Emelie

letar nya äventyr

Jane and Candy

Publicerad 2007-12-26 22:38:46 i Allmänt,

mitt och Johannas nya smeknamn.
Hon Jane och jag Candy :)
fråga inte varför, de bara blev så.
tydligen.

ikväll blir de Dippan. vinet slinker ner som vatten. :D

Ha de!

tillbaka till livet i Åre.

Publicerad 2007-12-26 15:30:41 i Allmänt,

God fortsättning till att börja med !

Julafton: Klev upp, käkade frukost, sa hej då till föräldrarna.. tog min lilla maggan och begav mig västerut. körandes i några timmar så kom jag äntligen fram till Åre. dumpade grejjerna i Björn huset och åkte sen vidare till jobbet för att avklara en arbetspass.. när vi sedan var klara, åkte vi hem. övriga i huset sov eller sysselsatt sig med annat, medans storstädade jag köket och gjorde iordning julfika. mamma var ju så snäll och skickade med massa goda kakor och lussebullar..och de va mycket uppskattat i huset kan jag lova :)

när alla var mätta och belåtna, så tog även jag en powernap för att klara av kvällens aktiviteter.. vi gjorde oss super julfina och åkte in till jobbet för att dricka några öl.. sedan blev vi bjudna på julbord av jobbet, (för dom som jobbat under dagen) göttans. :)

vidare därifrån begav vi oss till ett fullproppat Bistro. Efter ett tag upptäcker jag att klockan är mer än väntat och att jag börjar 6 på juldagen. så då åker jag och Johanna hem. bra var väl de!!! men en mycket trevlig kväll var det :)

gårdagen, var lång och seg.. men efter en dag på jobbet. så åkte jag och Johanna upp till tott för att sola... de va stekhett kan jag lova..men  skönt ! :D vi åktedärifårn vid halv 6, hem för att sova... för sömn behövde jag..planen var sen att gå ut. men jag pallade inte så de blev läggdags för mig, mkt tidigt!. härligt som tusan att sova ut  :P

får se vad kvällen har att erbjuda. börjar 10.00 imorgon så de finns en risk att de blir galaj:P haha

Imorgon kommer Johanna & Julia hit till Åre och helgen är bokad för fest. Vincent spelar på fredag och lördag så ett besök på Country blir de bombsäkert ! De ska bli himla kul. :)


Nu är de mindre än två veckor kvar till värmen :D

Puss hej.

kvalitetstid

Publicerad 2007-12-23 18:23:48 i Allmänt,

image263

Fick träffa dessa underbara Ramsele tjejer en stund idag.. tar nog ett tag innan vi ses igen, men bara ett hej en kram och ett hej då räcker länge för mig !

Nu blir de till att åka till Ovanmo, öppna lite klappar, gosa med Cornelia och även ha kvalitetstid med familjen,.. för de blir tidigt imorgonbitti, med julfrukost och sen bilfärd i ca 3 timmar tillbaka till Åre byn, där jobb och mer julfirande väntas och även utång på kvällen, skulle jag tro :)

Ha de så länge

frukost och överaskning

Publicerad 2007-12-22 22:43:15 i Allmänt,

jobbade frukost i morse och shit va jag trivs med de i år :) rikitgt skoj.. älskar att vara där nere i köket.vecka 1 blir de typ frukost hela veckan för mig.. yahooo :D när frukosten var avslutad så fanns de tydligen inget att göra så alla drog hem.. men jag ville jobba mer så fick lite specialuppdrag.. bra, vill liksom åt timmarna, så de kändes bra..

när klockan slog tre avslutade jag min dag på jobbet.. tog min packning och drog ner till stationen för att sätta mig på tåget till Östersund, för att sedan åka vidare med Syrran och Sören till Ramsele och överaska mamma och pappa lite.. lite förvånad dom blev när jag kom instegandes.. :) mest glad vart dom nog.. de va riktigt kul, de hade dom ju verkligen inte väntat sig! jag älskar att överaska.. de är härligt att få glädja andra :) så nu blir jag hemma tills på julafton, får ära en  mysig och god julfrukost hemma innan jag beger mig tillbaka till Åre och verkligheten.. börjar jobba tolv, sen blir de julfirande med alla underbara där...

sjukt skönt att få komma hem en stund, men jag längtar redan tillbaka.. kan fan inte förklara hur galet bra jag trivs där uppe i Årebyn.. de är liksom mitt hem nu.. redan planer på att åka tillbaka nästa år.. haha.. men de vet jag ju hur de brukar gå med mina planer. 

på måndag, ja, julafton och en vecka senare nyår. sen 6 dagar efter de så bär de av till Thailand.. tiden går fort. är de bra eller dåligt? lite både och.. 

för övrigt så fastnade det ett popcorn skal i min hals i torsdags och de är inte borta.. om den inte vill komma upp/ner snart så blir de till att försöka gräva ilte i halsen..mysigt? njaa.

ska nog lägga mig i tid så jag kan gå upp tidigt imorogn och få massa kvalitetstid med massa underbara människor här hemma..

jag älskar att vara hemma på julen. alla tomtar allt rött, alla kärlek.. gröna granen som är så fint pyntad. hundar som springer runt. människor man tycker om, god mat, levande ljus, härliga dofter. 
de känns kanon att jag kommer att får vara på två ställen nu över jul precis som förra året.. passar mig utmärkt. :)

hej!
 

hallå snön!!

Publicerad 2007-12-21 19:19:13 i Allmänt,

varför ska snön alltid lyckas försvinna lagomt till jul?
de är deprimerande att gå på asfalten med ton grus under skorna och att se dom "gröna" gräsmattor i december, 3 dagar innan julafton..

så nu ber jag, snälla ge oss snö till jul.. så blir julen perfekt..

annars är jag sjukt trött och ska nog sova nu..
frulle imorgon, så de blir ingen utgång för mig ikväll.

hörs.
puss hej

en helt vanlig torsdag

Publicerad 2007-12-20 12:52:13 i Allmänt,

har precis avslutat 3 timmars arbete.. ja,få timmar jag vet.. men på schemat var jag ledig så jag är rätt nöjd att få till några extra timmar :D

igår gick jag och la mig strax efter tio och sov till åtta.. fatta att de behövdes..va så himla skönt. eller ja, de är ju himla skönt att sova! :P

fyra dagar kvar till julafton. som i år kommer att spenderas utan familjen. tyvärr..känns konstigt som tusan men nån gång måste man nog slita sig från familjejularna.. vi får ju ändå 2 underbara veckor i Patong snart.

idag på jobbet har jag klätt granen och pyntat lite med kulor.:) de va kul..

innerst inne har jag nog bestämt mig att jag ska åka till Kos i maj, ta en 4 veckors bartenderutbildning vara kvar under sommaren och jobba.. de är nog underförstått bestämt.. men jag vill verligen inte åka själv. nån som vill hänga med??? 
om de inte är nån som nappar så får jag helt enkelt åka själv..jag vet att jag KAN. men jag VILL inte åka själv. 

livet leker här uppe och jag trivs.. men de har jag väl nämnt några gånger ;P

ikväll är de gratis bad på holiday inklusive bastuvärlden. vore skoj att gå men får se hur de blir.. annars är de  planer på Wersens ikväl.kan bli drag:)

snart nyår, med massa goa vänner som sällskap. 

puss hej. 

missnöjd

Publicerad 2007-12-16 12:31:14 i Allmänt,

eller så bara en dålig dag.. men håret känns inte alls bra längre.. men antar att jag måste vänja mig!
men just nu kan man nog ta fel på mig och Björn Borg, fast jag utan pannband.......
nä, får ta oxh styra upp de här !

ikväll är de dippan som gäller. ledig imorgon!  ! !

på återseende!

lång dag..

Publicerad 2007-12-15 16:55:05 i Allmänt,

helt slut i kroppen.. trots relativt tidig hemgång igår så är jag super trött, men de beror nog å sjukan.. är helt matt i kroppen..så ikväll blir de en mysig hemma kväll med lördags godis, och uppladning för morgondagen.

ny-klippt

Publicerad 2007-12-14 18:23:20 i Allmänt,

har nyss varit hos frisören och klippt mig... sjukt nöjd! :D
får se bara hur länge de hålller sig snyggt :)

Va och kollade på Wallmans igår, 4 rättersmiddag och en suverän show.. as bra. vart kvar på nattklubben ett tag, sen var jag och Martina förnuftiga att åka hem i tid eftersom att vi hade frukost idag,.. men de va lite svårt att somna när alla kom hem ramlandes eftersom.. men har varit pigg idag ändå.. de är den där eftermiddags powernapen som gör susen :) 

lite sjuk.hes och snorig.. men de är väl inte så konstigt då vi i huaset delar på i princip allt.. men men.. hellre sjuk nu än till jul och nyår, så jag hoppas de försvinner snart.. eller föresteen jag är inte sjuk jag är i ett tillstånd.

Fredag och helg. men helgerna här betyder inget.man har liksom inget dagperspektiv.. alla dagar är helg/vardag..de är rikitgt skönt faktiskt..

imorgon ska jag kolla upp lite saker för nyår. så man kan bestämma något med alla fina.
 
nu ska jag gå hem och smörja in mina torra händer med en super salva från apoteket.:D

ikväll är de Bygget premiär. synd att man börjar 06.00 imorgon.. men föresten, de har välinte hindrat förut.. vinet är iaf inhandlat så vi får se hur de blir!!

imorgon afterskii premiär på dippan, som jag tror blir super i år. på söndag drar sundays at dippan igång.. ledig måndag= perfekt. 

vinter i åre

Publicerad 2007-12-10 18:55:41 i Allmänt,

image262

Haft en suverän dag idag. solat, simmat. gått överallt i byn :) sen vart de lite handling på ica och taxi hem.
nu blir de duschen och sen kanske sova för att vara lite mer pigg och allert inför kvällen !

Puss hej!

ledig dag

Publicerad 2007-12-10 12:56:10 i Allmänt,

nån gång under dagen ska jag lägga upp lite bilder, är de tänkt!  så håll ut.

först ska vi på byn. sola, träna, handla, osv...

tack och hej!

klädval

Publicerad 2007-12-06 20:50:06 i Allmänt,

alltid ska de va så svårt att välja kläder..
men tur att vi bor 5 tjejer i huset. så man kan variera lite :)
så ja, klädval till kvällen. för de blir lite partaj. får se vart :P

imorgon är de Mange Schimt på CC, alla har värsta hysterin.. jag var mest glad att jag jobbad frukost dagen efter så att jag hade en anledning att stanna hemma.. men nu är de ändrat på nå vis. så nu är jag ledig på lördag.. och en ledig dag betyder utgång dagen innan.. men blir nog kul ändå även fast den där tönten ska spela.. + att Karin ska ha födelsedagsfest , så de blir nog en kalas kväll..

nu ska jag fylla upp ett vinglas :D

puss och hej

dryg och kaxig

Publicerad 2007-12-04 15:07:07 i Allmänt,

va säger man om gårdagen..:) jäkligt kul hade vi allihopa..

På jobbet bjöds de på julbord och mängder av alkohol.. efter lite snappsvisor och en full mage gick vi vidare till Dahlboms. beställde en öl och sen vidare ner till Bistro där typ alla hängde...en kalas kväll med gott sällskap och trevlig stämmning.. den här säsongen kommer fan i mig bli kanon! de känner alla redan efter bara nån vecka här i byn..

Stämmningen mellan alla olika avdelningar på jobbet är så jävla skön.. alla är jämnlika, så de är inte mer status att vara bartender än om man jobbar städ.. Mickael Gordon Solfors är ju typ vice vd för Wallmans eller nåt sånt.å han h'nger här uppe hos oss på hotellet ganska ofta.. så han lyssnade vi på igår. grymt härlig presentation om sig själv, wallmans, ideer koncept osv.. han sa även att han absolut inte ville att de skulle vara någon skillnad beroende på om man är artist för wallmans eller om man är diskare på Åregården. typ.. så de är sjukt härligt att alla verkligen klaffar.. ur trevliga människor hela bunten.. för ifjol var de verkligen skillnad på vilken avdelning man jobbade på.. drygt som fan.


ett flertal gånger när jag festar får jag höra att jag är både kaxig och dryg.. kankse är det så..??!!vad vet jag.. fokl verkar ju vilja umgås med mig ändå, så de är nog på ett ironiskt sätt :D haha..

sa jag att jag trivs här? :)

första advent

Publicerad 2007-12-02 20:05:24 i Allmänt,

julstjärnan är upphängd och ett allmänt mys finns i kroppen.
jobbat idag. och efter jobbet begav vi oss till avdentsfika på dippan.
Wallmans gänget bjöd på några nummer. helt suveränt alltså. och en helt otroligt härlig stämmning var det med glögg, pepparkakor och lussebullar.. mysfaktor HÖG :)
rikitgt mysigt.

imorgon är de hel dag med alla från jobbet. Åregården + dippan, (alltså wallmans) middag klockan 19.00 som jag ser fram emot grymt mkt. de gör alla här i huset.. så jäkla härligt tjejgäng som bor ihop nu...trivs som bara den :)

jävligt sjuk sak som hände igår...
en på miljonen att de händer, typ..!
men lite roligt samtidigt..
frågan är bara hur jag ska gå vidare med saken.. haha.

lördag idag??

Publicerad 2007-12-01 11:49:04 i Allmänt,

utgång igår.
började 06.00 imorse.
bra kombination??

men mår faktiskt inte så dåligt !

nu ska de intas lite lunch :)

efter jobbet blir de hem och sova....

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela