Emelie

letar nya äventyr

borde

Publicerad 2011-07-18 23:32:00 i Allmänt,

jag borde packa och fixa i ordning inför resan norrut på fredag. Dagarna som kommer är fullspäckade och det känns som att planering är A och O, är helt övertygat om att nåt kommer att hamna i kläm, men så blir det när man har för få lediga dagar. Ser fram emot en vecka uppe i Östersund, behöver komma bort, behöver träffa min syster och behöver få vara ledig som sagt.

Idag har jag bland annat shoppat, träningskläder, åh, hösten kommer bli så bra :) imorgon unnar jag mig nya fina naglar och en hel del trevliga träffar med härliga personer. lite fika, lite vin och lite skvaller, precis som en tisdag ska spenderas.

Idag gjorde jag även mitt första converse köp, tänka sig att jag skulle bli med converse jag också. ROSA såklart ;)

barn

Publicerad 2011-07-17 16:49:11 i Allmänt,

jag har ett nattpass kvar, sen äntligen lite ledig. Jag har varit isolerad från omvärlden sen i onsdags (känns det som).. Bara legat hemma och sovit hela dagarna och sen jobbat hela nätterna. Nu börjar jag bli lite små less, jag tror att det beror på att en semestertripp är nära. Åker till Östersund på fredag och ingen kan längta mer än jag, saknar min syster, saknar norrland och dess tillbehör, saknar att vara ledig!!

De senaste nätterna har jag drömt om barn, små barn, spädisar. I perioder blir jag så jävla enormt barnkär, jag skulle vilja kunna få dom på expressbeställning. Tänk vilken känsla när/om man får sig en liten knodd. tar nog några år, men ändå :) (lugn, om en vecka berättar jag nog om att jag hatar barn)

En annan liten tös som jag saknar!!!

natt

Publicerad 2011-07-14 17:54:36 i Allmänt,

Jag jobbar natt nu i veckan, har jobbat 1, 4 kvar... Det bästa med att jobba natt är att: på morgonkvisten då alla är som tröttast och egentligen vill ligga kvar i sängen, det är då jag får gotta ner mig som mest och mysigast. Sen får jag sova hela dagen om jag vill. Är det dessutom fult väder så kan man ligga kvar extra längre. Och det är aldrig jobbigt att kliva upp. Däremot finns det vissa nackdelar också, inte så många men dom finns. En sak som är särsklit tråkigt just på vårt företag är att det inte finns så fasligt mycket saker att göra. Jag är en arbetsmyra, jag vill gärna göra saker hela tiden, prata med folk och vara social. Tänk er att jobba ett helt arbetspass och i princip inte prata med någon, det känns rätt trist va?! Men men, jag ska absolut inte klaga. Jag får som sagt sova hur länge jag vill på dagarna och lönen blir lite roligare än vanligt. :)

Nu ska jag äta frukost?! eller nåt liknande.
Sen åker jag söder om stan för att jobba.
En vecka kvar sen är det tåget mot Östersund som gäller :)

hej.

NIKE

Publicerad 2011-07-12 20:44:43 i Allmänt,

Jag unnade mig lite nya träningskläder på rean igår. Tidigare har jag köpt det som varit billigt och snyggt, denna gång tänkte jag lite mer kvalité.. Så i min påse hamnade ett antal nike plagg. Jag äger sedan tidigare nåt enstaka plagg från nike, men mer i bomullsmaterial.. Denna gång blev det nike dri-fit och det är kanske det bästa träningsköp jag gjort.. Jag svettas oerhört mycket när jag tränar, så det är oerhört skönt att då ha på sig plagg som har en funktion till det.. Dagens Zumba pass blev på nåt sätt lite roligare, först och främst snygga nya kläder, sen kläder med funktion!! Underbart.

Ett av mina inköpta linnen. (köpte bl.a ett likadant i vitt)

trött

Publicerad 2011-07-10 22:54:54 i Allmänt,

Har spenderat hela helgen på jobbet, med undantag för några timmars sömn hemma mellan passen. Ska bli himla skönt att vara ledig två dagar, speciellt då man imorgon kommer få umgås med fina vänner och då tisdagen är helt oplanerad, underbart!! förutom mys med tjejerna imorgon så blir det shopping, eller jag hoppas det. Jag tror på att sista dagen på stadium rean är något att ha, jag vill i vilket fall ha nya snygga träningskläder..

inte länge kvar tills jag åker upp till Östersund och älskade syster, 6 dagar av galenskap! :) like!

godnatt.

fågelskit..

Publicerad 2011-07-07 23:29:32 i Allmänt,

vaknade av att jobbet ringde i morse, blev förbannad när jag insåg att dom ringde 30 min innan min väckarklocka. haha. snacka om vilja njuta av all sömn man kan få. somnade om och gick upp runt 11 tiden. För mig blir det en lång jobbhelg, långa pass, så det behövdes nog sovas ut ordentligt.. :)

Haft en fin dag med Emma, möttes upp vid medis, började med en glass i solen som var as god, dock spillde jag såklart på min vita klänning. Men det tvättades rent på nästa anhalt - Vapiano. Emma hade aldrig varit där så klart vi skulle dit! Har nog aldrig avslutat ett restaurangbesök så fort. Både jag och Emma höll på att flyta bort där inne, så jävla varmt. Men god sallad och en dagens hann jag inta där inne i värmen. Vi promenerade längst med gamla stans gator in mot stan. Vi trotsade det fina vädret och dom mysiga uteserveringarna och gick in i en sval biosalong för att kolla på Kronjuvelerna. inga kommentarer om den filmen!  Perfekt dag med en fin vän på min enda lediga dag denna vecka. Underbart! Bra dag bortsett från den fågel jävel som sket på min hand. Min första fågelskits historia någonsin. Min första tanke är, undrar hur många som blir ner skiten av fåglar per dag??!





Hej igen!

Publicerad 2011-07-07 00:18:26 i Allmänt,

oj, 3 veckor utan bloggande. det betyder att det är sommar och fullt upp. Vilket verkligen stämmer.
Jobbar mest hela tiden känns det som och all övrig tid spenderas med vänner, allt för lite tid sovande i sängen. men vila kan man ju roa sig med när man blir gammal.  imorgon är jag ledig, det blir en heldag med bästa Emma. bio, middag och mys står på schemat. 

Häromdagen, (det var igår, men min sömn hänger inte med, så jag är lite dagvild) i vilket fall så fotade vi lite i gamla stan, just for fun! 2 duktiga fotografer, 4 tjejer som alla var sugna på lite bilder. Jag är inte jätte nöjd med mina då jag inte hann fixa i ordning mitt hår vid 05.00 på morgonen. (haha). Men det är alltid kul att få lite bilder på lager. Det kommer definitivt komma fler chanser till lite stelt modellandet ;) Låter er ta del av dom första bilderna här, det kommer mera.





Tar så otroligt lång tid att ladda upp, och jag behöver sömn. Men en annan dag ska ni få se mer!
Godnatt

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela