Emelie

letar nya äventyr

matlagning

Publicerad 2012-01-15 13:08:18 i Allmänt,

Söndag idag och jag är sjukt trött och har extremt ont i mina muskler efter gårdagens Bring out your inner diva - dans, svett och jobbiga styrkeövningar, det resulterar i ömma muskler idag.. Men det gör inget, det ska kännas att man har arbetat lite. Idag ska jag bjuda på middag, ska visa mina extremt goda matlagningskunskaper. Tur att alla vet att jag inte är tipp topp i köket, då behöver inte förväntningarna vara så höga ;)

En bild från gårdagens utgång. Med finaste Isabella, som jag är så glad att ha lärt känna!!

Fokus

Publicerad 2012-01-10 10:10:49 i Allmänt,

Det ligger full fokus på plugg, imorgon vid 14 tiden kan jag slappna av.. För en stund i alla fall. Igår unnade jag mig lite prylar från body shop, som skulle va som belöning till att allt är klart imorgon (men gick inte att hålla sig när dom har rea) det blev min älskade passionsfrukt som dom bara får in ibland, kanske jag skulle köpt fler än 2(?) lite svarta/gråa skuggor och ett rosa läppstift. Fick dessutom sen duo krämen på köpet.. Älskar body shop och deras erbjudanden ;)

Provar

Publicerad 2012-01-07 19:37:51 i Allmänt,

Det är typ 2 månader sedan jag bloggade, kanske dags att sätta igång igen?! Just nu fullt upp med skolan, men det blir lugnt på den fronten i mitten av veckan. Då kan jag andas ut och koncentrera mig på lite roligare saker :)

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela