Emelie

letar nya äventyr

rea

Publicerad 2010-10-31 19:18:35 i Allmänt,

tillbaka i stockholm efter en faktiskt riktigt lyckad jobbkväll i oskarshamn igår :)
riktigt rolig, bra bemötande och toppen roliga människor..
sitter dock helt utslagen i soffan nu, körde verkligen slut på mig själv på dansen idag, men faaaan så roligt det är ;) hamnade på nåt konstigt vis inne bland butikerna på globen efter träningen. 3 plagg rikare, men de va ju rea.. haha. på jakt efter en födelsedagsoutfit, så jag samlar på mig alternativ, haha.

Ställ om klockan inatt

Publicerad 2010-10-30 12:22:09 i Allmänt,

igår trodde jag helt ärligt att det skulle bli som gevalia reklamen, "när du får oväntat besök."
någon match, något spel fråga mig egentligen inte vad, men grabbarna ovanför va så speedad så jag trodde faktiskt helt ärligt att dom skulle stampa sig igenom taket... helt galet, dom hejade, skrek, stampade. dom lät, i flera timmar, hur högt som helst...missade jag någon stor sport händelse igår eller?

i vilket fall kunde jag somna till slut, vaknar dock imorse av en hemsk mardröm. en dröm och mamma och pappa, att jag inte va värd ett skit för dom och att dom skrattade och spottade på mig typ... obehagligt.. men men, en lugn morgon har de varit, packat och gjort mig iordning. För nu åker vi till Oskarshamn med vårt piratskepp :)


trevlig halloween!

glöm inte att ställa om klockan inatt. klockan 03.00 ställer ni tillbaka den till 02.00 :) bra va !!!

sov dags.

Publicerad 2010-10-29 22:32:24 i Allmänt,

jag är trött. enormt trött i min kropp, men nästan lika trött i huvudet, helt slut faktiskt..
ännu en jobbvecka avklarad (som har gått lika fort som alla andra) tidiga mornar, dans och skratt har passerat..avslutade veckan och inledde helgen med en oerhört slitsam träningsdag. som sagt, jag är slut..
så nu lägger jag mig, vaknar upp imorgon pigg, utvilad och förmodligen med en jäkla träningsvärk, men de är de värt!!

imorgon blir de snabbvisit och jobb i Oskarshamn, förra gången va de Jönköping som gällde..
De såg ut såhär :)



dans hela långa dagen.

Publicerad 2010-10-28 22:36:13 i Allmänt,

jag ser fram emot den här helgen, samtidigt ångrar jag att ska jobba i oskarshamn. men jag kommer ju få träffa finaste vännen där nere, det gör mig glad! däremot är jag snabbt tillbaka i stan, tänker ju göra mycket för att hinna hem till dansen på söndag, sen kanske man ska orka med en söndagsbio, sugen? :)
veckorna går otroligt fort, nästa vecka är de bara 4 dagarsjobb vecka, sen kommer helgen bli festlig. samma sak veckan därpå, fast kanske ännu bättre ;)

riktigt förväntasfull över imorgon, först can you feel it dansen med magdalena på sats, st eriksbron. därefter eventdans som kommer bli riktigt spännande :) alltid lika roligt när det är riktigt begåvade och grymma instruktörer, han imorgon ska tydligen va grymast av de grymma.. ;) låter lovande.

godnatt

dansdansdansdans

Publicerad 2010-10-27 19:51:58 i Allmänt,

onsdag - dans, tvätt och ensammys.
torsdag - dans och biomys
fredag - dans 16.30-21.00, fredagsmys

jag klagar inte!

Lördagen blir lite mer fartfylld då jag än en gång får uppleva en ny stad, tack vare captain morgan :)
Oskarshamn, here i come ;)

fixakontrakt

Publicerad 2010-10-26 19:56:51 i Allmänt,

under 30 dagars tid kommer jag säkert va manisk vid datorn och telefonen.. ska man kunna ha turen att komma först till kvarn och få sig ett förstahands kontrakt, vissa säger att de går..
upp till bevis nu då :)

lyckan

Publicerad 2010-10-26 19:02:14 i Allmänt,

så slut efter dansen i söndags att jag inte orkat skriva fören nu, nä skämt åsido.
det var full rulle under gårdagen, halvdag på jobbet, därefter humorinspelning med godis som alternativ middag. hög på socker tog jag mitt nyfyllda kontokort med mig på skojakt, de gick bra!
4 påsar senare (bara rea, jag lovar) så möter jag upp Lena för att gå på bio.
Lyckan, kärleken och meningen med livet. Titeln säger sig själv tycker jag. nyfiken, se den! om du vågar..du kankse kommer inse hur du lever ditt liv och hur du istället skulle kunna leva det, fast lyckligare.. :)

Jag fick en jäkla massa bra tankar, men dom ska förenas med praktiken också, nästa steg på lärostegen.

kom hem mycket sent igår, vilket resulterar i att jag är oerhört trött nu, frusen och trött.
te mys framför tv, så spenderar jag min tisdag.
Vad gör du?

slut

Publicerad 2010-10-24 18:55:39 i Allmänt,

jag var helt slutkörd efter dansen idag, eller långt innan den va slut, ni vet blodsmak, andnöd. typ, shit va hände? fast de är klart när man kan koreografin så tar man väl i extra mycket, den är såååå sjukt rolig. Kom ni ihåg filmen ja la upp här på bloggen, när dom dansade till en låt ur filmen inception? den har vi kört idag.. kul kul kul!!!

imorgon ska resten av resan betalas, börjar närma sig nu :) sol och värme, de är välkommet.

imorgon ska det dessutom hända massa roliga saker, halvdag på jobbet, inspelning med brudarna från jobbet, mys, bio, mat. ja ni vet sådan tid som man ska ta vara på, med fina vänner, sån tid man mår gott av!



till värmen igen..

Publicerad 2010-10-23 23:15:54 i Allmänt,

en helg helt ensam va nog precis det jag ville och behövde, emma kommer inte hem fören imorgon kväll, så har hela dagen fri imorgon. dock ska jag upp och tvätta, men sen dans!!!! och jackköp såklart :)
jag tycker det är okej med vinter, men den kunde få va lite kortare.. eller så kanske man gör som förra vintertiden, åker till ett land där de är varmt, finns underbara stränder, vågor och kristallklart vatten.. kan ju inte påstå att jag inte är sugen. vem hänger på?

stickat

Publicerad 2010-10-23 18:41:44 i Allmänt,

den blir min imorgon




lite stickat fick jag med mig hem, samt vanlig bastoppar i tråkiga basfärger :)
även lite små accessoarer fick plats i påsarna



nu är de skor som gäller, det får jag lov att fixa på måndag då lönen kommer :)
sen är man väl utrustad för vintern!!

shoppat

Publicerad 2010-10-23 18:15:18 i Allmänt,

jag åkte till liljeholmen tidigare idag, för att fika med moster (som jag för övrigt inte har träffat på flera veckor)
och för att kolla på en jacka..

Väl där hittar jag rätt på en gång, en blå helt underbart bra och nödvändig didriksson. bråkar med personalen lite med storlekar. dom vägrade hjälpa till och kolla om den fanns i andra butiker.. Inte av den anledningen att dom hade mycket att göra, utan dom tyckte att det var mitt ansvar att ringa runt till alla butiker och kolla, men några nummer till andra än stockholms butiker hade dom minsann inte. vad hände med kundservicen?!

Efter samtal till ex antal intersport butiker utan resultat kan man sammanfatta mitt humör som rätt kasst. Men, jag ska till alla pris ha den där jackan, det är väl bra att ha en jacka att växa i.. ;)
så imorgon när kontot är påfyllt så blir den min..

som en liten tröst (att jag hade svårt att bestämma mig om storleken) så köpte jag en massa andra saker, till nästan samma värde som jackan, vart kom pengarna ifrån.? när jag väl börjat, kan jag inte sluta.. sa man läggas in för sitt shopping beetende eller?

men huvudsaken är väl att man är nöjd och mår bra :)

lördag

Publicerad 2010-10-23 11:43:40 i Allmänt,

en riktigt skön sovmorgon, en god frukost och morgon pepp musik. det är vad jag behövde. Nu åker jag iväg på stan, ska köpa mig en vinterjacka.. ensamtid på stan är kanske också vad jag behöver, eller?! en mysig fika med massa skvaller, de är de jag behöver och en lördagsbio, vem känner sig sugen.?!

lördag

Publicerad 2010-10-23 11:43:40 i Allmänt,

en riktigt skön sovmorgon, en god frukost och morgon pepp musik. det är vad jag behövde. Nu åker jag iväg på stan, ska köpa mig en vinterjacka.. ensamtid på stan är kanske också vad jag behöver, eller?! en mysig fika med massa skvaller, de är de jag behöver och en lördagsbio, vem känner sig sugen.?!

möller

Publicerad 2010-10-22 21:32:41 i Allmänt,

underbart med totalt skrubbad och insmord kropp, det luktar fantastikst gott.
nu är det cirkus möller, kan bli spännande att se ;)

har anmält mig till ett dansevent nästa helg, vore sjukt roligt om jag får plats, pengarna som deltagarna betalar går till hemlösa :) vilken idé alltså, vi får ha enormt roligt på dansgolvet samtidigt som vi gör en riktigt bra gärning. :)
hoppas som sagt att jag får plats ;)

när blir man nöjd.

Publicerad 2010-10-22 18:55:05 i Allmänt,

fick ett ryck igår och började läsa min blogg, gick tillbaka ett år.
Jag tycker egentligen att de är oerhört trist att skriva här, men insåg igår att det är riktigt roligt att läsa och blicka tillbaka, oavsett hur "tråkigt", osammanhängande och konstigt ja skriver så är de ju verkligen som en öppen dagbok där man tydligt ser hur man mådde, kände och tyckte vid ett visst ögonblick.. i oktober för ett år sedan, jobbade jag inte så mycket, men jag hade mycket saker för mig om dagara ändå.. jag upplevde mig oerhört ensam, inte under veckor men under helger.. om jag inte festade så satt jag hemma och klagade på att jag var så ensam..

konstigt de där, jag känner ungefär lika nu, bara det att jag tycker att de är riktigt skönt att va själv en fredag kväll, just nu, just denna minut, timme.. men vänta ni bara om några timmar sitter jag här uttråkad och skriver ett inlägg om hur ensam jag känner mig och att ingen vill göra något..:) haha, tur man kan lära känna sig själv genom sin blogg.

för de är väl så, man blir väl aldrig nöjd..

men jag vet att när man minst anar det, så vänder det!

ljud

Publicerad 2010-10-21 20:22:07 i Allmänt,

jag vet, tjatig tjej som aldrig skriver, sen när hon väl börjar så kan hon inte hejda sig.
men ärligt, tror jag är rätt glad att jag inte ska bo kvar här, med tanke på grannarna... dom har en spelning för typ 500pers i lägenheten under oss. det är inte första gången den här veckan.. är de bara jag som hör? eller skiter alla andra i det?! är de både uppe och nere, är dom ute efter att få mig riktigt galen? frågan e ju.

okejdå..

Publicerad 2010-10-21 19:29:37 i Allmänt,

okej jag lägger korten på bordet, det ska bli jätte mysigt att åka hem till jul


synd bara att denna lilla tösamaja förmodligen inte kommer va där...

tatuering

Publicerad 2010-10-21 19:04:14 i Allmänt,

Känns som att det har hänt oerhört mycket idag.
Tatueringstiden är ändrad till 17 december, vilket betyder ganska snart, pratade med moa idag och vi tänker väldigt lika med vad jag vill göra, avslöjar inte allt, men att de ska hända nåt mer på min underarm är nu inte bara en fundering, utan en plan i rullning :)



Därav har det bokats tågbiljetter, Moa på frösön får mitt fulla förtroende igen. Så det blir 2 norrlandsbesök under december, 2 helger i rad, de ni.. :) (lappsjukan efter första helgen vill jag inte ens tänka på, men jul blir mys) ;)
Nu inväntar jag mest ett samtal som förhoppningsvis kan dra lite mer på smilbanden.

imorgon är de fredag, de innebär i vanlig ordning leeeedigt och fredagsdans, jag älskar fredagar!!

pirrig

Publicerad 2010-10-19 18:23:22 i Allmänt,

jag är nervös, jo de kan man säga. eventuellt kommer ett beslut tas, utan min närvaro. ett beslut som kommer påverka planering och funderingar för framtiden, främst vart jag ska bo...jag är nervös för att jag än en gång ska mötas av en "dålig" nyhet..

snälla, kan jag få ha turen med mig, snälla!! ge mig lägenheten bara, vi hör ju liksom ihop!

magträning

Publicerad 2010-10-18 21:30:32 i Allmänt,

efter ca 1 timme på jobbet så lyckas jag skära mig i fingret..
jag är som ett litet barn, så de blir ju inte bra fören de sitter ett plåster på, helst ett stort förband.
kommer ta emot att ta av det imorgon, så jag tror jag överlåter de till någon annan.
idag har varit en dag i skrattets tecken, länge sen jag garvade så mycket. Visst om jag och mina tjejer i köket trivs ihop och har kul, men magmuskel träningen idag, svårt att slå :)

en söndag i sängen

Publicerad 2010-10-17 18:57:19 i Allmänt,

slöaste dagen på länge, det har varit skönt med några nyktra helger. då slipper man spendera en hel söndag i sängen för att man inte orkar annat.. samtidigt är de skönt med dagar då man bara sover, äter och kollar på värdelösa serier.. skönt med en dag i ensamhet samtidigt som jag mest av allt hade velat ha sällskap, någon som kliade mig på ryggen och pussade mig i nacken.

ge mig maaat

Publicerad 2010-10-17 09:39:02 i Allmänt,

jag är vaken, levande fast ändå död. Jag har ett stort bultande öppet sår på mitt knä och nej de va inte alkoholens fel, de va bussjäveln... Jag tror jag ska sova en stund till, när jag vaknar vill jag ha service, mat och sällskap. tack!

Sen blir de planering av födelsedagsfest ;)

chokladfestival

Publicerad 2010-10-16 18:40:35 i Allmänt,

Jag och min fina vän Frida har idag för vår första gång besökt chokladfestivalen på nordiska museet, när jag kom hem hade jag ont i magen.. Men det var ett härligt löndagsnöje ;)
Nu fixad och klar för fest, kär återträff med sötaste Maria + massa annat folk :)
Det snygga svarta fodralet är på, länge sen sist, typ i april då man var smal och fin efter resan. (konstigt att den åker på efter en dag i chokladens tecken) men de känns bra, jag har tok blå ögon och håret är eldigt rött!

dance like nobody's watching

Publicerad 2010-10-15 21:12:32 i Allmänt,

skulle jag behöva välja en person som ger mig inspiration, glädje och energikickar så det räcker och blir över hela helgen så är de magdalena, som har dom helt klart bästa klasserna på sats.. Hon är så annorlunda när de gäller musik, stil, framförande och hon är helt fantasisk bra som pedagog. Ingen är som hon, inte på sats i alla fall, inte enligt min mening.

idag dansade vi till girl and the robot, för att sedan ha strecht till denna låt, jag hittar mina nya Robyn favoriter hela tiden! idag tack vare Magdalena :)


ut och dansa

Publicerad 2010-10-15 20:47:58 i Allmänt,

Jag lyckas alltid bli sugen på fest, dans och utgång när ingen annan vill eller kan. men så blir de oftast alltid för mig.. dock så sitter jag nu rätt skönt nersjuken i soffan.. men suget finns nog kvar...

tatuering

Publicerad 2010-10-15 09:39:53 i Allmänt,

jag var tydligen oerhört impulsiv igår och bokade mig en tatueringstid :) galet, men sant.
känner lite att jag inte vill svika Moa på Frösön, så det blir ett norrlandsbesök.
preliminärt i början av januari, men kan bli tidigare!!!
så nu ska bilder och skisser skickas iväg, spännande :)

sova

Publicerad 2010-10-14 22:16:08 i Allmänt,

packa träningsväskan till morgondagens fredagsdans, imorgon blir de tydligen dans till the girl and the robot, kan bli spännande annorlunda proffsigt och galet roligt som vanligt i magdalena anda..
först fredagsfest på jobbet, som sagt lika efterlängtad och älskad som vanligt.

2 sekunder så visades mitt lilla piratansikte på kanal5 från midsommar och de lyckades camilla se..jag själv hann knappt se att de var jag. vissa har koll och öga för sånt där ;)

Vi va och kollade på Skavlan tidigare idag, de va uppskattat av mina fina vänner, tur ni blev nöjd den här gången iaf.

nu sova!

gaddad

Publicerad 2010-10-13 22:35:45 i Allmänt,

jag planerar min nästa tatuering, jag tror fot-tatueringen får vänta.. men den är under konstruktion, typ. men nästan klar i tanken iaf, ska låta någon få ner den på papper också.. Men kommande tatuering kommer bli en utbyggnad av min älva (som sitter på underarmen) grymt cool, kollar runt på inspiration så någon kan teckna klart den åt mig.. Kan bli hur bra som helst :)

höst

Publicerad 2010-10-13 14:54:08 i Allmänt,

idag har jag inte haft någon arbetsmoral överhuvudtaget.. inte mycket gjort idag, men sånna dagar får man väl ha :)
fotodags efter jobbet, finns det någonting vackrare än rikitgt mysiga och fina höstbilder. Jag och Emma ska passa på, passa på att umgås, för snart blir jag änka! måste nog gå på terapi för att dämpa ensam ångesten som kommer att komma.. ska jag behöva bo och va själv nu varje kväll och natt. konstig känsla.. nån som vill bo med mig 2 månader, längre kan jag inte erbjuda eftersom jag själv blir utan bostad vid årsskiftet..äh man får passa på dom dagarna man har, dom dagar som kommer och dom dagar man får! sen löser sig resten ;)

Myskväll med Frida står på schemat ikväll också, vi blir ta mig tusan inte bättre på att ses oftare fast vi säger att vi måste.. Men jag hoppas på fler höstkvällar tillsammans mitt bland hennes plugg och mina funderingar ;)

shoppat!

Publicerad 2010-10-12 20:43:44 i Allmänt,

jag har lyckats igen, shopping.. varför hittar man alltid pengar och anledning till att köpa kläder?! Jo för när jag ser röda lappar textat REA, då går emelie i trans. Särskilt när det gäller träningskläder numera, blir så mycket roligare träning med nya fräscha träningskläder..:)
Extra kul är de ju när man fyndar också, för det är oftast bara roligt att handla på rea.. Skulle hämta min jacka som jag lämnat in till intersport för lagning, på väg ut genom dörrarna ser jag det röda, lapparna, priset, färgerna - KLÄDERNA!! 2 par byxor och 2 par linnen för totalt 375:- inte illa pinkat!!!!! ;)



skit

Publicerad 2010-10-12 15:32:27 i Allmänt,

hem till bajs och elände. låter nästan som att ha småbarn, fast tusen ggr värre skulle jag tro..
Men en oerhört lättnad över att kunna skita ikväll, om jag blir nödig ;)
för nu är bajsbilen på väg...

stopp

Publicerad 2010-10-11 21:28:56 i Allmänt,

vi har stopp i toan och duschen, kul... inte kan man skita och heller inte duscha sig ren, mysigt!
Tur fastighetsgubben kommer imorgon bitti..
va så himla biosugen idag, men utan sällskap så köpte jag mig lite gotta och gick hem istället.. kanske va godiset jag var ute efter? ;) 
Det finns en hel del filmer som jag kan tänka mig att se, får styra upp en mysig filmmaraton på söndag kanske..

nästan exakt en månad tills jag fyller år, vilket betyder fest. Vilket betyder att vi ska ha kul, mega kul ;) vilket också betyder att det inte är länge tills jag åker till värmen. 5 december så åker vi till Fuerteventura (jag trodde helt ärligt att de va ett påhittat filmortsnamn) Värme, träning och massa festligheter i en vecka.

Ibland får man faktiskt lov att glädjas åt andras olycka, jag ska njuta extra mycket den här veckan!

home

Publicerad 2010-10-10 14:21:29 i Allmänt,

Jag är tillbaka i stan, hemma, trygghet, värme, kärlek..
Jag ska duscha min skitiga kropp, raka mina håriga ben och smörja kroppen len som en bebis.
sen så ska jag mysa, njuta av sällskapet av fina vänner, något gott att äta och ledigheten.
imorgon är de ny vecka och jag vet att den kommer gå lika fort som denna, jag har massor med roliga och mysiga saker att göra. frågan är om jag får tid till allt? :)

rulla puck?!

Publicerad 2010-10-09 13:31:11 i Allmänt,

nu ska jag ut och rulla en stor puck runt om i stockholm.. ja de låter jätte konstig och jag egentligen inte vd jag ska göra. men de blir kul :) sen drar vi direkt vidare till Jönköping för ett captain morgan gigg...
återkommer lagomt till dansen imorgon! hörs hej!

massage

Publicerad 2010-10-07 22:52:02 i Allmänt,

frisören va jätte gullig, dessutom så fick jag ligga i en massagestol medans hon la i färgen i håret på mig.. lyx eller vad? riktigt härligt, gott kaffe fick jag medans jag väntade också, mer än vad man är van :)
kommer kännas konstigt några dagar, men jag vänjer mig nog rätt fort.
däremot vet jag redan nu att jag kommer att gå tillbaka till de ljusa, nån gång.. kanske inte snart.. men nångång!
imorgon är de fredag, redan.. vart tusan tar veckorna vägen och helgerna går lika fort.. Men de blir så när man har fullt upp. Det är kul, livet är kul!

hitta lägenhet.

Publicerad 2010-10-06 22:38:18 i Allmänt,

3 st kassar med saker fick jag med mig från Elin, skinnhandskar, skärp, smycken, skor, kläder.
Hade verkligen velat ha min symaskinen här nu, då hade det nog blivit mer än 3 påsar :P
imorgon är den stora färgar dagen, lite nervöst och spännande är de ju. men mest kul.
ska se till att posta massa viktiga brev imorgon också, så man kan bocka av lite på "att göra listan"..
nästa att göra: Fixa fram en jävla lägenhet.

tv igen...

Publicerad 2010-10-05 21:48:37 i Allmänt,

inspelning av Hellenius hörna är avklarad, roligt och underhållande.
Missa inte det på torsdag efter Robinsson ;)
ska försöka slita mig från datorn snart och lägga mig, jag behöver sömn...
imorgon blir det danceeeee och sedan efterlängtat besök hos familjen Rosendahl.. guud så jag saknat lilla Amanda.. fast hon är ju inte så liten längre, värsta stora dagistjejen ju.. Kan ingen skaffa smått snart? så jag får snusa, vagga och glo på, jag är kär i barn, jag älskar barn. Så fina underbara små varelser som är sådär oemotstådligt söta, vackra, bedårande.. Jag vill ha barn!

jobb...

Publicerad 2010-10-05 14:54:51 i Allmänt,

inspelning med David Hellenius efter jobbet, kan inte bli annat än roligt!
inplanerat jobb i helgen, vi åker en sväng till Jönköping på lördag och kör captain morgan.. :)
men åker inte fören 14, vilket betyder att jag får min sovmorgon.. den ser jag fram emot..

RÖD

Publicerad 2010-10-04 21:08:09 i Allmänt,

På självaste kanelbullens dag så bjöd min fina vän och kollega på hemmabakta bullar på jobbet! det är kärlek och glädje. :)  Det blev upphetsande tampongshopping och inbokning av frisörtid innan jag med mina nya härliga träningskläder hoppade in på ett sjukt fysiskt jobbigt danspass.. väl hemma dog jag i soffan men ska genast hoppa in i duschen innan jag förpestar Emma. 

Hörni, osa till min fest. Klart ni ska komma!!!

jag har som sagt bokat frisörtid, kolla reklamfilmen, vad tror ni om hennes färg?

chokladkoma

Publicerad 2010-10-03 21:30:03 i Allmänt,

blir tidig kväll.. har ändå jobbat 7 dagar nu och 5 återstår innan det blir ledigt och sovmorgon..
bara grannen kunde sluta med det han/hon nu håller på med.. musikanalys, typ?! det hör till att säga att det är rätt lyhört i mitt hus..

idag har jag förbrukat ALL den choklad man får trycka i sig under en hel vecka.. men med tanke på att de är söndag, så börjar man väl räkna om imorgon?! eller tänker jag fel ;)

glädje

Publicerad 2010-10-03 17:39:28 i Allmänt,

Satt vid ett skåp inne i omklädningsrummet på sats, in kommer magdalena (den grymt duktiga instruktören)
Ett stort hej möts jag av..(som alltid)
...jag hejar självfallet tillbaka..
..då säger hon, gud så härligt med en massa stammisar här idag.
Kan man annat än bli glad när man räknas som stammis och är ett för henne igenkänt ansikte.
Det är glädje för mig i alla fall..

Fick rabatt när jag handlade lunch idag också. det är också glädje ;)

ett Levis pass kvar, torsdag kväll. sen avslutar vi det hela med en avslutningsmiddag med alla brudar på Fredag. middag och galej :) det blir kul..

T-centralen

Publicerad 2010-10-02 21:18:46 i Allmänt,

Jag hamnade i någon sorts vaken koma igår, sökte en massa utbildningar, bara sådär. va tvungen att kolla på det idag.. för jag vet inte vad jag sökte och varför, mest kul att se om man kommer in. typ!

Jag har haft en riktig mysig dag, först åkte jag in till stan och satt mig ensam på waynes coffee och käkade frukost. Sen styrde jag kosan ner på centralen där vi står med våra underbart snygga kulliser och hjälper kunder att hitta rätt jeans, centralen är lätt de roligaste stället jag varit på med Levis. Visst att de är lite utmaning med husvagnen, att det är riktigt kul med kontakten med Levispersonalen i butik.. Men på centralen är folk verkligen intresserad på riktigt, folk kommer fram, känslan och gemenskapen när vi har musik och en riktigt fotograf på plats slår det andra.. Så de känns inte alls jobbigt att börja klockan 07.00 imorgonbitti, känns bara kul. :)

Sen ser jag såklart fram emot att klockan blir 15.00, för de blir de dans till Hometown glory, fan att jag var bakis förra helgen!!

dance your feet off

Publicerad 2010-10-01 22:42:16 i Allmänt,

jag fick ett ryck och köpte mig nya träningskläder innan danspasset idag.. Tänka sig vilken skillnad det kan göra, energin, inlevelsen, svetten, resultatet.




Kanske de va texten på tröjan som gjorde det ;)

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela