Emelie

letar nya äventyr

negativitet

Publicerad 2010-11-26 19:02:13 i Allmänt,

idag är en jobbig dag, en riktigt jävla fittdag rent ut sagt, en gråtdag, en emelie hatar verkligen världen dag!!!
har ni känt känslan av att känna er älskad, men samtidigt hela tiden bortprioriterad/bortglömd.. den känslan har jag nu.. man kan verkligen ta på känslan här i min lägenhet, den osar frustration, besvikelse, ilska, uppgivelse..

cp tråkbollen hjälper inte ett dugg och jag tänker inte acceptera att "inte göra nåt" bara för att man måste lära sig att ha "tråkigt"..  varför ska man slösa bort tid med att inte göra någonting alls/ha tråkigt, när man kan lära sig så mycket mer och glädjas över att göra vissa saker.

problemet i hela detta anti-inlägg handlar förmodligen bara om mig själv... jag börjar fundera på hur jag egentligen beter mig, mot mig själv, mot andra.. varför jag aldrig känner mig nöjd, när känner jag egentligen den där totala tillfredsställelsen i livet. vad glädjs jag åt, vad ler/skrattar jag åt.. kan man alltid känna total lycka?

osså sitter jag här och försöker flytta över problemet på nära och kära, som inte har tid/möjlighet..hittar på att folk beter sig på ett visst vis, när de i själva verket är jag som inte kan hantera min tråkiga livssituation. Då är de tydligen lättare att va bitter och skylla på andra...är de paniken över lägenheten som spökar? är de understimulans? 23 års kris? nån sorts vändpunkt? pms? utarbetad? stressad? jag osar ut negativitet just nu, så de är inte konstigt om folk skulle dra sig undan, ingen vill va med en energibov..

just nu är jag nog en sådan, men ett försök till att få egen energi så besökte jag som vanligt magdalenas fredags pass, de gav mig 55 minuters stort smile! de behövde jag.. det jag mindre behövde just nu, just idag va en kallelse till cellprovtagning...

tur att cicki kommer hit sen.

önskelista.

Publicerad 2010-11-26 09:23:25 i Allmänt,

Ett par täckbyxo/termobrallor står också på önskelistan, vad annars klär man på sig kalla dagar i vinter? :)

mera

Publicerad 2010-11-25 22:17:46 i Allmänt,

Kan även tänka mig att prova ett par easytone från Reebok.
Har hört att dom ska va grym för rumpa, lår och vader för varje steg du tar. värt ett försök.
jag lägger till dom till önskelistan ;)

http://formfokus.com/wp-content/uploads/2010/05/reebok-easytone.jpg

iphone.

Publicerad 2010-11-25 20:38:11 i Allmänt,

jag har väl inte direkt tjatat, längtar, suktat efter en iphone. Har inte känt behovet till en ny telefon, (då min är ganska ny, men "töntig") Men nu, tomten, mamma och pappa eller andra generösa människor. Jag vill ha en iphone! Jag märker att behovet av en iphone är här.. Ge mig en..den nyaste, fyran!!!

Idag får jag ett sms från fixakontraktet.se, där de läggs upp lägenhetsobjekt, gäller att va snabb som katten. Snabbast med intresseanmälan får därefter komma på visning..men kul att då ha en telefon från stenåldern så att jag inte kan gå in och söka lägenheter som kommer upp och inte heller har tillgång till dator..

eller alla dom här gångerna som man bara måste veta en sak, sådär snabbt. man får liksom lite panik om man inte kommer på det. Jo då tar man fram luren, iphonen alltså och problemet är löst.

Så, en iphone vill jag ha!!
i julklapp..

The last Bounce

Publicerad 2010-11-25 20:26:19 i Allmänt,

kolla in svt2 genast. där sänder the last bounce.. jag fick möjlighet att se dom live i våras, men för er som missade de. man får rysningar genom tvrutan också!!!! Helt sjukt grymma :) :) :)

julmarknad??

Publicerad 2010-11-23 20:49:35 i Allmänt,

va på lägenhetsvisning idag.. Skulle jag få den lägenheten skulle jag bli HUR glad som helst. jag och ca 20 stycken andra slåss om ett första handskontrakt. hoppas och önska att man kan få en lägenhet på högbergsgatan på söder, vore ju inte helt fel!!! ska på ännu en visning för ett första handskontrakt på torsdag, den lägenheten ligger i nacka.. Som sagt, man slåss ju med många andra om dessa kontrakt, så chansen att man får det känns minimalt, men ibland kanske man har turen på sin sida.. men jag är fortfarande oerhört tacksam för alla tips jag kan få när det gäller lägenhet!!

sängen tidigt idag med, imorgon blir de heldag med min cicki!! bio och mys :)
på torsdag kommer fin fina cecila hit till mig..
och helgen hoppas jag blir en tokmysig första adventshelg, julmarknad någon??

SÖKER LÄGENHET!!!

Publicerad 2010-11-22 19:26:12 i Allmänt,

trött är bara förnamnet på vad jag har varit idag..
så soffan blev min bästa vän efter jobbet..

Jag letar fortfarande efter lägenhet och det börjar bli mer och mer akut.. Så snälla vet ni något som ska hyras ut, hör av er!!!! har inte direkt någon nödlösning heller, så en lösning snart är ett MÅSTE!!!

sov till klockan 3....

Publicerad 2010-11-21 17:13:00 i Allmänt,

sov till klockan 3 idag, helt sjukt klockan 15.00 klev jag upp för dagen, har inte vaknat av klockan, av missade samtal, ingenting. snacka om att jag behövde sova. men ärligt, klockan 3!! har ju missat hela dagen. typ redan mörkt när jag klev upp.så inte mycket gjort här, ska bege mig mot amba vid nio för att rigga ner helgens jobb..Som har varit riktigt roligt :)

jobb på g

Publicerad 2010-11-19 19:14:03 i Allmänt,

Här ska vi härja med captain morgan ikväll!!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 OSA
Ambas änglar- Pirate edition

Fredag och lördag 19-20 nov kl. 22-04
Gästlistan gäller till 23 / Åldersgräns 20 år

tråkboll

Publicerad 2010-11-18 22:10:46 i Allmänt,


Jag fick en Tråkboll av mamma och pappa i födelsedagspresent.
upplever dom att jag ofta har tråkigt?!;) haha

http://kvistlena.files.wordpress.com/2010/09/bloggbild.jpg

"Visst är livet tråkigt ibland? Och der FÅR vara det! Det är till och med bra att det är tråkigt ibland, för då blir de roliga roligare!

Vi vet alla att vi behöver vila och göra ingenting ibland. Men det är för de flesta väldigt svårt. Ändå är det när vi tar oss tid att göra ingenting som de bra idéerna får chans att komma fram. Eller de kloka besluten tar form,

Det är alltså av största vikt att vi någon gång tillåter oss ha tråkigt.

Som med all annan förändring så krävs träning, och ibland till och med ett hjälpmedel, för att nå bästa resultat.

Tråkbollen är det verktyg du behöver! Tråkbolleb kan hållas i handen, luktas på, bollas med eller klämmas på. Allt medan tankarna får fritt spelrum.
"

full rulle

Publicerad 2010-11-17 22:25:13 i Allmänt,

födelsedag, gäster, fest, jobb.. men inte blir de lugnt för det, imorgon är hela kvällen uppbokad för tvätt och storstädning, nån som vill hjälpa till? ;) inget rast och vila i helgen heller, då captain morgan står på schemat! bra med pengar och roligt på samma gång. skönt att det denna gång blir på hemmaplan..

kom precis hem efter att ha spenderat dagen på jobbet sedan klockan 7 imorse.. upp halv 6 igen imorgon.. som sagt, inget rast ingen ro..
godnatt!!!

födelsedag

Publicerad 2010-11-12 17:26:18 i Allmänt,

Än så länge har dagen varit mycket bra!!
igår kunde jag inte somna, känslan man brukar ha dagen innan sin födelsdag sitter tydligen kvar, trots sina 23 år :)
Dock e jag lite krasslig i kroppen, känner jag efter en dag på stan, men jag har ju fått myst med min fina syster och min fina vän Linnea.. Nu ska jag hämta upp syrran från frissan, totalomvänding väntar jag mig, därefter blir de chill och öl på Vapiano i väntat på dom andra brudarna, mysmiddag på G.. Precis så jag vill fira min födelsedag..

Imorgon däremot, då blir de fest :)

tack till alla som grattat mig!!!

tävling.

Publicerad 2010-11-11 21:28:44 i Allmänt,

Ingen kan väl ha missat att jag älskar goodiebags!

Så därför försöker jag vinna en.
Just nu är jag med och tävlar om en fin goodiebag, Emma lottar ut en fin goodiebag på hennes blogg.
Alla kan tävla, ett + om du bor i Stockholm. Eftersom hon möter upp vinnaren under lördagen.
Gå in och kolla vettja :)RÖTT

Publicerad 2010-11-11 20:28:11 i Allmänt,

jag är jätte nöjd!
Provade precis min födelsedagsoutfit, som blir svart.. trist tänker ni, men inte med min nya hårfärg.
Nu snackar vi rött. Jag är nöjd, ska bli kul bara att se reaktionerna från ert håll.
Om några timmar anländer min fina systern till Stockholm.
ska bli mysigt att få ha henne här, kvalitetstid ;)

ny färg, igen....

Publicerad 2010-11-10 19:02:57 i Allmänt,

när jag är sjuk har jag ganska lätt för att unna mig saker (ja, mer än vad jag gör i vanliga fall) Så tidigare idag bokade jag in en tid för klipp/färgning, klippningen är faktiskt enormt nödvändig, färgningen håller jag tyst om. Men det låter väl bra om jag säger att det är en födelsedagspresent från mig själv?! ;)

alltid kul med någoting nytt!!!!

dag 2

Publicerad 2010-11-10 17:22:45 i Allmänt,

dag 2 hemma, så oerhört tråkigt att ligga hemma.. men vad gör man?!  idag har jag iaf lyckats tagit mig ner för att slänga sopor och handla lite.. känner mig piggare men hostan har tagit över så de blir inge jobb imorgon heller... snacka om kontrast till att va omgiven av människor på jobbet hela dagarna samt att alltid ha någon hemma, till att ligga själv i lägenheten som är spökligt tom.. men det är tydligen bara att vänja sig..

sjuk och ensam

Publicerad 2010-11-09 17:34:56 i Allmänt,

vilken tur att emma åkte imorse, annars hade hon definitivt dragit efter min lilla vitlökskur här hemma.. gud vad det (eller jag) stinker.. men de kan ju bli bättre..man vet aldrig, blir dock hemma imorgon också..tänker inte va sjuk när helgen kommer, för då kommer fina på besök och jag har min fest som kommer bli grym.

Är som alltid alldels för rastlös för att ligga hemma och va sjuk...sjuk och ensam.. helt ärligt så ekar de här i lägenheten nu när Emma har åkt.. hatar att va ensam, finns de terapi eller?!

tomt....

Publicerad 2010-11-08 18:32:32 i Allmänt,

jag har ont i kroppen, halsen, näsan, huvudet. ja kroppen värker. Vill bara sova, men hur kul är de egentligen.?! tror jag blir hemma från jobbet imorgon, hjälper ju inte mig själv av att jobba.. vill ju va frisk i helgen, guuud vad jag längtar till helgen. Kan bli HUR bra som helst.. Emma flyttar imorgon, tror inte jag behöver gå närmare in på vad jag tycker om den saken.. Det är redan tomt..

fest blev de

Publicerad 2010-11-07 14:01:10 i Allmänt,

utgång blev det och en bra sådan :) skönt barhäng på söder som sedan avslutades på patten..kan inte påstå att förkylningen blev bättre av det, men de var en rolig hejdå ölning för Emma.

fiiiint väder

Publicerad 2010-11-06 11:05:00 i Allmänt,

forfarande kass, men va fan, de är fint väder ute och jag kan inte, verkligen kan inte ligga inne en dag till. de förstår ni väl?!jag och emma ska ut på brunch och sedan shopping, mina födelsedagskläder ska inhandlas.. mera spets, mmm ;) lite smink på mitt bleka ansikte och en toppering av hela mitt flottiga hår, så nu är jag redo. redo för att utmana stan och förkylningen.. om jag kommer ihåg, så ska jag försöka dokumentera dagen i bilder. vore väl nåt.:)

rostmackor

Publicerad 2010-11-05 19:25:16 i Allmänt,

tog mig ju ner till ica för att köpa alvedon och nässpray (farligt för en föredetta missbrukare) och även för att inhandla någon sorts föda för dagen. Jag fick ett enormt sug efter rostmackor, marmelad och ost. hur många rostmackor får man egentligen äta under en dag? och får man äta det som middag? :)

bortglömd kamera

Publicerad 2010-11-05 18:18:29 i Allmänt,

jag är uppriktigt sagt ledsen över att jag inte har tagit några bilder på huuuur länge som helst. vad hände? emelie som alltid hade kameran i högsta hugg.. Jag hoppas att de blir ändring på de, ja hoppas jag känner mig piggare imorgon så att jag kan njuta av öl med tjejerna.. trots mitt anti mot alkohol på ett tag så börjar de faktiskt krypa i skinnet lite, man har ju nästan glömt bort vad Stockholm har att erbjuda ;)


Jag saknar min familj...

sjukling

Publicerad 2010-11-05 12:49:54 i Allmänt,

en aw senare och jag ligger helt däckad i soffan, bakis? absolut inte.. men förkylningen tyckte tydligen inte om alkohol.. mitt huvud sprängs, snoret rinner och jag har äckliga klumpbollar i halsen.. måste ner till affären för att inhandla bota-förkylnings-medel, sen är de tyävrr sängen som gäller resten av dagen...kul fredag liksom.. trots detta hade jag en trevlig kväll..

fest.

Publicerad 2010-11-03 21:12:57 i Allmänt,

försöker planera och styra upp min fest.. dock bollar jag tankar och ideér själv. så kommer aldrig fram till något. men de blir nog bra.. :) till slut..

hamnade i någon sorts koma på jobbet, sjukt ont i huvudet, trött som satan, ont i halsen och snorig.. hoppas för gud skull att jag vaknar upp pigg imorgon...

november

Publicerad 2010-11-02 23:00:19 i Allmänt,

det drar ihop sig.. om 10 dagar är de födelsedag, om 11 dagar födelsedags fest och jag hoppas det kommer bli grymt!

2 jobbdagar kvar på denna vecka, känns rätt skönt faktiskt, avslutar veckan med en AW på torsdag, det ser jag fram emot. :) Emmas sista helg, så de blir mys och hyss i helgen.. sen är de nedräkning, fina människor kommer till stan för min skull och vi ska ha galet mysigt och roligt tillsammans.sitter och kollar igenom bilder från sommaren och måste nog säga att jag saknar mitt ljusa hår, rätt mycket faktiskt!!!

PT

Publicerad 2010-11-01 20:34:02 i Allmänt,

om man söker 5 lägenheter om dagen, borde man inte statistiskt sätt snart få en av alla man söker?
idag var jag jätte snabb och sökte dom lägenheter som las upp innan dom togs bort, det måste ju betyda att jag i alla fall har en liten chans??
jag känner trots allt ett lugn i kroppen, det löser sig.. för de gör det ju alltid annars, så varför inte nu?!

Riktit roligt danspass idag, kul med ny stil :) känner dock att jag måste börja gå på mer pump eller köra gymet nån dag, nån som vill ställa upp som PT? :)

suger när de gäller styrketräning.. styrkan har jag, men inte motivationen att genomföra det.... ;)

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela