Emelie

letar nya äventyr

Norrut.

Publicerad 2011-04-26 21:15:03 i Allmänt,

tentan idag gick bra... nästan lite för simpel, lite så att man måste få full pott annars skulle det kännas fel, typ. Men huvudsaken att känslan är bra, nu är det bara hemtentan kvar, eller rättare sagt 1 fråga. förhoppningen är att den blir klar under morgondagen. har ju några timmar på ett tåg...

För ja, imorgon bär de iväg norrut till Östersund till syster och den lilla killen som kallar mig för... hmm.. tanten.. Han hade tydligen lärt sig säga moster, men när jag ringde idag och han hörde min röst, så var det som att jag till och med hörde i telefonen hur hela han lyste upp och med en kaxig attityd som bara en 2åring kan ha, säger han tanten.. vart har han fått det ifrån liksom??  Det kommer bli mysiga dagar där uppe. längtar till torsdag då det är dags för tatueringen, däremot ser jag inte fram emot efter arbetet med den.. lite träningsförbud och massa smörjning.. men men, det är de värt.

Nu måste jag packa, har en känsla att det kommer ta ett tag :P

solen!!!

Publicerad 2011-04-25 22:31:41 i Allmänt,

har faktiskt haft en helt underbar påskhelg, trots att den inneburit mest plugg. gårdagen var helt klockren.
-morgon-piloxing på st: eriks bron
-kaffe och banan i solen (uppladdning inför Ruffie)
-ett stenhårt Ruffiepass med Magdalena som "brottningskamrat" (sjukt kul träning)
-utsökt blåbärsvåffla på mysigt fik med härligt sällskap i underbara solen
-ut till Kungsängen för psykologi plugg med bästa Jeanette

dagen har fortsatt i samma underbara anda.
Jag och Jeanette hade gjort ordning lite "spelkort" i mindre format som vi tog med oss ut på vår promenad.
Så under en låååång och underbar promenad i finaste naturen (i solen, såklart), repeterade vi våra små "spelkort" :) jag orkar inte ens stressa upp mig för morgon dagens (tenta), det går som det går, jag har läst det jag kan.. 

Nu ikväll har jag ägnat flera timmar på bara mig själv, kvälls-spa med allt vad det innebär. Sjukt härligt, välbehövligt och avslappnande.  :) Jag hoppas jag har samma underbara känsla i kroppen imorgon runt lunchtid (efter tentan)

ShapeUp Club

Publicerad 2011-04-19 00:45:18 i Allmänt,

Underbar dag, började dock med en sjukt tråkig föreläsning.
Men sen fixade jag gratislunch (genom tips av Susie, tack!) Supergod sallad som jag avnjöt i solen tillsammans med mig själv och en bok (tyvärr pluggrelaterad, men jag måste väl sätta fart nu) Va så gudomligt skönt att sitta där på en parkbänk vid vattnet, somnade nästan. Tog mig vidare mot SATS Hornstull och Piloxing, när jag ändå var i farten så tog jag mig till Liljeholmen där ett 90 minuters Zumba-pass väntade. konsigt nog har jag inte deckat, för jag är sjukt trött och seg i kroppen.. imorgon vet jag en tjej som kommer vakna vrålhungrig!!!

På tal om mat, magdalena tipsade mig om en sida idag, där man lägger upp sin träning och sin kost. Den räknar ut hur många kalorier du ska få i dig på en dag, bland annat..Ska bli riktigt spännande att se om det händer någonting, med kroppen. Jag tränar en hel del, men äter för lite. Tro de eller ej, men de gör jag och det är väl anledningen till att man aldrig förlorar dom där extra kilona... Så jag ger det ett försök, kanske är precis detta jag behöver.

Imorgon står plugg på schemat sen är det dubbelpass igen, zumba och piloxing.. Bara för att jag kan och för att det är så satans kul, så det gäller att äta ordentligt! :)

F

Publicerad 2011-04-14 20:52:57 i Allmänt,

Jag fick F på juridik tentan, vilket betyder underkänt. Men det känns bra, visste att det inte skulle gå bra och hoppades nästan på ett underkänt bara för att få chans att göra om det och få ett bättre betyg. Det känns skönt också att nästan halva klassen är med mig på omtenta, kan man mys-plugga tillsammans!!! :)

Jag kan liksom inte deppa ihop, för jag är så glad i kroppen. lycklig över piloxing utbildningen :D
kommer bli kalas bra. Så varför deppa ihop över en tenta, det hör väl till universitets tiden att kugga på tentor. :P

Imorgon är det redovisning på skolan, sen helg och det är en efterlängtad helg!!
Emma kommer hit från Åre, så det blir vandrarhems boende hos Cicki hela helgen, mys, fest och allt annat som en perfekt helg brukar innehålla!! Hoppas solen vill vara vår vän också :)


hej.

anmäld!

Publicerad 2011-04-13 17:48:58 i Allmänt,

Nu är jag anmäld!! anmäld till att gå piloxing instruktörsutbildningen.. galet, lite overkligt men fantastiskt roligt :)
Idag skulle jag ägna dagen till plugg, men istället har jag googlat, läst och beundrat piloxing videor.

Nu åker jag in mot stan för att möta upp 2 snygga brudar från klassen, för en liten matbit, lite vin och skitsnack!! Det är precis så man ska spendera sin onsdag. :)

ska jag..

Publicerad 2011-04-11 22:12:09 i Allmänt,

Blev väldigt smickrad idag, då 2 stycken personer (som jag ser upp till och som är sjukt grym på det dom gör) tycker att jag ska gå piloxing- instruktörs utbildningen nu i maj. Betyder jätte mycket för mig att dom tror på att jag skulle klara av det.

Jag är verkligen såld i piloxingen och Magdalena är en stor anledning till varför. Hon är grym som instruktör och helt klart bra på att "sälja" in saker. haha.  För det var några veckor sedan som hon berättade om att utbildningen skulle gå nu i maj och att jag borde gå den. Klart jag har funderat över det ett tag..

Nu med eftertanke och med den lilla "påtryckning" jag fick idag, så måste jag erkänna att jag börjar bli rädd att platserna ska ta slut. :)

Jag snor Magdalenas (flitigt använda) citat: Do one thing every day that scares you.  :D

kanske är de just denna chans och utmaning jag ska ta?!

sjukstuga

Publicerad 2011-04-08 22:07:10 i Allmänt,

tydligt tecken på sjukdom här hemma är när det inte har bloggats på ett tag. varför?
jo för att när man är sjuk kan man inte träna, och utebliven träning innebär brist på ENERGI och lust!!
Nu mår jag bättre, jobbar i helgen, så på måndag ser jag fram emot att få köra igång med mitt älskade flängande på gymmet.. Så jag kan bli normal, trevlig människa igen.. :)

dagarna den här veckan har spenderats i skolan, med psykologiföreläsningar och jäklar vad glad jag är att det är helg så hjärnan får vila. Men kanske att jag ändå börjar med hemtentan imorgon, någonstans och någongång måste jag ta tag i den också :P (ska å andra sidan inte vara inlämnad fören den 29 april..)

feber..

Publicerad 2011-04-04 19:34:10 i Allmänt,

jag kan inte vara sjuk, jag är alldeles för rastlös för det...
kände redan i fredags att kroppen inte va på topp, trots detta tog jag tåget till Uppsala för en helg med familjen. Mysigt, men med en förkylning i kroppen och kattallergi så blev det väl ingen toppen helg.
gårdagens slutade i feber och sömn hela dagen, tur jag har snälla föräldrar som skjutsade hem mig till Stockholm!!

idag känns det väl lite bättre, tur är väl det för jag klarar som sagt inte av att vara hemma.. Speciellt då jag inte har någon som kan ta hand om mig. :P Jag har i alla fall lyckats laga mat idag, och det är ju ett stort tecken på att jag mår bättre..

Nä, vitlökste och nässpray så hoppas jag att jag är på fötter tills imorgon, sjukt trist att ligga hemma ju..
Imorgon ska jag dessutom iväg på en rolig sak, så jag måste må bättre helt enkelt :)

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela