Emelie

letar nya äventyr

bra och dåligt..

Publicerad 2011-06-16 00:04:36 i Allmänt,

trodde jag skulle bli mamma till en ny lur idag, men det får vänta en vecka.. eftersom att 3 är lite efterblivna..kanske jag kan muta/hota kundtjänsten på 3..!?

bra saker:
hemtentan färdig.
ny telefon om några dagar.
piloxingen drar igång på allvar i höst (med mig som ledare, tjoho!!)
åker till västkusten under midsommar.
jag har en fin familj och snygga vänner.
snart bokar jag och moster in oss på detta!!! :D


dåliga saker:
fick inte lägenheten på söder.
har inte satt min fot på sats på ett tag, skärpning!!
jag kan inte vara på flera ställen samtidigt.

jag ser ljuset..

Publicerad 2011-06-13 23:09:12 i Allmänt,

Kaffekoppen är fylld, powernapen på dagen kan jag checka av. Nu jävlar ska hemtentan bli klar, nu, inatt..
Det som finns kvar att göra imorgon, bör endast vara att läsa igenom skiten och sen posta den.
Aldrig har två veckor känts så lång, aldrig har jag svurit så mycket över en tilldelad uppgift.
Det här ska belönas, jag har redan gjort en beställning på H&M som levereras imorgon som ett lyckligt brev på posten efter hårt slit. På onsdag belönar jag mig själv ännu mer med en ny teknisk pryl som jag, trots utlägg kommer tjäna på i längden. Hej då skolan, hej sommarlov!!

segast i stan..

Publicerad 2011-06-10 00:28:15 i Allmänt,

sjukt omotiverad och sjukt seg..
det går så jäkla långsamt i mitt skrivande, inte här utan på hemtentan.. jag läser, skriver, raderar, läser igen, försöker förstå (på riktigt), skriver, en mening, läser lite till, skriver en rad.. ja ni fattar. Det tar typ tid, lång tid.

Skulle jag säga till er nu att jag har lite mer än en halv sida att skriva, innan jag får sova. Så blir nog er tanke, det går fort. hon är snart i säng.. Min tanke är varför kom jag ens på en sådan bestraffning om att inte få sova fören frågan är klar.. Jo för att nu är det inte många dagar kvar och effektivitet är något jag borde lära mig, finns det någon kurs kanske? tänk om det vore så lätt som att skriva inlägg här. orden bara flyger fram, det är ett jäkla tempo. Jag önskar den motivationen och skrivarglöden kommer till mig i höst! när det gäller skolan alltså..


va ju tvungen att ta ett avbrott så här halv ett på natten, men ska väl återgå till min hemtenta nu..

btw. sjukt svettigt att ta sig till jobbet idag, pendeln stannade inte i Solna, vilket resulterade i buss, tunnelbana och löpning till centralen för att komma i tid till jobbet. vilket resulterade i svett. fräsch tjej.

djurgården..

Publicerad 2011-06-09 09:55:07 i Allmänt,

veckan har gått fort, som den brukar göra när man har roligt.
Unnade mig fest i måndags, vilket resulterade i en mycket trevlig kväll med klassen. Men vilket också resulterade till en rätt bakfull Emelie på tisdagen.. tur att jag bokat in träff med Linda och Lena som jag inte kunde avboka. Så det blev lunch på fridays och skvaller och mys i en park, alltid lika mysigt att träffas!!! Det blev onsdag och jag tog tag i hemtentan igen.. Sen på kvällen unnade jag mig 2 glas rosé med Linda på Josefina, riktigt mysigt och coolt ställe. (Där måste vi hänga Suss när du kommer hem) Ska göra ett ryck med hemtentan idag, sen blir det till att jobba några timmar ikväll.

imorgon bär det iväg till Örebro för jobb, ska bli rätt roligt faktiskt, mini semester :)
onsdag nästa vecka ska hemtentan vara iväg skickad och jag tar lov på riktigt..
intressant uppdatering va?!

hagaparken

Publicerad 2011-06-06 11:32:59 i Allmänt,

det är 6 juni, nationaldag och fest och firande med klassen. jag lämnar hemtentan till imorgon, och resten av veckan (som tur är har jag inget jobb planerat (ännu) fören till helgen) Idag blir de vin, brännboll, gott att äta och ja, en hel kul kväll med gänget. Jag började dagen med en promenad/löpning i hagaparken... emelie har inte sprungit sen.... typ aldrig i hela sitt liv. så det var rätt intressant.. hoppas jag snart tar mig ut igen.. sjukt vackert runt om i hagaparken, så det är värt det :)

Glad nationaldag på er!!
Hoppas ni får det kul :)

rosé

Publicerad 2011-06-03 23:49:41 i Allmänt,

kylen är fylld med massa rosé, det är vad som kommer intas på måndag.
En förhoppningsvis solig dag med klassen på gärdet.
Jag ska försöka dokumentera lite bättre än tidigare.
skäms lite över va lite bilder jag tar numera.
skärpning!!
nu sova, imoron ännu en dag på jobbet, tur man kan spendera en del av dagen utomhus :)

firande med klassen

Publicerad 2011-06-03 01:01:19 i Allmänt,

idag är en sådan dag som jag önskat att dygnet hade lite fler timmar.. Jag HAR pluggat hela dagen, besvarat 1 fråga av 4... sjukt segt.. hade hoppats på att hinna med lite mer..men på g i alla fall. Nu har jag en jobb helg framför mig.. inte nattpass som det var tänkt utan kvällspass, vilket egentligen inte passar mig, för nu hinner jag inte plugga lika mycket!!! men jag kliver upp tidigt imorgon, kör så det ryker fram tills jobbstart.. sen blir det nattuggla, ska ladda med redbull imorgon. och jag får inte glömma systemet.

På måndag är det nationaldagen, men framförallt firande med klassen, det är min lilla ljuspunkt just nu.

Trevlig helg!

BUS

Publicerad 2011-06-01 23:32:48 i Allmänt,

det är onsdag kväll och jag ska inatt försöka sova hela natten, så jag är utvilad och redo för en lång dag med plugg imorgon, finns inga ursäkter eller undantag.. JAG SKA plugga imorgon, hela dagen. inget roligt ska jag få unna mig. det får vänta tills det givit resultat i hemtentan.. kommer bli en lång jobb helg, men jag får tänka på pengarna och ledigheten nästa vecka :) :)

Nu är det BUS tider (brun utan sol) jag använder en från ACO, som innehåller lätt skimmer. känner man mig, så vet man att jag 1. är beroende av bodybutter/hudlotion. 2. älskar om dom innehåller skimmer/glitter..
Så ACO skimmer BUS är ett enkelt val för mig, däremot skulle jag vilja variera med en annan, en som inte har den här lukten av BUS, ni vet vad jag menar?? har ni provat någon som inte luktar? ge mig gärna tips.

hittade in på hm hemsida tidigare idag och såg att dom hade massor av rea, om jag är duktig och hunnit göra massor till på söndag, då ska jag få unna mig en beställning!!! :)
godnatt!

halva veckan..

Publicerad 2011-06-01 05:21:44 i Allmänt,

vore sjukt kul om jag klarade tentan imorgon, kul bara för att jag inte har läst något.. kommer ju inte ske, men det vore kul...resten av veckan består i jobb och plugg, förhoppningsvis är jag klar med hemtentan på söndag!! (kommer ju inte heller ske, men de vore ju kul) På måndag är det nationaldag, jag är ledig och det ska firas med klassen. därför vore det kul att vara klar med skolan..

jag jobbar, därav ett inlägg vid 05, vem är egentligen vaken den här tiden, förutom jag?

galet vad dagvild man blir när man jobbar natt.. igår (tisdag) tog min kusin Kevin studenten, jag smet förbi för lite studentmottagnings mat och sjukt god tårta. idag är det onsdag och halva veckan har passerat. planering och fokusering nu emelie...

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela