Emelie

letar nya äventyr

lördag och fest

Publicerad 2010-07-31 17:01:38 i Allmänt,

stor städning av lägenheten är gjord, nu ligger jag och myser och inväntar kvällens festligheter.. lite seg, men lite mat och vila så är jag på topp...hoppas jag :)


matidéer kanske???

sthlm - hemma

Publicerad 2010-07-29 16:34:48 i Allmänt,

efter att ha sovit bort i princip 2 dagar pga av en trolig matförgiftning är jag nu 60 mil söderut igen - HEMMA!!!
skit tråkigt att jag missade litsfestivalen, den som jag ändå hade sett mest framemot, men kände mig inte speciellt sugen på att sitta på ett tåg i 5 timmar med magsmärtor och dålig mage. big no!!

men nu är jag hemma och mår lite bättre iaf, packat upp och njuter av att ligga hemma, i min soffa, i min lägenhet.. :) imorgon blir de lite captain morgan jobb på hemmaplan, känns lite speciellt :P

snart kommer sambon hem, mys!

utbilda sig

Publicerad 2010-07-27 17:12:27 i Allmänt,

försöker att inte tänka på att jag har en utgång framför mig ikväll.. så därför sitter jag med viktigt framtidsprojekt framför mig. att välja rätt, utbildning alltså.. finns en uppsjö med saker att läsa.. hur och vart ska jag hitta rätt?!

 

jag har de bra här uppe

Publicerad 2010-07-26 22:58:35 i Allmänt,

måndag och dagarna bara springer förbi..efter 3 dagars utgång så sa kroppen ifrån lite grann. mor och far har varit här idag och mycket till sällskap har nog inte jag varit med tanke på söndagskvällen ;) men mysigt att ha dom här, den årliga krogstråket lunchen är nu förbi!

vi kör hårt 2 dagar till innan jag tar tåget hem på torsdag. Det ska bli enormt skönt att få komma tillbaka till verkligheten igen, träningen framförallt men även jobb och fina människor. men innan semester är slut ska de hinnas med tokigheter hemma i Stockholm också.

 

godnatt!

bakis, jag ?!

Publicerad 2010-07-24 17:34:31 i Allmänt,

vart tog denna lördag vägen? ska de hålla på så här hela veckan här uppe, att man ligger bakis hela dagen och inväntar kvällens festligheter.. gårdagen va trevlig, mycket trevlig.. kvällen kommer gå i samma goda trevliga tecken.. nu iväg på grillning!!!

 

hej.

fest!

Publicerad 2010-07-23 16:45:55 i Allmänt,

nu är första ölen öppnad och första gästen har kommit. fler kommer det, solen skiner och den kommer bli en bra kväll :)

 

långklänningen gjorde succe sist, så den är på igen. stråket 2010 här kommer vi :P

östersund

Publicerad 2010-07-22 20:08:55 i Allmänt,

efter lite för många timmar på tåget med en 3 årig galen tjej som resesällskap är jag nu framme i Östersund, norrland! Min fina vän med pöjk hade ställt klockan tidigt och kom och hämtade mig vid tåget och tog mig till en underbar soffa att sova i och sedan ett uppdukat frukostbord, men hur snällt och underbart va inte det då?

 

imorgon väntas grillfest hos syster, och för er som inte fattat eller som jag glömt att bjuda, så är de bara att dyka upp runt 5-6 snåret. ta med kött och dryck, resten fixar vi :) solen är beställd och det kommer bli en kväll att minnas med fina människor.

annars kommer dagarna här uppe va intensiva, mkt roliga möten och rätt mycket alkoholhaltigt, me like :D

åker vidare imorgon

Publicerad 2010-07-20 22:43:43 i Allmänt,

gårdagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig.. hade rätt höga förväntningar över måndagsklubben ute i tylösand.. Det var alldeles för mycket folk och man kan undra vart vakterna höll hus, kändes mer som ett ungdomsdisco för finniga småpojkar som doppat skallen i ett paket smör än en välomtalat nattklubb för den äldre generationen.. Vi försökte ha kul och dansa i trängseln, sen tog vi våra hungirga magar och åkte hem runt 3-4...

idag har vi bara latat oss, man får de när man har semester.
imorgon förväntar vi oss sol, då vi ska inta stranden i tylösand.. Sen beger jag mig till norrland, en lång tågresa har jag framför mig.. men jag kommer upp till något alldeles underbart! men lämnar något fint här nere, varför kan man inte va överallt samtidigt?

jag har äntligen hittat min långklänning!!!! inget speciellt med den, men den är sååå fin :D

tylösand

Publicerad 2010-07-19 09:59:01 i Allmänt,

jag och linnea beger oss mot stan för att inhandla viktiga provianter till kvällens festande ute i Tylösand!
Hoffmaestro går fortfarande på repeat och jag har de bra här i Halmstad, mår som en prinsessa.
synd bara på vädret, mulet, do not like!

hej

sömnlös

Publicerad 2010-07-18 13:12:22 i Allmänt,

semestern har börjat bra! klockren kväll igår :) idag hade jag önskat att de va regn och molnigt. men solen skiner och vi borde väl ta oss ut och bättra på brännan, eller bara njuta. kroppen säger dock emot, då spriten fanns överallt igår...hmm

jag trivs hos min finaste vän.



framme i Halmstad

Publicerad 2010-07-17 20:10:56 i Allmänt,

åk aldrig tåg när ni är bakis och endast sovit 40minuter under natten. De va en hård kväll igår, men roligt som vanligt. Nu är jag äntligen hos Linnea, sminket är på, vinet är öppnat och nu gör vi Halmstad!

Solen är här, den här semester kommer bli awesome!

Min finaste sambo och jag :)

rea

Publicerad 2010-07-15 21:18:35 i Allmänt,

En dag kvar sedan semester, det ska väl gå an. gör ju inte så värst mycket på jobbet, solar, jobbar, solar, jobbar.. :) hårt liv vi lever.

Imorgon är det lite avskedsfest för mig kan man säga, eftersom jag lämnar min sambo i 2 veckor och eftersom att vi inte varit ute på "länge" så kör vi på stor utgång imorgon.. satsar på att va vaken tills mitt tåg går klockan 06.20 lördag morgon.. man vill ju gärna inte försova sig. det har ju hänt förut.

vin i solen, skratt och massa tokerier imorgon alltså..

för övrigt fyndade jag idag, 3 par skor för 349 kronor !!!!
underbart att köpa skor när man får dom så billigt, älskar man rea eller!
imorgon ska jag svänga förbi och köpa en klocka som jag hittade på Ur & Penn..
ett par vita, svarta och bruna sandaler.. måste ju ha en i vajre färg förstår ni väl?! :)

Hoffmaestro

Publicerad 2010-07-14 20:16:04 i Allmänt,

jag dog, de gjorde jag.. i min egna soffa dog jag tvärt..träningen brukar göra mig pigg, men jag tror jag behövde dö i soffan med tanke på att jag kom hem 01.30 gick upp 05.30 så kanske de inte är så konstigt.

utomhusträningen va rätt tråkig, inte så intensiv och jobbig som jag trodde.. lite trist faktiskt, men de är bara att köra på ännu mer imorgon. Box handskarna ska jag genast packa ner.

lyckan är total när jag tänker på att jag bara har 2 dagar kvar sen lite frihet, semester och njutning.
kommer nog inte hålla till här så mycket.. men lägger ev upp bilder eftersom på facebook, nån bild hamnar nog här :)

Hoffmaestro går på repeat hos mig just nu, glädje.

Tack för igår !!!!!!!!

Publicerad 2010-07-14 10:51:39 i Allmänt,

Hade en underbart fantastisk, trevlig, rolig och mysig kväll igår med fin fina vänner..
länge sen jag skrattade konstant i flera timmar. Vet inte om det är pumpen eller skrattkvällen som ligger bakom min träningsvärk ;) Tack som fan mina små hjärtan


Har för övrigt ont i hela kroppen, hårt pump pass igår, med en oerhört bra (läs snygg) instruktör.. eller okej, de va musklerna hans som var snygga.. galet.
blir mera träning idag, har börjat vänja mig med att springa runt själv på alla center men nu har äntligen moster Maria kommit tillbaka, så ikväll blir de Outdoor crosstraining, spännande.
imorgon hoppas jag på box på sture, bland bratsen som maria så fint uttryckte det.

hel omvändning i humöret iaf, känns skönt att leva igen efter några dagars jobbig pms.
3 dagar kvar sen får jag äntligen träffa min älskling Linnea, vi kommer garanterat göra Halmstad osäkert och syssla med sånt som hör till när man har semester :D

hem och packa stora resväskan sen. jag måste ju tydligen ta med mig allt jag äger när jag åker på semester.

jobba?! jag har nog redan gått på semester, för de enda jag gör är att lalla runt på jobbet.

likheter

Publicerad 2010-07-13 09:10:06 i Allmänt,

blev en lång kväll igår bara för att man ska försöka göra sig lite snyggare. :)
resultatet blev bra, inte riktigt som jag ville, men huvdsaken att de inte blev grönt..


inom kort tid har jag fått höra att jag liknar Mini Anden och Lindsey Lohan.. komplimanger? eller menar dom en knarkande lohan och en ner supen Anden? :) Det måste va de solblekta håret och dom ojämna fräknarna i ansiktet. jag tar åt mig i vilket fall.

blond

Publicerad 2010-07-12 22:01:59 i Allmänt,

sitter med en oerhört ful mössa på mig, håret är inkletat i blonderingcream..
Jag väntar med spänning på resultatet, sen blir de en lång och välbehövlig dusch då jag såg ut som en dränkt katt efter dansen.. Dansen som för övrigt är sjukt rolig, snygg och helt underbar! imorgon pumpar vi muskler för att sedan avnjuta några glas rosé och middag ute med fina vänner..

dagarna går fort nu :)

tillbaka i staden

Publicerad 2010-07-11 15:59:30 i Allmänt,

efter en intensiv jobb helg i Sundsvall (sagt med en lätt ironi) är jag nu tillbaka hemma i Stockholm.
avfärd fredag vid lunch och efter 2 st eventdagar med lite folk men roliga timmar så tog vi bilen hem imorse runt 03.30. fick med oss varsin frukostpåse från hotellet och innan jag ens hann komma ut från Sundsvall så fick jag nog en fortkörning. kamera jävel !


Kort och gott har jag haft en mysig helg i sundsvall ute till havs med pensionärer och nattklubbsliv med lite för fulla ungdomar. (bra sumering?)  Nu är jag trött, men jag har redan hunnit sova, sola och nu bär de iväg på dans. kvällen har inte ens börjat. mys, middag och planering för veckan..

Om mindre än en vecka är jag i Halmstad :)
göttans.


Inte ska man klaga när man får åka båt, roa människor och få betalt för det!
Captain Morgan med sin Morganett :D

vad hände?

Publicerad 2010-07-07 20:45:33 i Allmänt,

dagen har varit hur bra som helst, träningen allt. som vanligt liksom.
men jag tvär dog nu, helt slut i kroppen och på dåligt humör.. brukar man inte bli pigg, glad och energisk efter träning. jag brukar det.. men nu skulle vad som  helst få mig att gråta (typ)..
finns några saker som skulle pigga upp, jag provar med några..

hej.

saknaden

Publicerad 2010-07-06 14:36:24 i Allmänt,

semestern närmar sig med stormsteg. :)
så många fina människor som jag saknar och som jag kommer att få återse under mina veckor..
mest av allt saknar jag nog lille Edwin.  Har inte träffat min systerson sedan i julas, kan ni tänka er hur mycket han har växt. 1,5 är han nu, galet va tiden går fort..
Bus med honom, bus med alla fina vänner, fester, bad, sol.. allt !

Det här året har börjat klockrent, och sommaren är och kommer bli den bästa. Det har redan börjat bra och jag är lycklig på livet :)

2 veckor kvar

Publicerad 2010-07-05 22:00:04 i Allmänt,

måndagen rusade förbi i en väldans fart. jobb och träning som vanligt, sen hem till te mys med sambon!
jag kommer aldrig någonsin vilja bo ensam igen.. man vänjer sig verkligen med sällskapet, tror de blir svårt att vänja sig ifrån.. Danspassen blir bara bättre och bättre, hittar verklign guld instruktörer och har galet roligt under min träning.

imorgon efter jobbet blir de middags mys med fina vänner, rosé, god mat och övernattning.. En riktig tjejkväll :)
sen fortsätter veckan i träningens tecken, lovely! 
helgen kommer spenderas i Sundsvall, ännu en helg med Captain Morgan. Som sagt att få betalt för att göra det man tycker är "roligast", de är väl underbart..

2 veckor kvar, sen tar jag väskan ut på äventyr !

solig helg

Publicerad 2010-07-04 18:29:28 i Allmänt,

intensiv, rolig och varm helg har passerat.
fredag bjöd på ett dans pass som var utöver de vanliga, så grymt bra instruktör, svår och snygg koregrafi.
därefter hem till sambon, drack en del rosé samtidigt som vi hade djupa disskutioner, som vanligt med hjärtat ;)
klockan tickade på och vi ville ut och kolla på folk, olsson skor (nära och bra) därefter gick vi till grannen Storstad. Emma som skulle upp och jobba begav sig hemåt, medans jag åkte vidare mot Slussen och debaser. där de kanske blev ett glas för mycket av nåt slag.. (kan jag känna i efterhand) haha. Sedan blev de folkisar och chips i vita bergs parken.. klockan vid hemkomsten måste ha varit ca 06.30.. spontan ute kväll, slutar oftast lyckad.

lördagen, inte alls för pigg. men soldyrkare som man är så tog jag mig upp vid ett tiden för att avnjuta några timmar i solen innan de var dags för grönandejt.. Efter en öl var jag människa igen :) 5-kamp och alkohol var de som gällde. dålig förlorare som jag är gick jag hem sur, precis som ett litet barn. men de var en jämn match !


dagen har spenderats i solen, med ganska bra resultat :)

min nya klänning som jag är helt jätte kär i.


klubb Privé

Publicerad 2010-07-02 20:16:43 i Allmänt,

För er som besökt mig vet ni att jag bor oerhört nära klubben Privé.
inte vilken klubb som helst, för er som inte vet vad de är så får ni ta reda på det själva..
I vilket fall så går min buss precis runt hörnet av deras ingång. Kommer gåendes imorse vid 06.00, ska precis gå över vägen då jag hör
- Svenska tjej, vill du ligga med mig.. ja eller nej..

precis de man vill höra på morgonkvisten va?

för i helvete, lär er hur man beter sig bland människor innan ni ger er ut på gatan. helst innan ni kommer in i Sverige !
vett och etikett skola för alla icke svenskar borde införas, eller?
kanske nån som tänder på det.. inte jag, blir bara äcklad. enormt !

annars så tycker jag att rosé är riktigt gott och avnjuter ett eller flera glas ikväll..
det förtjänar jag efter en hård veckas jobb och träning.
för övrigt var dagens danspass de roligaste på länge, svårt!
skönt med lite utmaningar:)

vad gör ni ikväll?

klump

Publicerad 2010-07-02 11:54:58 i Allmänt,

Några timmar kvar sen helg på riktigt.
Träning, sol och lite alkoholhaltigt. världens bästa kombo eller vad säger ni?! :D
lite picknick, lite grönan, och massa mys.. kan väl inte bli bättre!

jag har en "extra" klump brevid min ena halsmandel. och de känns som hårdbröd i halsen..
nån som vill ge mig en prognos? ;)

hej!

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela