Emelie

letar nya äventyr

över...

Publicerad 2007-06-29 13:59:17 i Allmänt,

ja nu är de över.. nu har jag jobbat min sista dag, och det känns så himla bra. ni anar inte!
och det känns ännu bättre att veta att norrland inte är så avlägset längre.. nu börjar semestern och allt de goda som hör till. :) kommer snart upp till er mina godingar ! :D då blir de till att leka rövare. hehe..

va rejält sliten igår.. vart en riktigt lång party onsdag. dom stängde 5 och man var ju inte dirket snabb hem.. så hela gårdagen spenderades sovandes och ätandes :) 

först satt vi och pimpla lite vin hemma hos oss, jag Julia Johanna och Anna.. ganska sent så stog taxin och väntade på oss partyglada tjejer,(som inte ville gå någonstans i onödan, eftersom att de regna så mkt)  den tog oss till skanstull. hoppade av.. möte upp Oscar med vänner och tog sedan en ny taxi vidare mot Snaps vid medis... väl där blev de några tequila och nån cider.. trevligt att sitta och snattra lite... två tjejer som var där va så himla förvånad att vi satt och drack tequila på en onsdag på en bar.. de va tydligen mkt ovanligt.. men de tyckte ju inte vi, har de möjligtvis med att  göra att vi är från norrland?!?! :D

dom stängde tyvärr vid två, vilket var alldeles för tidigt för oss... så vi tog en ny taxi och skulle till Patrica vid slussen, även fast ingen egentligen ville dit, bara för att alla brukar åka dit...jaja, när vi kom dit va de stängt.. så vi beslutade oss för att åka till Lub vid stureplan.. kom dit betalade in oss.. fick världens chock, de va minilitet och jätte lite folk..ska vi vara kvar här? men ja vi hade ju precis betalat inträde! så ja vi stannade. dansade jätte mkt, brydde mig inte om att de inte så mkt folk..hade riktigt kul där på dansgolvet ! helt plötsligt känner jag hur stället krymper, man får mindre och mindra plats.. och ja, emelie va ju lite full, men insåg efter ett tag att de kom ju mer och mer folk.!  
så de blev en bra kväll/morgon, sjukt att man kan vara ute på krogen till 5 även i Sverige.. :) men de va kul!

ikväll är de också tänkt att de ska bli utgång, jag är sjukt seg. men de är ju jag som pressat alla till att de är min sista kväll osv.... så nu får jag ställa upp för vännerna ! och ja imorgon åker jag ifrån Stockholm, och JA, de ska faktiskt bli riktigt skönt!

Hoppas ni får en riktigt bra helg..
nu kommer jag förmodligen inte kunna skriva på ett bra tag, bara så ni vet!

Ciao

vilken vändning

Publicerad 2007-06-27 14:56:29 i Allmänt,

ja blev genast lite gladare!
fick reda på nu att jag inte behöver jobba imorgon! ! ! ! ! ! !
och de gör mig så otroligt glad! för då blir de party ikväll :)


att de kan vända så snabbt
 ....



En tjej som alltid får mig på bra humör, trots att allt kan kännas som ett rent helvete... de är Cornelia, tänker på allt hon fått gå igenom... då känns de oftast lite lättare.. ! ! där snackar vi om en tjej med kämparglöd :)

image28

kan du sluta va ledsen på nån.......

Publicerad 2007-06-27 14:43:46 i Allmänt,

tänka sig att jag hade tid att skriva lite mer denna vecka.. inte så konstigt de när vi inte gör någonting alls på jobbet! så sjukt långtråkigt börjar de bli...
igår "missade" jag jobbet.. orkar inte förklara.. men tur va väl de för jag hade en mkt bra dag i gräset ute på Djurgården med Johanna, Julia, moserande vin och en mkt god sallad. + en massa sol och lite bränna :) kunde inte ha blivit en bättre dag.. idag vaknade jag sorligt nog till klockan. klev upp, åkte på jobbet.. har inte gjort ett enda dugg som varit vettigt idag... suck och bock. men snart är de över. TACK OCH LOV !

dagens händelse: hmm, ja att jag blev upplyft med en truck, de va faktiskt lite roligt :)
dagens sämsta: jäääävla mensvärk .......och vem fan är gud ledsen på??? sluta regna......

nu blir de lite mer kortspel innan vi slutar om drygt en timme..ikväll blir de middag och mys med tjejerna. blir kalasbra! sen bara 2 dagar kvar, förhoppningsvis bara 1 :D 

att man kan bli så nedstämd och på dåligt humör av att de regnar, finns ju iof en annan förklaring också! jävla cp dagar...

förlåt för ett mkt negativt inlägg.. men de är bara sån jag är just idag! men om ni vill göra mig glad finns de ett mkt enkelt sätt.... SKRIV en kommentar !

Bergshamra

Publicerad 2007-06-25 15:57:31 i Allmänt,

ja midsommar helgen har spenderats i Bergshamra, ligger utanför Norrtälje. de har varit mkt trevligt, jag, brorsan, linda, cornelia, bosse, mats och rajja.. De blev mest massa barn och hund mys.. men hann även med att spela lite brännboll, ätit riktigt  god mat, åka en tur på sjön med solning och försök på att fiska strömming. Ja har haft en kanon helg helt enkelt !

nu är man tillbaka i vardagen, och jag kan medge att jag hade en vis ångest igår när jag insåg att jag hade EN arbetsvecka kvar! fick ju som lite försmak på ledigheten, så nu väntar jag bara på att dessa dagar ska gå snabbt som tusan så jag får påbörja och avnjuta min semester :)

ringde till norge idag, så nu har man skaffat nya skattepapper.. de börjar närma sig nu.. inte länge kvar! ett stort minus är att jag måste ta de riktigt lungt på Yran lördagen..! för på söndagen bilas de iväg till Norge !

kommer förmodligen inte kunna uppdatera så mkt under denna vecka, ,för micke har tagit med sig datorn hem till östersund, så jag och anna får klara oss utan internet! hur de nu ska gå?!  tur jag kan kolla lite snabbt på jobbet, men otur att datorjävlen är så himla seg!!!!!!

så då har ni en förklaring till varför jag kanske inte skriver på ett tag...

4 arbetsdagar kvar.Weeeei !

föresten igår  va de 6 månader kvar till julafton, bara så ni vet :)

MASSA KRAMAR

Justin Timberlake

Publicerad 2007-06-20 11:48:15 i Allmänt,

image90
hade precis skrivit om hur underbart bra jag hade de igår.. men som vanligt försvann bara texten! blir så förbannad..


Var i alla fall på Justin Timberlake i Globen igår, de va fullproppat med folk och verkligen en grymt härlig stämmning..
Justin visste precis hur han skulle charma och underålla sin publik, och de var mer än bara bra, de var fantastiskt! Natasha Bedingfield var förband och hon var även mkt bra :) Har inte tänkt så mkt på låtarna tidigare när jag lyssnat på hans skiva. men dom är faktiskt riktigt bra! 

"Summer love" som va rubriken på gårdagens inlägg, var en av alla låtar han körde.. 

I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me
This just can't be summer love, you'll see
This just can't be summer love (L-O-V-E)

Så när jag kommer hem till norr, ska jag ut i bilen hämta skivan och poppa gärnet :D 

Over and out!
 

summer love.

Publicerad 2007-06-20 00:59:29 i Allmänt,

de va de enda jag tänkte skriva för ikväll. ska uppdatera imorgon om vad som hänt under kvällen...

äpple

Publicerad 2007-06-18 21:54:50 i Allmänt,

har blivit lite beroende av äpplen.. äter iaf 2 om dagen... men de är grymt gott, och nyttigt och bra med frukt..

har jobbat jääääte många timmar idag från 06.50 till 20.00.. så nu kan man säga att jag är rätt död i kroppen... tog en dusch direkt när jag kom hem, nu måste jag laga lite mat, så jag har matlåda tills imorgon, grymt segt! men måste göras, annars blir jag ju utan man de skulle ju inte bli så kul!

imorgon ska jag och moster + två arbetskompisar till henne gå och kolla på Justin Timberlake som spelar i Globen, ska bli skoj! få göra nåt spännande här nere.. :) så har jag tagit ledigt på onsdag, så att vi kan röjja lite efter om vi vill :) nä men kan vara skönt att vara ledig, lär ju inte bli så tidigt kan jag ana! 

så som sagt denna vecka bli mkt kort :P och de är så skönt..

samtidigt som att jag vill att tiden ska gå fort så jag får åka hem till norr, så vill jag hinna göra massa saker medans jag är här nere! men så lär de ju inte bli.. 

nä nu är jag bara trött och allmänt less känner jag, så d eär ingen idé att skriva, kommer bara blir förbannat över nåt då, och utrycka mig väldigt opassande! tur att jag känner mig själv..

så mina vänner GOD NATT!


 

söndag

Publicerad 2007-06-17 19:20:37 i Allmänt,

ja då va de söndag, och denna söndag är precis som söndagrna brukade vara förr i tiden.. en dag då man inte gör någonting vettigt, då man bara är trött och önskar att få gå och lägga sig för natten.... de är ett tecken på att livet har rutiner, som jag som sagt inte gillar för tillfället ! men med tanke på gårdagen så känns denna söndagen faktiskt riktigt bra.. de va en bra kväll igår, samtidigt som den va ganska vrickad... :)

har sovit en hel del nu på eftermiddagen. försökt vakna och kliva upp men de har inte gått så bra.. sängen har lockat betydligt mkt mer.. :P men sen tog jag mig upp, läste igenom Cosmo. käkade lite och nu sitter jag här.. Anna tycker för övrigt att jag är en liten nörd, för varje gång hon ser mig så sitter jag fastklistrad vid datorn.. HAHA. men men, den bjuder jag på ! 

Nu blir de duschen som gäller sen är de bara slapp framför tv..:)

tiden går fort, och denna vecka kommer gå ännu fortare, jobbar inte många dagar. osså har jag en hel del att göra och se framemot.. konsert med moster på tisdag, sen midsommarfirande med bror +familj + släkt utanför Norrtälje. sen är de bara en vecka kvar här!

Love

sallad

Publicerad 2007-06-16 15:38:39 i Allmänt,

vaknade imorse, fick panik för ja hade ingen aning om vart jag var..men tänkte efter lite och kom på att jag sov ju på soffan hos Johanna och Julia. vart rätt packad igår. men, de är ikväll de gäller. för då är de FEST FEST FEST!

åkte hem duschade gjorde mig iordning, åkte in till stan jag och julia käkade på deras jobb. åt skaldjurssallad, och de va nog den godaste salladen jag käkat.. mkt bra betyg :) dm va liksom inte snål med skaldjuren. annars brukar de ofta vara mest sallad.. men den va verkligen rejält av allt! helt perfekt.. Så om ni går till Pytterian i Kungshallen, så beställ en skaldjursallad :)

nu när vi kom till Sköndal, så har vi städat, så de är fint tills ikv'äll..

snart sprättas en cider :P

ska vila lite först!

Kära vänner, som är på hultsfred, Ha så jävla roligt nu sista kvällen..! vill veta allt när ni kommer hem :)

Pussiluss

vilken dag.

Publicerad 2007-06-16 00:31:27 i Allmänt,

jobbade till 14.00. skönt att få sluta tidigt! :) åkte sen till Anna i skärholmen, skulle unna mig en tröja.. kom hem med 4! men de va billigt. så jag har ingen ångest eller så! kändes riktigt bra faktiskt, trots lite penga brist. men man lever bara en gång... :D jätte fina saker som jag köpt, en ska absolut användas imorgon på inflyttningsfesten. :)

efter att jag spenderat hela dagen åt att kolla på kläderm så åkte jag hem, bytte skor (vilket var väldigt behövligt)sen åkte jag till Julia, vi gick på "grillfest" de va väl trevligt, :) pratade mest i telefon.. :P haha. så socail var jag.och nu är vi hemma.. men va fan de är en dag imorgon också, och då jäklar är de fest. :) ska bli riktigt kul..

dagens händelse: ja, vad kul har skett idag? fick en liten utskällning.. men vem fan bryr sig! konstig jävla kärring. hör för fan inte ens vad hon säger ibland.. hon kan gärna få vara sur, då har jag något att skratt och ha kul om på dagarna :P haha.

två veckor kvar här i sthlm. sen blir de andra äventyr, blir nog riktigt trevligt. ser fram emot framtiden..

nä nu ska vi pimpla lite vin :)

hur ska man bete sig egentligen..!? svårt när man inte har en aning alls.. inte ens om nåt.. men de ger sig väl med tiden.. men orka vänta!!!!!

ja men KRAM då........

varför så trött?

Publicerad 2007-06-14 22:10:29 i Allmänt,

gick och la mig relativt tidigt igår. och de va behövligt. kliver ju ändå upp 5 på morgonen... men trots det så har jag varit så otroligt trött på jobbet. så fort jag satt mig ner har jag typ somnat.. så försökte hålla mig sysselsatt, men de va inte de lättaste.. jobbade över idag också, men varför? för de fanns inget att göra.. men ja, lite mer pengar på kontot är ju aldrig fel :P  så jag kom väl hem strax innan åtta. har inte hunnit med så mkt sen jag kom hem, läst lite bloggar, och drygat runt lite på internet.

ska försöka lägga mig snart. så jag kanske är lite mer utvilad imorgon. jobbar bara till 2 på fredagar, vilket är mkt skönt! nästa vecka blir en så jäkla skön vecka.. jobbar måndag och tisdag. ledig onsdag... jobbar förmodligen halvdag på torsdag sen ledig på fredag igen.. LYX-vecka ;) sen är de bara en vecka kvar!! då blir de semester med mor och far. ska bli riktigt skönt, härligt att få åka på tripp med dom igen :) Fredrik, Linda, Cornelia och Bosse kommer ner vilken dag som helst. så då blir de till att träffa dom nåt, hoppas jag.. ska iaf vara med dom på midsommar ! blir nog kanon bra.

vad händer i helgen då? jo de är ju den efterlängtade inflyttningsfesten i Sköndal hos J.A.J, ;) sen ska jag försöka gå lite på stan. bara kolla runt lite, mysa på nåt cafe och bara vara ledig. nån som vill följa?

saknar fortfarande lite action i vardagen.. dagens händelse, måste ha varit att jag slummra till på en hög kartonger på jobbet.. japp, så händelserikt liv har jag för tillfället.. blir nog ändring snart! när jag kommer upp till Östersund igen blir de nog äventyr. massa tok och galej ska jag nog hitta på då med massa godingar :)

har ett stort sug efter att få köra bil. haha.. jo de är sant..! speciellt min lilla räääcerbil..den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge, eller var de aldrig :P ja vilket som.. skit samma, nu är jag bara trött och dryg..

en promenad är de jag skulle behöva, rensa hjärnan lite, motionera ! ! och bara vara för mig själv.. men pga av tröttheten så finns ingen ork.. får ta tag i de imorgon , kanske ..:P  måste komma igång med promenaderna på riktigt, måste träna, de här går inte längre.. mår mkt bättre av de också, men har helt och hållet kommit av mig. varför? bra fråga. är väl i nån konstig fas, då allt kännd lite konstigt som ni kansek märker..

de är nog nåt som fattas i mitt liv, frågan är bara vad? och när de ska komma till mig..mest av allt behöver jag nog få träffa alla vänner där uppe i norr, som för övrigt är på hultsfred nu.. hoppas ni får de tok roligt ! jaja.. nu ska jag väl dryga med något annat..

Puss och massa Kärlek !

sen.

Publicerad 2007-06-13 19:45:19 i Allmänt,

haha, de tokiga som jag önskade mig igår hände faktiskt. jag försov mig  ! !! inte bra EMELIE.
kollade på klockan och tänkte, ähh, bara 10 minuter, men nejdå, 1 timme och 10 min.... fick smått panik.. för vi åker taxi sista biten till jobbet och dom slutar gå kvart i sju.. jag vaknade kvart över 6. fanns ingen möjlighet för mig att klä på mig och hinna åka in till stan på 30 min... ringde Mats, sa vad som hade hänt.. han lugnade ner mig med att de gick en taxi bil till halv åtta.. puhh, sa jag.. och klev upp ! kom ca 5 minuter efter att taxin hade gått.. jaha? vad gör jag nu.. Mats sa att han kunde försöka fixa nån som hämtade mig OM jag missade taxin, vilket jag förmodligen INTE skulle göra... MEN de gjorde jag... ! stog vid Karlaplan i en timme, för att försöka få tag på Mats så han kunde pick me up and drive me to work. . väntade och väntade men ingen svarade. till slut ringde telefonen och strax därefter kommer en bil och hämtar upp mig.. halv 9 kom jag till jobbet. börjar tio i sju...

så ja, någonting tokigt hände idag, men inte riktigt vad jag önskat

annat spännande:
såg världens största och äckligaste spindel
fick plocka massa äckligt skräp på området, som för övrigt luktade bajs.
mötte upp Anna och Gunilla på stan, köpte sjukt goda chokladgodisar !
smakat på urgod kebab.


inte så händelserikt dock, men men.. man kan inte leva ett liv som präglas av massssssa roliga händelser VARJE dag ;)

nu blir de shopping ! eller ja mathandlig på coop :)

nu vill jag gosa med Cornelia, behöver lite bebisgos! eftersom att de saknas mys från annat håll för tillfället..

Puss Hej !

Föresten vart har alla kommentarer tagit vägen?!

image89

ja, kan nåt spännande ske!?

Publicerad 2007-06-12 23:09:34 i Allmänt,

är just nu i Johanna, Julia och Alex lägenhet, mkt fin vill jag lova! så de blir inflytningsfest här på lördag! kul kul ;)

tog och hälsade på stackars johanna som var ensam hemma. och ja vi kom på de.. vi behöver lite tokigheter i livet just nu.., så som de va i Åre. att lite spännande saker händer. nu lever man ju bara ett vanigt liv. de är faktiskt lite tråkigt... eller ja, fatta mig rätt. man fick uppleva och vara med om så mkt i Åre. skulle nog aldrig klara av att leva så länge, men om de kunde hände nån tokighet varje dag, då skulle mina dagar vara guld ! nåt som får en att skratta och berätta om... svårt att förklara... för dom som inte var i Åre ä de nog svårt att föreställa sig vilket liv man levde, men de livet var faktiskt riktigt bra, man behövde inte bry sig om så mkt än sig själv och att man själv mådde bra.. man bara va. gjorde de som föll en in. har även  sagt att jag saknade rutinerna i ett " vanligt" liv. men nu känns de riktigt trist.. men de kanske bara är en sån period nu.. då man längtar tillbaka på livet man levde då.. hhaha.. låter som att de va as länge sen..


jaja. lite tankar bara. säkert ingen som fattar vad jag menar ändå.....
imorgon är de jobb som vanligt.. undra vad om sker. hoppas som sagt på nåt tokigt :P
kärleken finns den?!
Godnatt!

dagen efter.

Publicerad 2007-06-10 16:41:04 i Allmänt,

ja man kan säga att jag är rätt seg idag... vaknade runt nio, kände stort behov av vätska. gick upp och hällde i mig massvis med vatten.. där satt Anna och käkade frukost.. stackarn skulle upp och jobba, själv gick jag och la mig igen och sov till 14.00..

och seg är nog bara förnamnet... ska bli kul om jag ens orkar ta mig utanför dörren idag..men ska försöka ta mig en promenad, kan vara skönt faktiskt !

igår vart de lite alkohol då alltså. började med att vi letade en uteservering som inte var överfull. vart lite svårt. slutade med att vi satt oss mid medborgarplatsen på en sushibar, på deras terass. va väl inte riktigt där vi ville sitta, men de dög.. vi fick sitta ute, dricka öl och umgås, och de va ju syftet med kvällen :P de va jag, Julia, Johanna, Oscar och Johan.. (Julias bror och mamma var också med ett stund men var förnuftiga och åkte hem i tid)

när vi suttit där ett tag skulle vi försöka hitta ett place att dricka upp våra vinflaskor, vart lite problematiskt, för vi orkade inte åka hem till någon, eftersom att vi ändå skulle in till stan sen igen. så vi gick ner till parken, björns trädgård..(tror jag att den heter) och tänkte att här kan vi sitta och ha lite minipicnick.. långt långt bort såg Oscar en bänk, vi gick dit, men bänken va på andra sidan om ett stängsel, fan säger vi, men ser sedan att de finns en grind. och vid grinden står de hundpark.. men nöjda som vi är att vi hittat en bänk där vi alla kan sitta och dricka vårat vin.. så vi sket fullständigt i om vi satt i en hundpark... korkade upp vinarna, drack, umgicks. klockan tickade iväg, vi fick besök av en kvinna och hennes hundar, lisa och rocky. ingen av oss kom tyvärr inte ihåg vad ägaren hette.. men men, hon var trevlig :D

vi begav oss, hamnade på Burger King, Julia beställde en trippel whopper eller va de nu heter, iaf 3 kött bitar.. hon fick i sig hela, förutom två tuggor som jag smakade typ:) sen gav hon Johanna en challenge att hon skulle orka  äta upp en sån också. Johanna klarade det! hon åt en trippel whopper, en cheesburgare och en strips.. imponerad ! men om hon mådde bra efter? de får vara oskrivet...

jag mötte upp Anna och vi åkte hem.. Anna var jätte full, jag med iof, men inte lika full som hon, men de va kul.. väldigt kul nattunderhållning och mkt skratt på resan hem... vi kom hem alldelsel för sent.. jag la mig på soffan för att vänta på min tur till toaletten, när jag vaknade i morse, så låg jag med kläder på och precis på samma ställe som jag satt och väntade på.. haha.. snacka om att jag deckade totalt..

en mkt trevlig kväll, även fast vi inte gick och klubbade nånstans. men de va nog lika bra i och med hur påverkad och trötta vi var ! nä, undra om jag ska ta mig en promenad, kanske mår lite bättre då ! !

13 jobb dagar kvar :) haha..
nästa helg är de inflyttningsfest. yahooo !
sen blir de midsommarfirande i Norrtälje.
Sen åker jag härifrån !

Puss

sol.

Publicerad 2007-06-09 11:23:40 i Allmänt,

ja,vilket dunder väder de är här alltså.. så nu ska jag egentligen inte sitta här och skriva..
ska bege mig till moster, så ska vi försöka få lite färg på oss ! :)

Hoppas alla får en bra dag i solskenet.

föresten ikväll är de planerat för partajjjjj ;)

blå blå himmel...

Publicerad 2007-06-06 19:11:47 i Allmänt,

I en värld full av liv
Allt förenas här
Som en cirkel sluts
Av kärleks kraft
Alla har en plats
Allting har en mening
Det är vår värld
En värld full av liv 


Skrev nyss ett inlägg. men allt försvann.. grr ! ! ! massa bra hade jag skrivit... suck ! ! !

samanfattning. vart rätt packad igår, men de vart tidigt hemgång. idag har jag solat, gått, haft ont i fötterna och fått mat av moster. snart ska jag träffa Anna P, vi ska åk in till stan för att kika lite ! imorgon är de jobb igen..

jag skrev att jag mkt gärna skulle kunna tänka mig att vara ledig varje onsdag. och bara jobba 4 dagar i veckan. vore underbart :) speciellt i sommarvärmen..

kommer få en kanon sommar, den ska bli riktigt lyckad, och jag är mkt stolt över min planering.de som skulle göra mig mest glad är om alla som man träffat på senaste tiden kommer upp på YRAN :)

jaja.. nu måste jag kila. fortfarande rätt irriterad över inlägget som jag lyckats få till så fint.. :(

PUSS

så glad av ett samtal !

Publicerad 2007-06-04 22:52:46 i Allmänt,

image87

Saknar tiden där nere och dom här två tjejerna otroligt mkt !



idag, första jobbdagen. gick snabbt, mkt snabbt. och jag har räknat ut att jag bara har 18 jobbdagar kvar där.. haha.. snacka om koll från första dan! men de känns hur skönt som helst. jobba en månad sen bara va ledig. :)

tidigare idag, satt jag ute på balkongen, läste en tidning och då ringde telefonen. De va Linnea, blev så glad, värmde i hela kroppen.. vi hörs ju lite då och då, men just vid den tidpunkten var de just henne som jag vill snacka lite med! så härligt att få höra hennes stämma :D de va senast i november som vi sågs, då jag åkte ifrån dom i Norge.. i november, de är as länge sen ju!!!! men snart, snart!!! och då kom jag att tänka på alla andra som var i Norge samtidigt. vad gör dom? vart håller dom hus? och kommer dom ihåg mig? jag tänker ganska ofta på Salmar folket, och undrar samtidigt om dom skänker ens en liten tanke åt vad jag gör! kanske låter helt korkat.. men tankarna bara snurrar... jag är iaf jätte nyfiken på vad alla sysslar med nu!

ja, men åter till jobbet då. jobbar i en fabrik där dom tappar(tror de kallas så) tändvätska och nån stors olja i dunkar och flaskor... det är nog massa mer saker som händer där, men jag är som inte riktigt insatt efter bara en dag på jobbet...men allt sker i princip av maskiner, man typ packeterar och lastar... inte ett dugg glamoröst jobb, men de funkar. tiden går fort, jag får lyssna på bra musik och dansa runt hela dagarna! och taxi ändå fram till entren på morgonen. härligare än så kan de väl inte bli.. behöver inte anstränga sig så mkt, inte tänka. bara lalla runt lite, lyfta lite pallar, skjuta iväg dunkar på ett rullband.. jag tror nog att jag överlever.. :D  

nä nu måste jag nog få min skönhetssömn :P

GODNATT!
 

magvärk

Publicerad 2007-06-03 22:17:08 i Allmänt,

igår åkte jag och Anna till Globen, kollade lite grann, köpte ett par fina vita tygskor, för bara 149:- på wedins. värsta klippet. jätte nöjd ! dock lite ont i fötterna idag.. men men.sånt man får ta! sen käkade vi lite lunch. jätte god hälsotallrik, med massa mumsigt på :)
 
åkte sedan hem. Johanna kom på besök, så jag Johanna och Anna åkte in till stan för att sätta oss nån stans att äta en mkt sen middag vid typ halv elva elva.. men de va ju typ ingeting som serverade den tiden, så de slutade på donken, men de va lika gott !
 
Anna åkte vidare hem medans jag och Johanna gjorde ett tappert försök att hitta ett ställe att dricka öl på.. tog en lång runda genom hela stan och beslutade oss för att också åka hem.. så de gjorde vi.. gick och la mig. vaknade imorse, vart sjukt sugen på glass. så jag ringde johanna för att de om hon var på en glassrunda. åkte till henne i Stureby, solade på balkongen hela dagen. åkte vidare in mot stan. vart hungriga så vi köpte mat istället för glass! bättre med mat ju :P sen drog vi vidare med mina onda fötter till Mosebacke, träffade på Julia och 2 andra. följde med Julia och skulle handla i baren.. hon kom däriofrån med sina öl. jag gick därifrån tomhänt! jo för man var tvungen att ha fyllt 20 för att få handla öl där.. skitställe.. men hur lätt var de inte att nån annan kunde ha gått och köpt till mig.. men tjurig som jag blev ville jag promt inte ha någon öl ! så jag satt där och kollade på medans dom andra drack sina stor goda kalla öl.. ibland sjunker ålder så himla snabbt! 

imorgon är de första jobbdagen.. ska jobba på fabrik, men fråga mig inte vad jag ska göra, för de har jag ingen aning om! de återstå att se, har en liten aning om vad... berättar mer imorgon. nu ska jag kura ner mig i min soffa och mysa med Anna. och försöka bota min smärta i magen, som bara kom helt plötsligt! en klump i magen kanske?!

Puss och Hej 

vilket äventyr

Publicerad 2007-06-02 21:03:11 i Allmänt,

                                                                                                                                

lite småplock från resan.. Ska berätta mer en annan gång.. och lägga upp lite fler bilder! :)
Hej så länge.

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela