Emelie

letar nya äventyr

hyttetur

Publicerad 2008-10-30 22:15:26 i Allmänt,

imorgon efter jobbet ska vi åka på hyttetur med jobbet. gå en halvtimme till en stuga mitt i skogen utan vatten. nu låter de som om de vore värsta katastrofen.

men jag är väl inte helt pepp, vi får ju inte ens nån alkohol.. vad är de för kickoff.?
ska försöka ändra inställning. kan väl kanske bli kul, kanske...

har varit pigg idag trots sen kväll igår..

nu ska jag packa iordning för imorgon.. spännande :P

glömde

Publicerad 2008-10-29 23:58:23 i Allmänt,

idag kom första snön.. de va mysigt.. men de gick över fort. då snön plötsligt förvandlades till blask.. och skorna vart pissblöta... men de va mysigt så länge de vara...

nu måste jag verkligen gå och sova.. inte okej att klockan är 12..

godnatt.

hej hopp.

Publicerad 2008-10-29 23:36:47 i Allmänt,

hade kanon bra dagar i Sverige.. men man önskar ju alltid att man haft några dagar extra..
Tack nära och kära för att jag fått lite ny energi och krafter. och för mysiga dagar..

begravningen var fin. jobbig, men fin.. synd bara att de enda som snurra i min hjärna var.. tänk om jag ändå kunde ha åkt från Åre för att träffa Morfar i våras.. tänk om.. inte visste man att sist, skulle va den sista gången man sågs...att jag inte fick se morfar så glad och stolt över Cornelia. men de går inte att få tillbaka.. han har de bra där han nu är! men tänk om...
 hann med att svulla mat och shoppa lite med familjen.. innan jag tog tåget till Stockholm till Elin och Stefan.. först lite stadsvandring och köp på Body shop. .Sen gick jag, Elin, Stefan och Mattias och åt de godaste på länge. Wasahof var restaurangen, skaldjur stog på menyn. och de vart skaldjursplatåer.. mycket skalande av räkor. mumsande på musslor.. prov på ostron och sniglar som såg ut som snorkusar.. men de va gott..sjukt gott och som jag sagt , värt varende hundralapp, för de va inte billigt direkt..söndagen spenderade jag och Elin på stan.. blev en del köp. fina dessutom :) jacka, skor, klänning, halsduk. bla..

synd att jag missade Sofias besök här i Oslo. men de verkade som tjejerna haft en kanon helg ändå. vilken tur :)

nu har jag även bokat biljett hem till jul.. 18:e dec åker jag till sthlm. tillbringar några dagar i huvudstaden innan jag beger mig hem för att bli ompysslad och fira jul med familjen..  Tänk att de kan vara så skönt att få ha saker planerat, nåt att se fram emot längta efter.. de behöver jag typ alltid.. annars går jag in i depression..så nu räknar jag ner till hemfärd. drygt 50 dagar kvar :) men jag ska ha kul under tiden.. för trivs gör jag fortfarande. även om Stockholm lockar mer än någonsin..hoppas de går fint med boende och jobb sen när de är dags för flytt.. de löser sig ju alltid. de vet vi ju alla i de här laget.. :D

haft en mysig kväll med Sabrina, käkat chokladkaka (sockerchock) + druckit kaffe, mycket dessutom.. så får se hur de går att sova..tittade förbi Amandas hem också. så nu vet jag äntligen vart båda tjejerna lever sina liv :P


hur släpper man sina höga krav..? på sig själv alltså. varför måste man alltid försöka göra allt perfekt.. började ju såklart i  skolan, nu på jobb.. och nu på ett jobb som inte betyder nåt.. ingen får ut någonting av vad eller hur jag arbetar. men ändå finns de så tunga och höga krav på att jag ska göra ett så bra jobb som möjligt.... på ett jävla lager.. fan Emelie måste rycka upp sig, släppa kraven och vara lite mer typen, rycka på axlarna.. när jag blir äldre och har ett mer betydelsefullt jobb, då kan  jag kanske ställa krav på mig själv om att göra ett bra jobb men nu?? nä, skärpning.. fast fortfarande helt ovetande om hur man gör..

nä om man ska gå och lägga sig.. de är ju en dag imorgon också. tyvärr.

några bilder iaf

Publicerad 2008-10-22 18:22:24 i Allmänt,

    
   


ni får ett smakprov på några bilder.. internet vill inte med mig idag....

de är alltså från 80tals festen från helgen, om ni inte ser och förstår de :)
snart kommer min dator. kanske bättre tur med internet på den :)
desto mer bilder och snabbare :P
man kan ju hoppas..

jar har blviti sjuk!

har haft världens huvudvärk idag och varit yr.. näsan snorar och jag blir anfådd bara av att ställa mig upp... men gud så perfekt...jag som ska va ledig och allt...kanske är de jag behöver.. hoppas de försvinner snart..

nu ska jag och maria laga pannkakor. sen ska jag packa, dricka te, försöka läsa ut min bok och sova!

puss

80tals kvällen

Publicerad 2008-10-19 17:01:36 i Allmänt,

va rätt irriterad igår då kläder och smink inte blev som jag ville... men de fick väl duga.. kul att få spexa lite.

jag och Maria kör tvätt och städ  dag. och jäklar så fint de blir.. kuddar täcken allt! damning av mattor osv.. va nog inte så här rent när vi flyttade in.

får se vad resten av dagen har att bjuda på.

snart ska göra lax med klyftpotatis och sen bara slappa, längta till torsdag morgon då jag äntligen får åka till sverige.


går tydligen inte att lägga upp bilder.. försöker senare..

ska bli spännande

Publicerad 2008-10-16 22:28:34 i Allmänt,

att se om jag kommer kunna gå imorgon.
va på ett sjukt jobbitgt pass ikväll, hade blodsmak i munnen... tillbaka till gamla skolgymnastik, i högt tempo. olika stationer ovh olika övningar. sjukt jobbigt.. jag är helt slut! men de är bra träning. får se om jag hänger med varje torsdag eller om jag gav upp efter denna gång.. har ju som en hel del andra pass att gå på  :P

imorgon, redan fredag.. jag har sagt de förut, men veckorna bara springer iväg, vart tar dom vägen, och vad gör jag om dagarna.. men de är skönt, ju snabbare de går desto bättre..ju snabbare kan jag åka hem, fira jul med familjen och va med på syrrans förlossning.. sen efter de får vi se vad som händer...

nu ska jag googla 80-tals kläder.. ska ju på fest, men har lite klädproblem!! jobbigt.

puss hej

box.

Publicerad 2008-10-14 21:06:16 i Allmänt,

yes, nästan nyss hemkommen från ett boxpass. kul. tyvärr var jag inte så motiverad till träning, så de blev ett relativt lungt pass. men svettig blev jag iaf.

imorgon blir de Elixia power... se om man har några muskler..

i helgen började mitt knä spöka.. känns som att det går ur le ibland. och de är jätte ömt och stelt när jag har suttit ner. som om de vore ett stort blåmärke som ömmar..
hoppas på att de går över och att de inte är mors slitna knän som jag ärvt.. inte redan. har ju inte ens fyllt 21.. så kan väl inte ha problem med knäna redan?!

på fredag ska vi gå och kolla på Magnus Betnér och någon till som ska ha stand up på Latter. de ska bli riktigt kul. längtar som tusan och hoppas på att få skratta lite. på lördagen ska vi på inflyttningsfest med 80-tals tema.. spännande att se om vi hittar något att ha på oss. tur att de är i modet att bära body nu.  :D ett par tajts och benvärmare sen massa smink och våfflat hår.. klar. ska googla lite nu och få lite mer inspiration.. några tips kanske?
 
jag och maria gick upp lite tidigare imorse för att göra te och fixa kaka till födelsedagsbarnet, tände ljus och blåste upp ballonger.. mysigt. men johanna den jäveln var törstig och gick upp för att dricka vatten och förstörde våran lilla överaskning. men hon vart glad ändå fikade lite med oss, och gick sedan och sov:) hoppas på lite mer pascal bakelser när hon kommer tillbaka. :)

imorgon är ingen vanlig dag

Publicerad 2008-10-13 21:50:03 i Allmänt,

för imorgon är de Johannas födelsedag, hurra hurra hurra!

blev en lång dag på jobb idag. men ingen övertid.. de blev brandkurs istället. tråkigt !
men tydligen obligatoriskt..

imorgon ingen övertid, med de betyder att vi hinner gå på box ! :) yeah..

trööööttttt

Publicerad 2008-10-12 14:22:56 i Allmänt,

helgens jobb är avklarat. och nu är de 5 till på lagret.. sen en helg då jag förhoppningsvis kan vila..
är rätt trött idag då jag sov typ cirkus 2 timmar i natt.. men först ska man äta och laga mat till veckan och sen duscha.. och sen blev kl typ 23.00.. men  hoppas och ska försöka lägga mig vid åtta, skulle verkligen behöva de..

de blir lite tacos ätning och Yrrol filmtittande först..

mina ögon åker i kors. kanske en powernap innan dagens sysslor.

på återseende!

fredag imorgon

Publicerad 2008-10-09 23:03:01 i Allmänt,

och sista arbetsdagen på veckan..
om man inte tar på sig extra jobb..
ska jobba frukost på ett hotell lördag och söndag..
typ bara 5 timmar per dag, men de blir ju lite extra, och en anledning till att inte gå ut och festa så hårt :)

om två veckor så är jag i sverige..hem på begravning, ska bli himla skönt faktikst.. inte begravningen men att få komma "hem" ..har en sån dag idag, då familjen känns alldeles för långt bort. och helst av allt vill jag bara springa ner till centralen och ta första bästa tåg hem. för att kramas med mamma och pappa.. men snart snart. 2 veckor går fort!  och sen åker jag vidare till älsklingarna i huvudstaden! fan vad jag saknar dom och det stället.....

nu ska jag lägga mig. i tid för en gång skull..

träningen går bra. och de är fortfarande hur roligt som helst!

imorgon blir de freaky friday efter jobbet, dans step :) olika varje vecka. förra veckan var de jazzdans. sjukt kul..så hoppas på de imorgon också..

nä som sagt lägga sig i tid..


godnatt!

övertid.

Publicerad 2008-10-06 20:12:43 i Allmänt,

jobbade lite övertid idag.
blir nog mer i veckan. skönt, men dåligt att vi missar dom roliga passen på gymet...

försöker boka resa hem om två veckor. med sj´s sida funkar inte...

johanna har fått hit sin dator nu i alla fall, och de är rätt skönt!
när jag åker till Dalarna ska jag hämta min :)

tur

Publicerad 2008-10-05 19:36:40 i Allmänt,

att man har vänner som man kan skratta och ha kul med tanke på gårdagen
nu en ny vecka med träning och jobb.. och hopp om att  vinna vinet på vinlotteriet på fredag.

Ida: på elixia tränar vi, på majorstuen.. sjukt bra gym!!!!

blev sushi idag också.. gott!

varför

Publicerad 2008-10-05 03:14:09 i Allmänt,

varför, varför ska jag lyckas ha denna otur över mig och träffa alla dessa killar som är idioter, varför??

orkar fan inte längre...  varför.. just mig? jag har fan inte tagit sönder någon spegel och fått sju år olycka..

spelar ingen roll om de handlar om en flirt eller mer dejtande så slutar de alltid  att jag blir den som hamnar i skiten, varför? mer är jag väl värd. kan man tycka, men nej...


orkar inte må dåligt längre, så jag ingår i celibat nu.. sjukt less.


va fan mer kan man skriva kl 03.13 en lördag kväll.. haft en kul kväll? va tror ni?



fest

Publicerad 2008-10-04 21:00:13 i Allmänt,

sushin var jätte god och vinet med för den delen....
hoppas bara på att folket ramlar in snart. har kommit 3, men de kommer vi inte långt på.. men klockan är ju bara barnet.
 
haft en super dag, med träning, lite stadsvandring och bra sällskap.

trivs så himla bra här i oslo. med tjejerna och allt. sjukt bra. fan i sthlm trivdes jag sjukt bra. men med tanke på mina tidigare norge erfarenheter så trivs jag här. bra bra bra.. men sthlm finns kvar och dit ska jag snart. inte denna höst men tidigt nästa år eller mot maj. får se hur allt går och så :) saknar staden och vännerna där!


nu, fest fest och fylla ! ! ! !
hej!

SAMBOS!!!!

...

Publicerad 2008-10-04 13:06:05 i Allmänt,

   


lägger upp fler bilder senare!

har köpt gymkort, och de är de bästa jag gjort på länge.. 

vi har testat en hel del pass under veckan. imorse gick jag och Maria upp och gick på step. KUL!!

ikväll blir de sushi, vin och fest..

hej så länge 

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela