Emelie

letar nya äventyr

trevlig kväll.

Publicerad 2011-02-28 20:47:13 i Allmänt,

Underbaraste måndags-piloxing-passet är till ända, fan så beroendeframkallande det är! perfekt sätt att starta veckan på, och ett perfekt sätt att bota lite dåligt humör och ond mage. Perfect day!!

En härligt god middag med mycket trevligt sällskap efter passet bidrog nog också till att min pms sprang iväg i rasande fart, och förhoppningsvis inte kommer tillbaka fören nästa månad, (helst aldrig).
Avnjöt en riktigt god rödbetssallad med chevre, och pinjenötter, ni anar inte hur gott de va. Va ju positivt att jag fick i mig en "riktig middag", dock var det ju bara lite varma rödbetor ;)

jag lyckas alltid komma åt massa tangentkommandon när jag skriver, därav det kursiva. vet inte hur man ändrar tillbaka. så ni får stå ut med det :P

trodde jag skulle bli av med min dator ikväll (på "lagning") så att det skulle bli en datafri kväll, med läsning istället. men så blev de ju inte. haha.. däremot ska jag ägna stora delar av dagen imorgon till att grotta ner mig i kurslitteratur, samt ta mig en titt i Lagboken, intressant!!

nu är kroppen, ögonen och huvudet trött.

Tack för idag!!

luktar illa.

Publicerad 2011-02-27 19:53:01 i Allmänt,

Va inte alls meningen att jag skulle träna idag, hade tänkt vilodag, sist va ju i lördags.
Men det är svårt att motstå träningen när det är så rolig, speciellt när det bjuds på lyrisk dans på globen.
Dock känner jag mig nu blåslagen och öm i hela kroppen. Lite som att man vore bakis, men tack och lov för att jag inte är det! :)

Även idag träffade jag på trevligt dansfolk efter passet, jag blir lika chockad varje gång nån är trevlig.. haha. nä, klart det finns trevliga människor. Men det är ju inte riktigt det man är van, tjejer brukar vanligtvis va ganska sur/tvär, enspåriga och otrevliga. Men jag måste utstråla något särskilt, för folk frågar saker och är allmänt snälla mot mig!!

i övrigt har jag de senaste veckorna uppmärksammat lukter, fy satan va det luktar illa på många ställen, främst på tunnelbanan. äckligt! Varm gemenskap (som Linda i klassen sa :P) samt har jag fått toalett skräck, har aldrig haft problem att gå på offentliga toaletter (speciellt. inte efter Asien resan) men jag tycker oftast numera att det är obehagligt att gå på allmänna toaletter. skumt!

På träningsresan vi var på i december, så var det en tysk instruktör (grymt duktig) som instruerade en dans till diamonds are a girl's best friend från Moulin Rouge. sjukt kul var det i alla fall. Idag visade Magdalena sin korre till den låten och jag ser verkligen fram emot när hon kör den!!!!!


show

Publicerad 2011-02-26 22:35:46 i Allmänt,

Idag var jag förbi i gröndal där moster och familj bor, min dator fick en halv spa dag.. (utrensning av massa skit) Gerry frågade typ vad jag egentligen gjort med den.. inget minne kvar och helt cp. fanns ingen drivrutin till cd (enheten?) haha.. men det har fått lite data kärlek med lite utrensning, ska dock fortsätta "laga" den imorgon. Jag berättar för Maria att jag sett Burlesque (med ett sånt språk att det inte går att ta miste om att jag tyckte den var bra) Inne i köket står Gerry och säger fy fan vilken dålig film. Vilket får mig att tänka till, (för han har ju koll tänker jag) men jag tror helt enkelt inte han uppskattade det jag gjorde.

För jag kan egentligen hålla med om att filmen är dålig, ett rent plagiat av filmen coyote ugly.. typ.
Men musiken och dansen och showen. jag vill ha mer!! live, men då kanske man får ta sig till USA, för det är väl där det finns på "riktigt" ;)

internet köp.

Publicerad 2011-02-26 19:38:22 i Allmänt,

klipptiden är bokad, den externa hårdisken är beställd, övriga "att köpa" saker får nog vänta lite :P

Det kommer in en klänning till H&M snart, som jag bara måste prova, kan ju inte direkt säga att jag ska köpa den fören den är provad, men den är fin! jätte fin!!

på nåt vis vill jag hitta på något oväntad och spontant ikväll, samtidigt som jag njuter av att bara ligga kvar här i sängen.. lite kluven skulle man kunna säga. men det känns nog skönast att lägga sig i tid, vakna utvilad och pigg imorgon för att ta sig in till stan för söndagsbrunch :)

nu ska jag boka tågbiljetter, Östersund som gäller den 27 april!!

musikal artist

Publicerad 2011-02-26 00:39:22 i Allmänt,

idag har varit en oerhört bra dag, en positiv dag, en glad dag. lite mer extra av allt än dagarna brukar innehålla.
Först lite shopping på stan, de va underkläder som stod på listan, kom från hm med tygskor, sporttop och nytt träningslinne. haha.(slut på den bhn jag ville åt) forstätter med ett seminarium på skolan, som kan sammanfattas med ett ord:flummigt!

jag tycker om när saker är lite flummigt, och speciellt i grupp med människor som man känt i knapp en månad. jag tycker om när folk vågar visa sina flummiga sidor, allt behöver inte alltid vara army style. strikt och bestämt!!
Vår lärare Einar som vi alla trodde skulle vara en 60-årig gammal professor som skulle undervisa oss i juridiken, visar sig vara en 27 årig kille, med alldeles för stor kavaj och dålig hållning. Får se hur länge han har tålamod för oss..

vidare till dansen på st.eriksbron, som var magisk!!! att det kan handla så mycket om att ha "rätt" kläder när det gäller dans,(i söndags körde vi samma korre, men jag tyvärr med fel kläder, vilket leder till en helt annan känsla) idag va känslan med och den va underbar + att jag älskar salen på det centret..

i omklädningsrummet möts jag av oerhört snälla (okända) människor, som spontant börjar prata med mig om klassen vi alla nyss fått uppleva, önskar mig en trevlig helg osv. när hände detta liksom? att folk va spontant trevliga, i Sverige? det gjorde min dag!!

Åker från st: eriksplan med ett stort leende och sjukt nöjd med dagens insats....
...mot Cicki för att ha mys taco kväll med alldeles för mycket godis till efterrätt (allt eller inget liksom)

ser en skymt att Ingemar stenmark på tv och inser att jag måste hitta en norrlänning till man (senare i livet) jävlar vad jag älskar den norrländska dialekten!! och Ingemar är ju bra charmig..men kommer på mig själv att efter dagens seminarium att jag bör vänta med att "hitta" någon, alldeles för krångligt det där med sambolagen..

avslutningsvis så kollade vi på Burlesque. och vad ska jag säga, va jag inte tillräckligt lycklig på livet efter dagens dans..
så fick jag ännu mer lyckorus efter denna underbara film. tänk om man bara kunde ha talangen och möjligheten att va musikalartist!! en dröm!

dagen i korthet ;)
kan väl inte börja morgondagen bättre än med lite lunchdans!

nu en god natts sömn, med ett stort leende på läpparna!!

fredag.

Publicerad 2011-02-25 10:33:06 i Allmänt,

första saken avbokad- check!
en vanlig dag i emelie liv, att allt inte alltid går som planerat..
men detta innbar inte sovmorgon, nu fick jag ju en anledning  till att gå upp ändå och gå igenom rättsfallen.
jätte roligt verkligen.

satte igång att uppdatera min telefon, tog visst lite längre tid... om 30 min ska jag vara inne i stan. tar visserligen bara 4-5 minuter att åka in, men min telefon är mer död än levande just nu..

underbar fredag.

Publicerad 2011-02-25 00:00:13 i Allmänt,

att läsa lagar, domslut..
beroende på vad dom handlar om så kan de va liiite intressant (med betoning på lite) att läsa om.
Vi har i uppdrag till morgondagens seminarium att läsa 4 rättsfall. inte så mycket kanske ni tänker.
men eh. jo. det är en hel del text, jag har inte ens hunnit läsa klart en, eller någonstans i mitten lessnade jag..
Så vet inte om jag ska ägna mig åt att vara vaken inatt, eller låtsas som att jag har läst dom..
imorgon hinner jag inte, först morgon-mys-frukost med Elin på stan, för att sedan möta upp Linda för lite "shopping" och snabblunch innan skolan :)

Så det hinner ju absolut inte gås igenom innan 13. ;)
eftermiddagen spenderar jag 1 timme på SATS, st:eriksbron, med underbar dans!!
kvällen kommer spenderas i taco och mys anda med finaste cicki.

En helt underbar fredag att se fram emot med andra ord!!

godnatt!

kvällsöppet med Ekdal

Publicerad 2011-02-23 23:28:52 i Allmänt,

Jag hade en tid för ett tag sedan, då jag tittade massor på debatt program, jag tycker det är intressant, oerhört intressant. Mest intressant är det att följa om "olika sidorna" hur dom inte respekterar när andra pratar, hur dom idiotförklarar den "andra sidan" med blicken, och hur en del tror att dom är störst, bäst och vackrast (omedveten om att de bara kommer en massa skit ur munnen).

kvällens avsnitt handlar om hemmafruar.
säger varken bu eller bä.
men faaan, man borde kolla mer på debatter :P
spännande!!

rör på fläsket...

Publicerad 2011-02-23 22:43:18 i Allmänt,

helt slut idag också, kan tänkas att det ligger en förkylning i kroppen som är på väg att bryta ut.
Men det tar vi om/när det kommer, så länge jag inte ligger utslagen innan/efter passet så kommer jag träna på.
idag fick Hornstull besök av mig igen(tycker om centret vid Hornstull) ett av mina favoritcenter, dels för att dom har smalspeglar. hahaha!!

Provade en nya instruktör, vilket innebar en ny zumba. Alla zumba pass är ju oerhört olika beroende på instruktören, musiken och känslan. Dagens pass fick godkänt, men inte mer, det var alldeles för hattigt med olika teman/känslor. Nästa vecka skulle hon byta, så ska bli intressant att se vad som väntar då.

resten av veckan innebär också dans och zumba, svårt att välja bort det man tycker mest om :)

slut..

Publicerad 2011-02-22 23:00:25 i Allmänt,

böckerna kom inte idag.. segt, så jätte förbered kan man ju inte vara tills imorgon. men men, man gör sitt bästa!!
helt slut efter zumban och piloxing, så jag kommer garanterat somna gott (och vakna hungrig:P)

helt tomt i min kyl, man har alltså redan fått känna på livet som student. tur pengarna kommer på fredag.. men som sagt,då är det prioriteringar som gäller...:P

godnatt


kläder..

Publicerad 2011-02-22 00:54:39 i Allmänt,

har plågat mig själv flera dagar nu, genom att sitta och kolla på H&M, Nelly och diverse andra shoppingsajter..
Tänk om man bara hade lite mer pengar, och lite mer plats i garderoben. då hade jag just nu haft flera leveranser på väg hem till mig.
dock måste man ibland prioritera andra saker.
En lins-beställning (hade hellre lagt 1200:- på kläder)
En klippning (behövligt, men jävligt tråkigt)
Nya träningsskor (vill jag i och för sig köpa, men jag tänker mer på hur mycket mer saker man kan få för samma summa)
Underkläder (jobbigt att testa, sen vill man väl helst att någon köper de åt en :P)
Extern hårddisk (behövs det nån kommentar?)
Kurslitteratur till plugget. (?)

ni fattar..

dock känner jag mig rätt väl och vet att bara för att jag måste lägga ut massa pengar på massa tråkigt.
Så har jag ju en anledning till att "unna" mig någonting kul, som tröst typ.. sjukt!!


tatueringstid äntligen bokad

Publicerad 2011-02-21 23:22:10 i Allmänt,

glömde säga att den nya tatueringstiden är bokad!!!
dock inte fören den 28april, så de är ett tag kvar. men det blir en sak att längta till i alla fall. :) får inte glömma att boka biljetter upp bara..

för er som inte vet så är det en hel arms tatuering planerad, min underarm pryds i dags läget av två fina fjärilar i färg och på överarmen blir det en stor älva (tänk pinuppa strl, fast i älva format) detta med lite vindar, coola effekter, tänk fantasi arm, trollspö med stjärnor, lite blommor, lite allt! kommer bli grymt!! :)

jag längtar!!

ond kropp..

Publicerad 2011-02-21 21:26:32 i Allmänt,

Det är galet vad en helg kan sätta sina spår, jag var ut i fredags och har väl unnat mig lite mer goda saker hela helgen.. det kändes idag på piloxingen..dagens träning fick känna av att helgen har gått i "festens tecken",(utekvällen i fredags) vilket får mig mer motiverad till att inte gå ut och festa för ofta. :)

Har redan ont i min kropp, främst låren och vet inte om det kommer från dansen igår (golv-korren) eller om piloxingen idag redan gjort sitt, skönt är det i alla fall. Träffade på finaste Cicki på SATS idag, helt sjukt att vi bor här i samma stad men inte har setts sen innan jul.. galet! tur att vi både har funnit kärleken i både Zumba och piloxing, så nu blir de vän-häng på gymmet! grymt :)

Juridiken började idag, känns bra, ännu bättre om mina böcker behagar komma imorgon så man hinner läsa på lite innan onsdag (vilket man ska)

EMMA!!

Publicerad 2011-02-20 23:36:21 i Allmänt,

va alldeles för trött i morse när klockan ringde, så det första danspasset uteblev.. men det gjorde inget, för passet på globen va allt jag behövde. GUD, så roligt! dock brännskadad fot, men de var det helt klart värt! :)

imorgon börjar jag inte fören klockan 2, då börjar vi läsa juridik 7 hp. spännande!!
det betyder att det blir en lång härlig sovmorgon, så att man kan lägga fokus på första dagen och all ny information.

sen alltid det stående Piloxing passet på Hornstull, måndagar är roliga dagar, underbara dagar..

jag vill verkligen åka upp till ÅRE nu.. hatar att inte ens ha planerat att jag ska dit.. men jag hoppas jag får skriva in det i almanackan snarast. :P


Annars saknar jag sommaren, min sambo, brun hud, mitt långa blonda hår, sol, mys, fest.. ja ni fattar. :)










Emma, nu får du faktiskt ta och göra klart Åre och flytta hit!!!

söndags träning..

Publicerad 2011-02-20 00:20:20 i Allmänt,

imorgon åter till träning och dans.. ser verkligen fram emot Magdalenas nya korre!! Det hade tydligen varit dansmagi i fredags (så jäkligt trist att jag missade det.) Gå in på Magdalenas blogg här, där beskriver hon själv om klassen.. kan man annat än längta när man läser något sådant.
är jag pigg imorgon bitti ska jag försöka komma iväg på ett danspass före lunch också, va riktigt kul förra söndagen, så varför inte liksom :)

allt eller inget!

så himla tråkigt att jag inte tog med mig kameran igår.. för de va en kväll, väl värd att dokumentera. riktigt trevligt!!




24/24

Publicerad 2011-02-19 12:59:01 i Allmänt,

Full pott på grupparbetet, Klart godkänt med guldstjärnor. känns riktigt skönt!
Nu väntar bara domen över den individuella.

klassen gick typ i samlad trupp på Retro, som för övrigt kommer bli en ny favorit, med öl för 30:-, perfekt!!
lite öl och käk innan vi gick mot Boulebar, för ännu mer öl. kom hem efter 4, så det blev verkligen en hel kväll..

nu ska jag iväg och inhandla lyxlördags frukost.. ingen som gör det åt en liksom :P

hej.

nu så.

Publicerad 2011-02-18 08:16:20 i Allmänt,

Nu är uppgiften inskickad, finns ingen återvändo. Nu ska jag bara prata lite i nån minut under redovisningen, sen är det klart. för den här gången.. ser fram emot den där ölen som väntar efter skolan.. :)

fan..

Publicerad 2011-02-17 10:32:29 i Allmänt,

tar med mig datorn, måste avsluta denna hemuppgift någonstans, det känns jobbigt, känslan av att aldrig va klar. men den ska in, och jag skiter egentligen vad jag får för betygskriterier, jag klarar mig med ett E, bara jag inte behöver göra om den.. snälla låt de inte bli så!

nu blir de lunch dejt med Frida, vi sågs nån gång för massa månader sen :P
sen gruppdejt med mina fina gruppmedarbetare i skolan.

opps, glömt lilla detaljen att skiten ska skrivas ut också. får lösa det på stan..

later!

snöröjning i stockholm

Publicerad 2011-02-17 00:34:23 i Allmänt,

jag har skapat en vägg, eller en tjock glasruta. Jag ser målet men jag kommer inte fram, igenom eller förbi.
sitter liksom lite fast. Jag är i text synpunkt klar med min hem uppgift, men inte nöjd med en del av mina svar, eftersom jag knappt själv fattar vad jag svarat på.

Så nu ser jag målet, men har svårt att fokusera på att lösa problemet att komma dit..

jag hänger upp mig på ord, vad fan menar dom. egentligen!?

det enda jag kan tänka just nu: fan vad jag längtar efter våren :)

annars kommer jag ha svårt att ta mig ur sängen imorgonbitti, kan jag tro. efter dagens boxpass.
nu blir det ofrivillig vila i 2 dagar.. men de kanske behövs :P

fick höra en sak igår som fick mig att fundera hur folk (läs 08:or) tänker.
En person tittade ut genom sitt fönster för att kolla hur plogningen gick till på gatan/vägen utanför hennes hus.
Hon ser att plogbilen, inte "trycker ner skopan", utan bara plogar bort det översta lagret med snö. (så de blir en massa lös-modd-snö kvar)
Personen i fråga kommenterade detta och får till svar: att dom inte kan gå djupare ner mot marken/asfalten..

vet ni varför?
jo för då slits ju "stålkanten" på "skopan"..(vette tusan vad de kallas)

vad är de då för mening att ploga våra vägar med snö om dom ändå inte kan offra sina skopor till att verkligen ta bort den..
inte undra på att det blir kaos i trafiken när dom inte kan ploga ordentligt.
En kurs för stockholmarna i att ploga snövägar kanske är på sin plats.
För dom verkar då inte lära sig från år till år..

Sen kanske dom borde inse att: när dom påstår att alla resurser som finns har använts under en dag med riktigt mycket snöfall, men att kaoset håller i sig.. ja då borde dom kanske inse att dom har för få resurser, eller? bara en tanke.

godnatt!

paus.

Publicerad 2011-02-16 12:14:30 i Allmänt,

svider rejält mycket att behöva lägga ut pengar på kurslitteratur.
ca 1600:- för nästa kurs, helt galet.. men de ska väl löna sig i slut ändan hoppas jag :)

individuell uppgiften är klar, men nu gäller det att tok granska den, och förmodligen skriva om lite här och där. finputset dvs. tar en paus och åker till jobbet för att fika och umgås. Åter till datorn när jag fått i mig någonting gott ;)

ett boxpass med moster ikväll. JA!!

tvättstugan..

Publicerad 2011-02-15 22:57:17 i Allmänt,

hemma och nöjd över dagens pass :) ligger nerkrupen under täcket. nu blir de webtv, det är också belöning ska ni veta :)
jag är så smart att jag bokat tvättstugan klockan 07.00 imorgon, då är det liksom bara att kliva upp och förhoppningvis få massa gjort under tiden. För sedan ska jag göra ett ordentligt besök på jobbet, fika med tjejerna och skvallra lite, det behövs nu :)

godnatt!

nyheter

Publicerad 2011-02-15 16:46:56 i Allmänt,

Individuella uppgiften är snart klar, jag lämnar resterande till imorgon. Lite fundersam blir jag dock, när några i klassen skrev att dom fastnat och tyckte att uppgiften va svår. Jag tycker det har gått förvånandvärt fort och lätt, lite roligt också.. Så frågan är ju om man gjort rätt. haha.

nystädat hemma också, ibland är man bra effektiv ;)

så kvällen spenderas på SATS (belöning på hög nivå) där väntar ett Zumba pass, för att sen fort skynda bort till Piloxing passet :) underbar tisdag!

2 av SATS "nyheter" och jag vet inte vad jag tar mig till när/om dom tas bort från schemat...

korv

Publicerad 2011-02-14 22:20:12 i Allmänt,

ibland kan jag få ett himla stort sug efter korv med bröd.
så himla konstigt eftersom jag bara mår illa så fort jag äter det..

folk som tar för sig..

Publicerad 2011-02-14 20:22:01 i Allmänt,

Tänkte att jag skulle mysa till det lite så här på kärlekens dag.. unna mig ett glas vin eller lite glass, eller varför inte båda.. MEN, jag har så fruktansvärt svårt att verkligen unna mig saker när jag precis kommit hem från ett träningspass. så jag tror det får utebli.. tror jag skippar att "fira" dagen över huvudtaget, känns mer som en dag för par än en dag i kärlekens tecken.


en tanke...
Jag vet inte om det bara är jag eller om andra tycker det känns fel och oschysst, men när man anländer till en klass/pass (träning), så tar alla varsin plats. Är man där i tid, så väljer man helt naturligt den plats man vill ha, förutsatt att den är ledig. I mitt fall betyder det att jag alltid ställer mig längst fram (för att det är ledigt, för att jag trivs där fram, och jag ger betydligt mer i min träning, bla). Så när alla ställt sig på sin plats, passet kör igång, så finns det alltid några personer som är lite sen och kommer in några minuter in på passet. (visst fine, synd för dom att dom missade starten) Men för mig känns det naturligt att smyga in och ta en "dålig" plats eftersom man är sen.  Men inte tjejen som kom sent idag, hon ställer sig längst fram, framför mig...

Jag surar absolut inte för att hon ställde sig där, för jag hade gott om plats och såg bra i speglarna ändå. Men det skulle va kul att veta hur hon tänkte, om hon alls funderat på att människorna som redan va inne i salen hade kommit i tid och placerat sig där dom ville, för att dom ville det.

Först tänkte jag inte så mycket på det som sagt, jag hade en bra placering ändå...
Men när hon sedan tar för sig av en stretchmatta som låg framme vid scenen (som var hämtad av andra i förebyggande syfte inför sista övningarna och stretchen) Då gick det upp för mig att hon måste va en sån människa som skiter i vad andra människor och hänsyn heter.

ni fattar säkert ingenting i mitt gojande, men nu va de sagt.. haha

för övrigt så är de oerhört kallt på mitt rum.. hatar man att frysa eller?

kyligt för nollåttorna.

Publicerad 2011-02-14 15:16:20 i Allmänt,

nattpasset gick bra, konstig känsla bara att åka hem för att sova när alla tusentals människor åker för att jobba. imorse var det för övrigt lite smått kaos på pendeltåget, folk va helt galna.. Det var väl kylan som alla klagade på, -15 är väl inte så farligt, frisk luft kallar jag det :)

sov några timmar när jag kom hem och nu sitter jag här med vår individuellt gruppuppgift som ska lämnas in på fredag. Det går väl hyffsat bra, vi har 3 huvudfrågeställningar och massa flummiga underfrågor. haha. Jag tycker det flyter på, försöker lägga upp ett bra "tidschema" för veckan. När man gör det, får man unna sig att blogga och kolla facebook.!

Däremot har jag inte en aning om jag gör rätt, de kan man ju aldrig va säker på, eller?
jag skriver och skriver och de låter bra, men jag har ingen som helst aning om det är rätt eller fel i sammanhanget. ;)
ordbajsar rätt rejält skulle man kunna säga. 17.00 är det dags för piloxing så det är bäst att jag äter nåt och sen packar iordning mig. fråga 1 är förhoppningsvis besvarad och klar ikväll.

Trevlig alla hjärtan dag på er!
(min dag går verkligen inte i kärlekens tecken, om man nu inte älskar att läsa kurslitteratur) :)

den 14 februari förra året den här tidpunkten, besteg jag och linnea ett berg för att kolla solnedgången i Kep, Kambodja.
Det var kärlek de.



nattpass

Publicerad 2011-02-12 23:20:41 i Allmänt,

då va detta jobbpass över, tiden går verkligen fort där borta, vilket är skönt, tyvärr hann jag inte med att läsa så mycket som jag hade tänkt. men det får bli ett problem imorgon istället, verkar ändå som att boken verkar ganska intressant :) imorgon står åter dans på schemat, sen blir de hem för att speedsova och sedan jobba natt. spännande!

tjugo över elva och jag är hungrig, inte bra. bäst att sova så man får äta superduper frukost imorgon. mumms!

jobb.

Publicerad 2011-02-12 13:03:18 i Allmänt,

drömmer sjukt konstiga saker nuförtiden.
ofta drömmer jag att jag fått sms under natten, att jag läser dom och att det står sjuka saker, så när jag vaknar är de prio ett att kolla om de stämmer.. att jag fått sms stämmer oftast men att dom är konstiga kan jag inte riktigt hålla med om.. :P Sen drömmer jag att folk är elaka, SATS personalen som alltid är så himla trevliga och hjälpsamma va inatt i min dröm rena monster. skrek och va jätte otrevliga. haha..

konstigt.

jag har ont i kroppen, hela veckan har jag haft lite smått träningsvärk, lite märkligt då jag har tränat precis lika mycket och samma saker som alla andra veckor.. Men det är skönt jag ska inte klaga, behöver dock fortfarande sätta igång med min styrketräning! kroppen känns smidigare, vilket är bra, nu ska den bara bli ännu starkare :)

nu åker jag till jobbet!!!

Några månader kvar till bikinisäsongen, då ska de banne mig va roligt att sätta på sig den. (med synliga resultat)
Jag bjuder på den här. haha

trött tjej.

Publicerad 2011-02-11 21:47:17 i Allmänt,

hela veckan har jag varit sjukt trött.. vet inte riktigt vad det beror på..
ligger helt utslagen i sängen, och här blir jag kvar tills jag vaknar när jag VILL imorgon :)
dock så måste jag va på jobbet till klockan 14, men det känns bara kul!!
skönt att jobba på helgerna faktiskt, hoppas de håller i sig så..
har inte direkt pengar eller lust att göra så mycket annat.
Då ska de va något speciellt som händer, och det gör det verkligen inte nu för tiden
men har ni något roligt på G, så kom med förslag. :P

idag skulle jag verkligen vilja säga att det har varit kaos här i Stockholm.
i princip all kollektivtrafik har varit inställd. det gäller väl att va ute i god tid närmsta dagarna och att inte boka in något jätte viktigt.. En smart idé kan va att bli bästis med någon med bil och anlita denne som en privat chaufför.
frivillig på den posten kanske? :)

Nu ska jag äta glass, dock insåg jag när jag kom hem från affären att de blev fel smak...

längtar..

Publicerad 2011-02-10 20:56:47 i Allmänt,

hela dagen har jag haft ett sjukt sötsug.. eller när jag tänker efter så är det nog sug efter glass, Ben&Jerry rättare sagt..:) men får helt enkelt klara mig utan de ikväll...

När jag med tunga steg traskade hem från träningen, så kom de en doft av grillat, trots snön som yrde så fick jag lite sommarkänslor.. Ser verkligen fram emot sommaren!!! :D

En härlig sommarbild från förra sommaren i Östersund!!

extern hårdisk.

Publicerad 2011-02-09 23:27:35 i Allmänt,

jag tappade det. suget, viljan och inspirationen. till plugget, eller rättare sagt vårt grupparbete.
vill bara att det ska bli klart, inlämnat och redovisat. Juridik är nästa moment, kanske inte låter så himla mycket bättre än de vi gör nu.  :P men de är väl lite så jag funkar, när det bara är dagar innan en deadline så vill jag helst redan va klar och ha fingrarna på ett nytt mål..

Köpte mig en dataväska idag, en fin, liten och behändig. Kan va bra att ha, när datorn oftast ska med till skolan, och träningsväskan ständigt hänger på min axel.  onsdagar är mina vilodagar, om ingen introducerar mig på något pass :) box finns som önskemål att sätta in som en stående klass på schemat. någon som e sugen?

dock tycker jag inte om vilodagar, för jag märker att jag inte har samma energi, att jag blir smått irriterad. och tappar suget (där får vi en förklaring till plugget) men det sitter väl i huvudet också.

men satan va lycklig jag är när jag vet att jag ska få dansa och känslan efteråt är obeskrivlig!

nu, packa väskan och sen kudden.

Fridens liljor!

förresten vet någon vart man köper bra billiga externa hårdiskar??
Kan va en bra investering nu som student, då datorn hänger med på de mesta.

bästa!!

Publicerad 2011-02-08 23:08:51 i Allmänt,

Underbar dag!!!!!

men nu är mitt huvud helt slut.
så plugget får vänta till imorgon :P

ica

Publicerad 2011-02-08 15:23:34 i Allmänt,

då har man träffat på karatärerna i Ica reklamen, jag fick först leka kassörska, men även kund.
Men ni behöver inte sitta fastklistrad i soffan, för jag kommer förmodligen inte va i bild :P
Jag tycker det är oerhört intressant med inspelningar, hur mycket jobb och människor som ligger bakom en liten reklamfilm som visas i tv 30 sekunder, typ..under vecka tolv kommer de sändas i alla fall :)
tiden rusade iväg, träffade trevliga människor, fick god mat(och tårta) och skjuts hem. nu ska jag sova en sväng. innan de är dags för en kväll i dansens tecken (ovanligt va)

piloxing!!

Publicerad 2011-02-07 21:36:35 i Allmänt,

Kunde ju inte hålla mig från träningen idag (ryggen kändes ju betydligt bättre) Måndagarnas Piloxingpass är en toppen bra start på veckan.

imorgon tar jag lite ledigt från skolan kan man säga, först en statist inspelning för sveriges roligaste reklamfilm:ICA reklamen!! därefter fortsätter även tisdagen i Piloxingtema, men kryddar även kvällen med ett zumba pass. Bara för att jag KAN :)

på lördag hoppas jag få med mig sällskap för ett träningsevent, vore sjukt kul och en bra lördagsplan :)

för övrigt så älskar jag alla Kings of leon låtar som finns på min telefon, jag höjer musiken, njuter och lyssnar gärna flera ggr på en och samma låt. like like!!!!

andas...

Publicerad 2011-02-06 13:16:08 i Allmänt,

det onda i ryggen va mer en överansträngning i en muskel, än en knut som jag trodde.
igår va ingen rolig dag, då det kändes som att ryggen skulle brytas av typ.. fick tag på en kiropraktor som kollade, knäckte och gav mig några framtida råd, hans råd kändes ännu jobbigare än själva ryggsmärtan..

Det tar tydligen några dagar innan man känner någon skillnad, jag känner att de känns bättre redan idag. men det beror nog på att jag vill iväg och dansa, men jag borde ju inte. den svaga länken i ryggen måste vila och bygga upp sig, så den kan ingå i min starka ryggkedja.

andningen som jag länge haft problem med, sitter förmodligen bara i min andningsteknik..
och hur fan lär man sig andas "rätt"??

suck!

massage

Publicerad 2011-02-04 19:57:38 i Allmänt,

jag är behov av massage, har en ond knut i ryggen som genast bör tryckas ut. svårt att göra det själv bara..frivillig? :)
En lång dag på skolan idag, men givande. drog mig sen vidare mot dansen på st eriksbron. love it!!!

blev inbokad på jobb imorgon och på söndag, vilket verkligen är toppen!! då kanske man kan unna sig shopping nästa månad också.. haha..

Let´s dance står på schemat!!!!

För att jag KAN..

Publicerad 2011-02-03 21:54:25 i Allmänt,

Jag har shoppat idag, för att jag KAN!!
när mina vänner fick höra att jag skulle börja plugga och jag var tvungen att börja tänka i ekonomiska banor.
Så var mångas reaktion, jag Emelie det blir ingen mer shopping för dig..
Jag förstår er, jag förstår att jag inte kommer kunna springa i affärer hela tiden, kunna ha möjlighet att köpa allt jag är sugen på.. Men jag kommer göra det så länge jag KAN och har möjlighet till det ;)

idag bokades jag in på en statistinspelning med härliga ICA gänget nästa vecka.. :) spännande.
Kvällen har spenderats på SATS Liljeholmen. först svettig Zumba sen stannade jag kvar på BodyBalance.
Helt nytt för mig, men man måste ju testa.. och det var en ganska skönt att avsluta med det passet efter zumban, kanske det är så att man har blivit liiite smidigare ;) (va nog 5-6 år sedan jag provade någonting liknande)


Finns MASSSSSSA fint på H&M just nu.. men allt kan man ju inte få med sig hem.(fast jag hade velat) Den blev i alla fall denna fina, färgglada och somriga klänning, ett par marinblå chinos och två linnen att träna i. :)

styrka.

Publicerad 2011-02-02 19:44:49 i Allmänt,

tog mig ut på en promenad, kände att jag behövde det. för att få rensa tankarna lite, få frisk luft och dämpa godisångesten ;) kom hem och körde lite styrka, eller så pass mycket styrka så svetten rann. Jag är medveten om att promenaden inte alls räcker som bot för mitt syndande, men känslan i kroppen är bättre. Det som räknas ;)
Hittade morötter i kylskåpet!!!

stoppa socker suget..

Publicerad 2011-02-02 17:14:25 i Allmänt,

jag är verkligen duktig gällande min träning, har verkligen kommit in i ett bra tempo. jag har mina heliga dagar liksom och kör gärnet :)
Nu gäller de bara med att sluta med lite fula ovanor, som tex att unna sig massa godis mitt i veckan bara för att..
bort med sötsaker, jag ska inte bli överdriven, klart jag kommer unna mig, men som det har sett ut på senaste tiden för min del är inte acceptabelt!! det roligaste av allt är att godis gör mig illamående, ändå trycker jag i mig det. ändå hittar jag anledningar till att köpa det.. nej, ett slut på allt sockerätande.

Och jag funderar på varför det tar så lång tid för min kropp att visa resultat.. inte så konstigt kanske..

bio..

Publicerad 2011-02-02 00:42:04 i Allmänt,

en effektiv och givande dag måste jag säga..
Kommit på att det är super skönt att börja veckan med två piloxing pass.. like like like!!!
imorgon vila, så kör jag zumba på torsdag.
nu blir de nattmössa så man orkar lyssna på föreläsningen imorgon.

Vem är sugen på bio??
jag vill se denna..du och jag?

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela