Emelie

letar nya äventyr

dålig svenska

Publicerad 2011-01-31 22:46:53 i Allmänt,

fick komma till läkaren imorse, det roliga är att imorse och hela dagen har det varit jätte jobbigt..
men nu känner jag mig inte alls kissnödig längre, kan jag ha botat det med tranbärsjuicen?
får se vad svaren säger på onsdag, onödigt att trycka i sig antibiotika om det känns bättre..

lite komiskt att läkaren frågar mig om jag vill börja med antibiotika idag eller om jag vill vänta till på onsdag..
jag förstår honom inte riktigt först (då han pratar rätt dålig svenska).
men jag säger att jag inte vill börja käka piller fören jag vet att det verkligen är UVI, lite onödigt annars.. :P
hur kan dom egentligen skriva ut antibiotika om dom inte är till 100% säker på en diagnos?
jaja, får se vad dom säger på onsdag.

åter till hans språkkunskaper... Jag tvivlar inte (eller jo lite ibland) på läkares kunskap, dom är förmodligen (förhoppningsvis) välutbildad och brinner för sitt yrke.. Men snälla hur jobbigt är det inte att komma in till en läkare som stakar sig fram på sin svenska? när jag frågar en fråga som inte kan ge ett ja/nej som svar utan man väntar en förklaring, så får jag ändå ett - ja.

En av anledningarna att man drar sig från att gå till läkarn, tur att jag sällan är sjuk!!! peppar peppar..


HAHA, detta är min kvällshumor :)

fan också.

Publicerad 2011-01-30 20:52:41 i Allmänt,

lättirriterad..
Men köper man ett färgnings kitt för ögonbryn/fransar, så tänker man väl att allt ska vara med i förpackningen när man köper det? men nej, tydligen så har dom missat att lägga ner själva färg gelen eller har nån liten fjortis stått och pillat ut den och snott den. fan jag som brukar va så bra på att ta förpackningar om hänger längst bak.. Ger Åhlens inte mig en ny förpackning, då....

drygt när man planerat och sett fram emot att färga ögonbrynen.. (inte gjort på ex antal veckor)

tranbär..

Publicerad 2011-01-30 15:51:02 i Allmänt,

åkte in till stan för att möta upp Anna och Ylva för att inta en panik bestämd frukostbuffé.
String café på söder hade en billig frukostbuffé för 70:-, fanns ju inte överdrivet med saker att äta.. Men att de fanns pannkaka, glass och bär säger väl de mesta! mysigt fik, och trevlig sällskap.

Däremot så var jag nog inte så pigg som jag kände mig på morgonen, åkte hem efter brunchen och dog, känner mig trött, seg och lite febrig. så lika bra att vila, för de sista jag vill är att missa Piloxingpasset imorgon. vägra bli sjuk!

Hoppas på att jag drivit ut alla bakterier så jag slipper gå till läkaren imorgon och be om antibiotika för urinvägsinfektion (vill jag helst slippa)

Denna helg har The Nike BLAST intagit Frescati hallen.. tyvärr har jag inte alltid så bra koll på saker och ting, och va därför sen med att boka in mig.. Men nästa år ska jag också va med på THE NIKE BLAST!!!!
och under 2011 ska jag passa på att springa på massa andra träningskonvent som kommer i min väg :)
Så hör gärna av er om ni ser något träning och dansinspirerat här i Stockholm.



satan..

Publicerad 2011-01-29 22:51:40 i Allmänt,

har legat i min säng hela dagen, sovit i princip hela dagen, med undantag alla dom 700grr som jag sprungit till toaletten. Tillägger att jag inte alls kännt mig bakis/dålig från igår utan orsaken beror på en jävla urinvägsinfektion som jag tydligen har dragit på mig.. (antagligen är det det iaf, ska försöka ta mig till läkeren imorgon) har väl inte direkt varit en toppen dag, med en ständig smärta i magen..

men gårdagen va rolig, tror den här tiden på socialhögskolan kommer bli grym!!
Redan hittat fina guldkorn :)

bortglömd men glad ändå.

Publicerad 2011-01-27 23:43:16 i Allmänt,

snabb sammanfattning, dom glömde bort mig på sats idag. väntade 45 minuter på att nån skulle hjälpa mig. men icke. åker därifrån med massa irritation i kroppen, vilket jag sedan fick utlopp för på piloxingen. där jag dessutom fick en fin komplimang av Magdalena..

nu somnar jag nog gott, med tanke på den långa dagen.
avslutar kvällen med ett leende på läpparna till detta soundtrack. haha
och ser fram emot morgondagens fest, som kan bli galen.


ser fram emot morgondagen...

Publicerad 2011-01-27 00:21:10 i Allmänt,

jag befann mig på farlig mark idag... på dom där läskiga gatorna mitt i stan...  nu menar jag verkligen inte farlig mark som i "självmordsbomb synvinkel", utan shoppingen!!!! jag blir galen av att bara kolla in i affärer, ett måste ha den där väskan/tröjan/klockan nu begär.... men idag, bara titta inte handla... eller jo, handla det som skulle handlas pga av mitt ärende där inne, på farlig mark.... tur att jag är upptagen hela långa dagen imorgon, och på fredag...
det rycker i mina fingrar, mina reafingrar.. jag vet att de finns lite fynd kvar till mig.. men nej, måste slå band... måste..

07.00 ringer klockan imorgon
15.30 går jag förmodligen från skolan.
17.00 Zumba
18.45 genomgång av gym
20.00 Piloxing

bäst att stänga av... lång men rolig dag att se fram emot imorgon!!! :D

livet som student..

Publicerad 2011-01-25 23:25:02 i Allmänt,

oj, va tydligt det kan märkas att ens liv tar en snabb vändning. Jag har ju inte alls tid att blogga nu mera.. (inte mig emot egentligen) det är mycket litteratur som ska läsas och många människor att lyssna på. hjärnan går på högvarv.. (min har liksom haft semester i snart 5 år) Så man skulle kunna säga att den är lite trögstartad.

Plugg tänket har inte riktigt kommit till mig ännu, men jag ger det några veckor så är man väl inne i det med.. Så här inne på andra veckan känns det bra, men flummigt.. :) flummigt är tydligen va dom 2 första terminerna kommer vara, enligt elever i övre terminsklasser. Så ok, de är väl bara att försöka acceptera flummigheten..

På fredag har vi insparks fest, vår klass har fått tema hårdrock!!! :)
toppen bra tema ju, synd bara att man inte har speciellt mycket av den varan hemma, så nu gäller det att improvisera.

Piloxing har stått på mitt träningsschema, både igår och idag. Så tar en vila imorgon och ett försök att sammanfatta vad socialt arbete är.. inte så lätt som de låter.

Nu, Godnatt!!

så där ja..

Publicerad 2011-01-21 22:24:16 i Allmänt,

idag är jag trött, riktigt trött och inte alls peppad till att kliva klockan 6 imorgon..
men det är bara att ta sig i kragen och göra det, jobb står på schemat. Efter jobbet måste jag försöka att ta tag i lite läsning innan det bär av till Elin, Stefan och Amanda för lite trevlig, mysig och härlig lördagsmiddag :)

Jag har fortfarande lite svårt att fatta att jag läser vid sociala högskolan, att jag är en av dom. att jag har påbörjat något som i slut ändan kan komma bli så bra.. Märker så lätt att jag inte riktigt fattar det ännu, jag tar inte in någonting, jag sitter som en zombi och dagdrömmer och tror fortfarande att det är en dröm.

Vår första uppgift är ett grupparbete och turen är vid min sida, att jag hamnat med vettiga och härliga människor.
Vi bildar ett grymt team och första fredagsölen gick av stapeln idag. tyvärr var jag tvungen att avstå då dans stog på mitt schema (vilket det alltid gör på fredagar) så blir svårt att välja fredagsöl mot dans framöver..Jag kanske får ansluta till gruppen efter mitt dansande i framtiden. ;)

Idag körde magdalena den nya korren till Pink, jag har aldrig varit med om att en timme gick så oerhört fort. helt galet!! sjukt kul :D

My sacrifice

Publicerad 2011-01-19 22:42:40 i Allmänt,

Hello my friend, we meet again
It's been awhile, where should we begin?
Feels like forever
Within my heart are memories
Of perfect love that you gave to me
Oh, I remember

When you are with me, I'm free

I'm careless, I believe
Above all the others we'll fly
This brings tears to my eyes
My sacrifice

jobb.

Publicerad 2011-01-19 19:15:38 i Allmänt,

Det va härligt att få komma "tillbaka" på jobbet. Fick massa grattis, en extra dag på januarilönen och lite inbokade pass till helgen :) perfekt ju. Som det verkar kommer de finnas en del extra jobb till mig där borta, vilket passar bra  till studentkassan och i studiesyfte.. Bra att få fortsätta jobba extra på en ätstörningsklinik när man ska läsa till socionom, passar ju som handen i handsken. :)
fullbokade dagar fram till söndag skulle man kunna säga, så jag passar på att mysa och ta de lugnt ikväll. påbörjat läsa kurslitteraturen, så jag återgår väl till det..


hej.

box

Publicerad 2011-01-18 22:56:44 i Allmänt,

helt slut...det var som sagt riktigt länge sedan jag tog med mig boxhandskarna och körde ett boxpass på SATS, men idag dammades dom av och efter det 75 minuter långa passet, så var det inte bara jag som var helt död i lokalen.. trots mitt dansande så vet jag att kroppen kommer kännas liiiite aningen öm imorgon, vill inte veta hur de känns på torsdag..

men jäklar va kul de va ;) skulle boka in en tid för genomgång av alla maskiner i gym delen (lika bra så slipper man göra fel liksom) men eftersom alla har fått för sig att börja träna nu så är de fullbokat.. januari och februari är det smockat med folk på gymmen, sen tunnar det ut tydligen..  :P

får se när jag får mig en tid..

imorgon ska jag jobba, lite säga hej då men samtidigt inte. kul att få göra en snabbvisit :) Mando i lagom dos, de funkar!!

böcker...

Publicerad 2011-01-18 16:03:52 i Allmänt,

köpt min första kurslitteratur.
640:-, åh va härligt att va student, jag verkligen älskade att få lägga pengar på böcker..
lite ironi, men samtidigt kan jag vara glad att jag har valt en utbildning som jag tror kommer va oerhört intressant rakt igenom, så det mesta kommer nog va intressant och värt vartenda öre.

idag hade vi en väldigt bra föreläsning om ordet Solidaritet av Tom Alandh, som är en prisbelönad och mycket uppskattad journalist och dokumentärfilmare. Vi fick se några snuttar från filmer han gjort. Riktigt intressant!!!

nu lite läsning innan boxpasset senare ikväll, riktigt länge sen, men gud vad jag längtat!!!

SATS

Publicerad 2011-01-17 21:21:29 i Allmänt,

nu måste man anpassa sig till allt vad studentliv heter.. mest ekonomiska frågor känns relevant, så tog tag i en av sakerna idag.. Att flytta mitt nuvarande SATS guld till ett student guld kort.. frågade förra veckan va priset va, men tog de inte riktigt på allvar, men när jag idag frågar en gång till och han säger att ett studentkort hos SATS kostar 440:- svalde jag nästan tungan..idag betalar jag 550:- för mitt gymmkort och jag skulle aldrig i hela världen säga upp det med tanke på mitt flow i träningen och alla underbara klasser jag hittat..

men tjänar man dubbelt upp än vad man får som student, så känns 100:- i rabatt rätt pissigt och det får mig på allvar att fundera på om man verkligen kommer ha råd..jag tar mig råd helt enkelt.. men hallå är de inte lite väl dyrt för en fattig student..?

lika bra att försöka tänka ekonomiskt från början.. ;)

JAG KOM IN!!!

Publicerad 2011-01-17 10:20:26 i Allmänt,

Jag trodde verkligen inte det här, verkligen inte.. men jag fick en plats!!!
Åkte till universitetet imorse för att gå på ett reservupprop (med dåliga odds, plats 14 till PAO-programmet)
Är i tid som vanligt, 30 min innan utsatt tid, tar fram telefonen och kollar mailen

"Hej Emelie, Vi har fått en plats ledig på Socionomprogrammet som startar idag.  Jag ringer dig lite senare idag på förmiddagen.  Kl. 12.15 är det samling utanför aulan för alla nyantagna till Socionomprogrammen. Hälsn.Lotta..

Visste inte riktigt vad jag skulle göra, grät en skvätt men kom på att de måste ha sett konstigt ut att gråta bland massa studenter som gör sin första dag, men de va ju glädjetårar.. ringer upp Lotta för att fråga om det är sant, och de va det!!!

 

så nu är jag hemma, för att andas, för att förstå för att ja, förbereda mig.. fattar nog inte riktigt vad detta innebär egentligen.. men glad är jag!!

 



styrketräning

Publicerad 2011-01-16 22:39:59 i Allmänt,

Helgerna går så himla fort... men jag har haft en riktigt härlig helg, jag har fyllt den med träning och träffar med fina människor.. Så jag kan inte vara annat än nöjd :) imorgon är det måndag, vilket för mig betyder piloxing måndag, väskan är packad och jag är peppad till tusen.. mitt uppdrag denna vecka är att sätta igång med styrketräningen, lite hjälp från nån snygging på gymmet kanske?! för här var ju gensvaret sådär bra :P

telefonen är fylld med massa bra musik nu, så metro och mobilen kommer bli en kalas bra kombo på morgonen :)

godnatt!

batteri

Publicerad 2011-01-16 11:46:01 i Allmänt,

en mycket trevlig kväll spenderades ute på söder med roligt sällskap igår.
Tack och lov att typ alla är tillbaka i Stockholm nu, ogillar jullov och att folk flyr från staden..
Nu får vi se till att kvalitetshänga igen, inte sant?! :)
Gröt frukost och jag är redo för dagens danspass.. sen fika med Anna :D


måste säga att mobilens batteri suger..när det larmar om att det bara är 15% kvar så finns de en bra knapp som heter "varför".. och det är väldigt intressant att veta att batteriet har användas till 64% i oaktivt läge.. så batteriet är urladdat trots att jag legat och sovit hela natten och inte rört den.. Är inte de konstigt och framförallt värdelöst och korkat.. nån som vet hur man åtgärdar det problemet? eller ska jag behöva ladda telefonen 2 ggr per dag??? i så fall funkar min gamla betydligt bättre..

mobilblogga..

Publicerad 2011-01-15 01:25:15 i Allmänt,

Nån som vet hur man sätter igång och bloggar via blogg.se med min nya andorid mobil??? går det?
det är ju lite det jag längtat efter..

gratis premium? sant eller falskt?

Publicerad 2011-01-15 00:40:24 i Allmänt,

jag kommer aldrig lära mig allt på telefonen, det är bara att inse.. installationer hit och uppgraderingar dit, jag vet inte vad jag gör eller om jag gör rätt.. men de visar väl sig.. morgondagens att göra i telefonen är att fixa musik.. kanske dags att man skaffar Spotify premium nu också... frågan är om denna sida är tillförlitlig, kan man få den gratis nu?

glömde

Publicerad 2011-01-14 21:43:54 i Allmänt,

hur kunde jag glömma bort klockan?
hur kunde jag glömma det enda jag skulle göra ikväll.
Let´s dance..
jaja, får väl se reprisen på tv4play sen..

skyller allt på telefonen..

3 kund

Publicerad 2011-01-14 20:40:12 i Allmänt,

Jag måste nog va den jobbigaste kunden lille Max haft idag på 3 butiken..
jag tycker inte om att gå in i butiker där personalen är så försäljningskåta (vilket dom oftast är i telefonbutiker)
i vilket fall så gick jag in för att höra om dom hade något schysst kontantkorts alternativ till mig, till min låsta telefon.
Så klart ställer dom en motfråga och vips så är man inlindad i ett val, antingen så får du det här, för det här coola priset, eller så väljer du de här andra alternativet.. Jag låter mig inte luras så lätt (vilket det inte skulle förvåna mig om jag blivit, trots alla mina frågor)

men tillslut visade han mig ett abonnemangs alternativ och till slut fick jag ge mig om att de kanske skulle bli billigare.. vilket ska bli mycket spännande att se, annars vet han att jag kommer tillbaka :) haha
jag var en mycket svårflörtad kund, en mycket skeptisk en. så jag tror i och för sig inte att han skulle våga "lura" mig.

Så nu är jag 3 kund.. har kvar min gamla telefon och mitt gamla nummer, så ni väljer själva om ni vill ringa/sms till halebop eller till tre. ni väljer vad som gynnar er :)

mumsig god middag gjorde jag ikväll, kors i taket så åt Emelie riktigt vanlig mat till middag istället för min frukost mat... avslutade med lite choklad...

nä, nu måste jag återgå till alla inställningar.

tre

Publicerad 2011-01-14 11:39:03 i Allmänt,

ringer till tre för att extra kolla att det inte går att låsa upp min telefon via dom.
nej, inte fören om 12 månader får jag till svar..
Jag ifrågasätter dom varför jag då kan anlita någon av alla firmor på nätet som fixar det på några dagar.
men att dom som jag fått telefonen av och borde ha mer behörighet att göra det, inte kan fixa det fören om 12 månader..

Det är ju kul när man frågar saker och bara får tystnad och hmm. ja.eh. till svar.
han va nog rätt less på mig efter alla frågor... men han får skylla sig själv när han inte kan svara, eller bara kommer med felaktiga svar.. ;)

nu är frågan om jag ska skaffa ett tre kontantkort, någon som använder tre och är nöjd med deras mobilsurf, och övriga tjänster??
(jag fyller på med samma summa med halebop idag och får i princip samma sak för pengarna.)
men är tre bra, eller ska jag försöka luska ut någon som låser upp den åt mig?

fest sugen...

Publicerad 2011-01-13 21:26:52 i Allmänt,

på nåt vis hamnade jag bland massa partylåtar på Spotify, vilket genast fick mig på riktigt grymt partyhumör..
galen dans på en shysst klubb, drinkar, en flirt, lagomt berusad, en sån kväll man känner sig extra snygg och på topp helt enkelt.

(konsitgt nog var det jag som skrev för några dagar sen att jag kommit på varför jag aldrig går ut längre.. nu är frågan om jag ska göra mig påmind om min attack/påhopp på människor från förra helgen.. eller om jag ska ladda om för en utgång i helgen?)

nu packa om träningsväskan från kvällens zumbaclothes till kläder anpassat till detta <---- (klicka på detta, jag vet att länkarna syns dåligt) som vi förmodligen kommer att dansa på fredagsdansen imorgon. Om inte blir det mitt musikval: PINK !! :)

(jag har nu förflyttats till köplats 92 på eventklassen, haha)

Sats testar SH´BAM

Publicerad 2011-01-12 22:06:39 i Allmänt,

"Enkla och heta dansmoves beskriver Les Mills senaste gruppträningsklass allra bäst. Dansa loss till listettor och danshits från de hetaste nattklubbarna runt om i världen.

Alla rörelser passar perfekt till musiken och du kommer känna igen allt från remixade gamla favoriter till moderniserade latin beats.

Varje 45-minuters klass är levande, unik och varierad och ett perfekt sätt att komma i form samtidigt som du kan tillåta din inre stjärna att lysa det lilla extra.

Nu har du chansen att vara en av de första i världen som får testa SH’BAM™ med vår duktiga instruktör och tillika Let's Dance! vinnare, Annika Sjöö.

DANCE IT OUT!"


Jag försökte boka upp mig till denna event/testklass som är på tisdag. igår 101 st i kö, idag 97.. tror ni man lyckas få sig en plats.. haha..på sats måste man va ute i god tid med bokning av klasser..

skaffa en PT?!..

Publicerad 2011-01-12 20:35:06 i Allmänt,

Dans step med Annika stod på schemat ikväll och på nåt vis så kokar det på alla hennes klasser, det är tempo det är ös, det är lite utmaning, det är kul! Träning är och ska va roligt, just nu älskar jag vad jag får uppleva var och varannan dag. jag kallar det lycka, att dansa är lycka!!

Det enda som fattas nu är att jag egentligen skulle behöva en PT som kör med mig i gymmet, måste köra lite mer styrketräning, eller måste, men jag vill. men drar mig verkligen för att göra det.
Någon som vill ställa upp frivilligt med lite experthjälp?!  :)

Någon som missat att solsidan börjar på söndag, längtar vi eller längtar vi?! :)

Helge

Publicerad 2011-01-12 19:58:20 i Allmänt,

haha, jag älskar Helge Skog i halv åtta hos mig. åter till förlöjligandet av människor, en halvtimme av skratt och jag kollar inte ens. jag bara lyssnar.. han är grym, love it!!!

vad ska jag ta mig till?

Publicerad 2011-01-12 09:05:05 i Allmänt,

jag vet inte om jag kan göra så mycket mer åt situationen av min reservplats.
Jag har ringt och jag har mailat och frågat vad jag ska förhålla mig till och hur det ser ut för mig som "köar" till utbildningen. men det jag får som svar varenda gång är att dom inte har något upprop. utan att dom ringer reserver från och med idag och en vecka framåt om dom har platser lediga.. jahapp, då sitter jag här maktlös, tycks inte kunna göra något.. vad krävs förutom en jävligt stor skopa med vilja och hopp!!!

tur kanske, ska jag kunna lyckas ha lite tur, för en gång skull?? det här är verkligen någonting jag vill och behöver i mitt liv just nu, förändring, ny kunskap och lite framtidsplaner.
Fan att jag inte kan påverka mer.. hatar att va så här maktlös.

redskap..

Publicerad 2011-01-11 21:33:29 i Allmänt,

fick ju mina piloxinghandskar igår, så det blev premiäranvänding av dom.. spännande, kul och framförallt  motiverande.
Användadet av handskarna hittade en muskel, den kallas tricep, jag har tränat den förut, tro mig.. men att handskarna skulle kunna komma till en sådan hjälp, ett perfekt redskap till just denna klass..snygga är dom också :) ser fram emot piloxing våren. magövningarna har också satt små små spår. imorgon kör vi Annikas step, wiwiwaaa!!



göra mig en tjänst?!

Publicerad 2011-01-11 17:00:23 i Allmänt,

har en Adele period just nu, har ni inte lyssnat på henne så måste ni göra de NU...
har en vilodag från träning idag, men vad göra man egentligen en sån dag, en oplanerad dag.. är de då man skulle ha planerat in tvätt? kanske man ska ta sig tid att läsa lite? hm. jag vet precis vad det blir för min del, sängen, tv på i bakgrunden, sen kommer jag sitta som fastklistrad vid denna dator.. livet är bra kul ibland. (eller?)  kommer sakta men säkert kanske bli lite nervös också. har en känsla över att det inte kommer att gå så bra i antagningen imorgon, det kommer göra mig ledsen, orkeslös och kanske lite deprimerad en tid framöver. Så vill ni förhindra detta kan ni ju försöka muta den ansvariga för antagningarna till Socionomutbildningen på Stockholms universitet. please!

hej!

Xperia

Publicerad 2011-01-10 23:00:15 i Allmänt,

Bredvid min säng ligger det en fint inpackad liten telefon, en Xperia x10 mini.
Jag hade inte en tanke på att köpa en telefon just nu, eller tanken var väl att köpa en iPhone..
men nu fick jag denna till en riktigt bra pris, som jag inte kunde tacka nej till. :)
Problemet är att den är låst, så det måste fixas snarast så jag kan börja leka med min nya fina!
de kliar i fingrarna...vill använda den nu!

idag blev det både Piloxing och dans och jag kan inte va annat än nöjd efter dom 2 timmarna på sats Hornstull.

Har precis kollat på första avsnittet av konferensresan på kanal 5 (web-tv).
haha, vilket skämt! men jag gillar det, jag älskar Filip och Fredrik känslan i presentationerna samt förlöjligandet över alla människor. alla program man kan skratta till (oavsett om det är av humor eller över hur patetiskt löjligt vissa saker kan va) så måste de ju ändå va ett lyckat program. Om dom lyckas få tittare att skratta. eller?
såg ni första avsnittet? vad tyckte ni? :)

Nike Top Instructor

Publicerad 2011-01-10 11:27:03 i Allmänt,

Min absoluta favorit instruktör på Sats Magdalena är med i en tävling genom Nike och Fitness magazin, Nike top instructor 2011. då jag tidigare här i bloggen tjatat om hur bra jag tycker hon är som instruktör, så är de en självklarhet för mig att rösta på henne. Inte alls på grund av hennes tjat om att jag ska rösta ;) Utan för att jag verkligen VILL rösta på henne, hon är grym och värdig en plats!!!!!

Gå in här och RÖSTA!!!!

bio

Publicerad 2011-01-09 18:43:16 i Allmänt,

tog mig en riktigt härligt promenad innan det blev för mörkt här. guud så skönt med frisk luft.
Inte ett dugg dålig idag överhuvudtaget. Men det kanske beror på att alkoholmängden inte va så stor igår, det tackar jag för..

många bra biofilmer som jag är lite sugen att se, vem hänger med mig? :)

berns

Publicerad 2011-01-09 12:15:47 i Allmänt,

nu vet jag varför jag inte går ut längre.
för att folk är otrevliga, översittarmänniskor.
man beställer drinkar, men får dom utan alkohol (utan rätt att klaga)
det är dyrt med taxi!
och även fast jag inte känner mig ett dugg bakis idag,
så vet jag att jag kommer ligga här hemma och deppa. 
för det går inte att komma ifrån att man känner sig extra ensam på söndagar..

vart tog du vägen.

Publicerad 2011-01-08 12:59:37 i Allmänt,

Jag har fått frågan några ggr på senaste tiden, emelie vad hände med dig egentligen?
tjejen som ofta va ute och ofta på partyhumör.. sitter hellre hemma och kollar på de senaste nöjes programmen.
men är det verkligen så? att jag hellre är hemma än ute på vimmel.
nej.. visst jag har varit upptagen, jobb, bortrest. men vad hände med alla utgångar, alla spontanfester. alla kompis häng. gick alla i ide eller? vart tog alla inklusive mig själv vägen?! jag finns kvar men den där 23 åriga partytjejen jag borde va, försvann med vinden..jag prioriterar mycket hellre träning och dans just nu. men , jag måste erkänna att jag saknar alla galna utekvällar!! so hit me..



tur jag har en heldag/kväll med Elin att se fram emot, kanske jag är åter på banan efter denna kväll!!

hungrig

Publicerad 2011-01-07 22:25:28 i Allmänt,

idag känns det verkligen att jag fått i mig alldeles för lite mat, är fortfarande hungrig. (22.24) Det märks att det behövs fyllas på med extra mat när man tar ut sig så pass på danspassen.. men nu är klockan läggdags och jag får vänta på den stora härliga frukosten imorgon istället!

det blir fix och trix i lägenheten imorgon (mitt rum) för att sedan inta stor asiatisk buffé på Berns med Elin (som jag för övrigt inte har träffat sen min födelsedagsfest.) alltså typ 2 månader.. Tror inte det blir någon jazz imorgon, jag har lätt för att strunta i pass då jag aldrig har gått för instruktören innan, man vet liksom inte vad man får. (trodde det var magdalenas pass, men de blev ändrat) men jag avslutar ändå stolt denna vecka med 4 st grymt bra och roliga pass. i och för sig är inte veckan slut, men man får se hur man mår på söndag ;)

mm. lovely!

Publicerad 2011-01-07 17:39:49 i Allmänt,

Dom här underbara älsklingarna har jag hemma.. just nu..
jag har verkligen blivit doft beroende. och vem kan inte motstå produkter från The body shop?
Så vill ni någon gång göra mig glad, nu har jag gjort de lätt för er :)



huvudvärk... är kaffe lösningen..

Publicerad 2011-01-07 16:04:34 i Allmänt,

igår kom jag hem med huvudvärk, jag hade fruktansvärt ont i huvudet.
min första tanke var att det var shoppingen på stan som framkallat den, + att jag inte åt ordentlingt efter träningen, (då jag blev kvar på stan..) huvudvärken satt i hela kvällen så jag gick och la mig relativ tidigt.
vaknade imorse - med huvudvärk... halva dagen har gått och den sitter i, tills jag kom på att jag under två hela dagar inte druckit en endaste kopp kaffe.. kan det va huvudvärksproblemet?
sitter i alla fall och avnjuter en kopp nu, ska bli spännande att se om det går över.

imorgon ska jag oh Elin bruncha asiatiskt på Berns, me like!!
men innan kroppen tar helg så blir de lite jazz dans vid lunch tid :D
kvällen spenderas nog med mig själv och let´s dance

Dans

Publicerad 2011-01-07 10:35:51 i Allmänt,

Nu ska det dansas (igen, förvånad?)
förra veckas dans med Annika var om ni kommer ihåg, kokande bra.
jag tvivlar inte om att det blir samma ös idag. :)
om fötterna tillåter så springer jag nog in på body shops rea, sjukt bra priser!!
ikväll börjar let´s dance, blir förmodligen en hemma kväll, i dansens tecken :D

aktiv dag

Publicerad 2011-01-06 18:34:16 i Allmänt,

Kan säga att jag var rätt trött imorse när klockan ringde, men riktigt skönt att jag tog mig iväg på Zumban. För shit va roligt det var. Ännu ett pass att försöka klämma in på veckas 7 dagar.. hur ska man kunna välja på vårens alla roliga klasser? nästa vecka kör vårschemat igång på riktigt, intressant! :)

efter träningen tog jag mig ut i snöstormen och in till stan för lite shopping, lite shopping som blev rätt mycket shopping. men 1600:- senare är jag sjukt nöjd med ALLA mina köp, och i och med alla dessa nytillskott i garderoben så lovade jag mig själv att verkligen rensa ut kläder och skit som jag inte använder... nu är de dags!

favoritköpet idag är dessa skor


i övrigt blev det en väska och ett par shorts (fast i beige) från vila



En vårjacka (i en mer beige nyans , inte vit som på bilden) och en snygg oversize kavaj (även den i vit/beige) från bikbok




en super mysig lång hoodtröja (i svart med guld detaljer) linne och mysiga adidas brallor från stadium.



Allt detta + en svart träningstop från stadium för under 1600:-.
Är de inte bra så säg, jag är sjukt nöjd i alla fall. :)

energi

Publicerad 2011-01-06 01:59:55 i Allmänt,

ännu en sen kväll, men det gör ingenting då jag är ledig imorgon.
hur jag hamnade här innan ögonlocken skulle stängas skyller jag på träning :)
måste ju veta när det är dags att bege sig mot zumban imorgon, (som för övrigt blev impulsbestämt ikväll, trots att den legat bokad hela veckan..) men blir skönt och kul med ett lunch pass, har jag hela dagen till att göra massa annat skoj!

haft en skön härlig häng kväll med Lena, vilket jag måste göra om snart, då det alltid känns som man har tusen saker att prata om, men aldrig riktigt hinner med att ta upp allt. därefter blev de en sväng på storstad med mattias, dock sa tröttheten ifrån och det var bara att inse att jag fick ge upp ölen för att istället åka hem och sova..(hamnade som sagt här ändå) :)

precis innan jag skulle dra från jobbet idag så får jag veta att jag vunnit en låttävling som Magdalena haft på sin blogg (i typ november, så hade lite glömt bort att jag skickade in några låtar som tips.) Men fick då idag veta att jag vann ett par piloxing handskar,  vilket passar utmärkt till vårens alla piloxing pass. Tack!! det var oehört roligt och peppande :D
Det var ju en sak jag ändå hade velat köpa, så en bra start på året. :)
nästa grej vi alla hoppas och väntar på nu är ju faktiskt skolan. även fast jag vet att jag inte ska hoppas på för mycket, så kan jag inte sluta tänka på det.. vill vill vill!
och vet att jag inte kan sluta skriva om det heller... sorry!

de ligger pizza, choklad och lite alkohol i min kropp just nu, undra om det kommer kännas lite tungt imorgon.
vad tror ni? ;)


trots tröttheten ikväll, och dom senaste dagarnas pms attacker känner jag mig mycket piggare, tack och lov!
nu är jag fylld av energi och glädje!

sena kvällar.

Publicerad 2011-01-04 22:36:01 i Allmänt,

det blev en sen kväll idag också.. suck,
tur att klockan bara ringer 05.30 en dag till, sen tar jag lång helg.
man hinner inte med så mycket på kvällarna, när man kommer hem sent efter träning.
imorgon tar jag vilodag från träning och hittar på något skoj med Lena.
sen är det som sagt ledig i några dagar och jag ska verkligen bara ta dagarna som dom kommer. göra precis vad jag vill och känner för..ser fram emot nästa vecka och ett positivt besked!!
jag ber, jag hoppas och jag vill verkligen det här. så snälla anta mig :)

jag vill resa, massor, helst nu, helst nyss!

danskläder

Publicerad 2011-01-03 22:38:47 i Allmänt,

dansade street dance idag, och shit vad jag måste försöka anpassa lite mer vilka kläder man packar beroende på vad man ska träna.. svårt att hitta rätt känsla till streetdance när man har tajta kläder.. stora byxor och stora tshirtar ska införskaffas, så man kan ge gärnet på street också :) man kan iaf låtsas att gunget blir bättre!! ;)


va in på onoff tidigare idag för att kolla på ett väggstativ till min tv.
väntar på min tur och det är en tjej som hjälper mig.

Jag frågar vad dom har för stativ till min samsung 32".
Hon visar mig vägen till avdelningen där dom har väggstativ, och visar mig ett.
-Det här ska du ha säger hon till mig.
okej tänker jag (måste ju fråga hur många skruvar det blir, man vill ju göra massmord av väggen på en gång.) samt vad den kostar
-4  skruvar, 680:- får jag till svar.
jag frågar därefter om dom möjligen har några fler stativ?

-Ja, vi har detta, men det är inge bra
-varför inte?
- för att det inte är det.
-jag kollar frågande på henne (hon verkar inte förstå min frågande blick) så jag måste fråga henne varför det skulle va sämre än det första hon visade mig.
- för att det är svårt att sätta upp.
(jag läste hennes tankar: för att det är billigare och jag vill sälja det dyra dumma jävla kossa)


Vem är hon egentligen att svara på om det är lätt eller svårt att sätta upp. och om det skulle va så svårt att sätta upp detta väggstativ, varför har man då kvar det till försäljning. ??

jag som bara ville se hockey.

Publicerad 2011-01-03 22:10:02 i Allmänt,

helt sjukt, jag plockade upp tv för någon timme sedan, för att jag ville se hur det gick för Sverige i JVM semifinalen. tar upp fotstativet, slänger ur fjärrkontrollen på sängen, monterar upp tvn och ställer den på golvet (provisoriskt, tills den kommer upp på väggen) sätter på tvn, lägger mig i sängen och ska börja bläddra... hmm, vart la emelie fjärrkontrollen? jag har helt ärligt letat efter den i en timma, konstant letande i en timme.. förstår ni? helt sjukt, bäddade ur hela sängen, kollade kartongen 4ggr, kollade under sängen, mellan madrasserna, på toaletten, i köket, bland kläderna.. överallt liksom..

vet ni vart jag hittar den? Jo i min dataväska, längst ner i min dataväska, som för övrigt va stängd..
Är det inte helt sjukt?

och vad insåg jag under denna timme, jo att tjejen som bodde här innan mig inte va sådär jätte duktig på att städa, det blir ett varv med damsugaren imorgon vill jag lova!

och i allt letande och under detta blogginlägg så har jag missat hela första perioden. 2 kvar då..

arg

Publicerad 2011-01-02 21:20:59 i Allmänt,

jag tänker inte be om ursäkt. man får faktiskt ha pms och då behöver man inte va snäll..
kanske blir de bättre imorgon, kanske går jag i ide några dagar..

nytt hem

Publicerad 2011-01-01 22:10:29 i Allmänt,

framme, hemma, inflyttad. ligger på mitt nya rum, har packat upp det mesta, typ bara köks sakerna kvar.
Fan va grejer man har, man märker det mer tydligt då man packar upp. fan, nästa gång jag flyttar så hoppas jag det blir mitt egna (på långsikt) eller riktigt samboliv. där man har sina garderober, sina lådor, sitt förråd med saker och inte behöver paka ner dom i flyttlådor på riktiiiigt länge.

imorgon blir det bodypump, sjukt länge sen nu. blir lätt att man väljer bort styrkepassen då det finns så mycket rolig dans på schemat. :)

Dans på playitas

Publicerad 2011-01-01 13:38:10 i Allmänt,

länkar en film på en av alla danser vi fick lära oss under vecka på Fuerteventura.
Skrev precis till Maria att mitt nyårslöfte får bli att inte va så osäker i vissa danser, jag ska bara köra och ge gärnet så kommer de bli as bra och snyggt!! :D

Dans med Jo :)


inte alls dålig :D

Publicerad 2011-01-01 11:58:56 i Allmänt,

Det var nog några år sedan som man vaknade upp på nyårsdagen helt pigg, inte bakis alls.
Så det är rätt kul att läsa om alla som är jätte bakis, själv blev det jätte lugnt igår. Min champagne sparade vi och drack istället en liten liten klunk av något som Maria och Gerry hade hemma,(nån rysk skit) som smakade äckel. ca 2 glas vin och lite kaffe vad det som dracks igår. rätt härligt idag vill jag lova :)

väntar på att Maria ska höra av sig, då blir de dags för flytt :)

cool dress

Publicerad 2011-01-01 01:59:50 i Allmänt,

Hittade mig en cool byxdress på rean idag. Den fick bli min nyårsoutfit :)
riktigt snygg faktiskt, dock är byxdressar inte så praktiska, då det är en hel dagsprojekt att gå på toa (eftersom allt ska av) ;)




Nu sova, imorgon är de flytt som gäller, snart solna bo!

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela