Emelie

letar nya äventyr

orka...

Publicerad 2008-07-31 16:44:32 i Allmänt,

Det senaste året(egentligen hela mitt liv, men för att begränsa till dom senaste puckona) har jag haft oturen att träffa, dejta, legat  med killar som är helt störd i huvudet!

Visst alla tycker säkert nån gång i livet att dom träffar på killar som är helt körd i huvudet.. men när det sker kille efter killeunder en så lång period så börjar man ju undra vad som är problemet..

 

Jag förstår mig verkligen inte på hur killar tänker, vad dom tänker, när dom drar hem en brud, medans deras flickvän är bortrest och ovetandes om vad som försigår hemma...varför??  och varför kläcker dessa idioter ut att dom har sällskap efter de heta sexet?? de är information som jag hellre vill vara utan.. jag vill inte va den som förstör någon annans förhållande. oavsett om jag aldrig kommer träffa personerna igen..hade man åtmmistonde vetat innan hur de låg till, kan man faktist göra ett val, är de okej att vara med en upptagen kille eller inte?! 

 

eller är jag så oaktraktiv så att dom måste ljuga och säga att dom har flickvän bara för att dom inte vill höras...?? men vem fan har sagt att jag vill träffa dom igen då.?! jag kanske bara ville ha lite kul, men inte med nån som är upptagen!!

finns många svin.. och jag lyckas träffa dom flesta.  visst jag är bitter men kan man vara annat..?!

i och med att dom beter sig som idioter, så slutar man till slut att kolla åt deras håll.. för alla är ju lika dana.. (tror man) men någonstans där ute tror jag nog att han finns.. jag säger absolut inte att jag vill ha HAN nu,  ha ett förhållande, barn giftemål, hus och sånt nu.. absolut inte. men snälla låt mig träffa nån som är normal,  nån som kan skratta och ta livet med en klackspark,  vara oseriös och inte rädd för att tro att man är en jävla stalker..bara för att man hör av sig och vill hitta på nåt.. 

 

senaste händelsen i tisdags: har snackat med en kille lite via sms, han hade tydligen frågat syrrans pojkvän om mig.. vi åkte hoj på dan de va kul.. han ringer på kvällen(visserligen aspackad ) men vill ses..

-stanna där du är så kommer jag..

kul, verkligen, vi träffas. hälsar på hans släkt och bekanta, han håller om mig,  hånglar som fan i badhusparken, sen kommer de en brud, hans strul, kk. eller nåt. som han själv ringt dit, medans vi sitter där.. osmidigt eller vad... va hade han väntat sig.. att jag skulle be på mina bara knän att han skulle välja mig..skulle vi ha dragkamp om honom??varför ringde han dit henne? sjukt dålig stil. barnsligt..omoget.. jag såg inte de där som något seriöst, inte för fem öre. jag ville ha kul..hade de ett tag, tills jag insåg att alla beter sig lika dant och de är de jag blir ledsen över.. inte alls ledsen över att aldrig mer få träffa dom där fina killarna, för fin är dom inte, om dom håller på som dom gör... men så där gör man bara inte..  är de mig de är fel på?? `man börjar ju fundera..   

 

annars har jag haft sjukt underbar tid med underbar vänner här i Östersund. men snart väntar en flyg resa tillbaka till Stockholm, jobba 5 dagar i rad, sen lång ledig igen.. 

jag vart hel matt av detta inlägg.. 

hej!

fest ikväll igen...

Publicerad 2008-07-29 18:42:22 i Allmänt,

faktiskt så har jag inte tid att skriva, för glaset med vin lockar lite för mycket..

fest ikväll, nice!

idag har mamma och pappa varit här. vi åt god mat nere på stråket.

jag har åkt hoj, sjukt kul!

och nu ska de drickas vin..

återkommer imorgon (kanske) och uppdaterar med härliga bilder, :)

 

bildbevis på hur sliten jag var i söndagsmorse..:P

bildbevis på hur sliten jag var i söndagsmorse...

bra start på ledigheten

Publicerad 2008-07-25 15:19:18 i Allmänt,

så jävla härligt väder. och ledigheten kommer bli hur bra som helst....

nu ska jag göra lite lunch/frukost till mig och cicci, sen vid 5 dra jag cicci, emma och johanna vidare til bräcke där de väntas grillfest och partaj.. kommer bli en kanon kväll. är as taggad...

igår var vi på bio, såg Hancock, va väl inge vidare.. lite kul så där, men absolut inget jag rekomenderar att se...innan bion var vi på kina och åt, jag syrran och sören...

de är så sjukt varmt ute. men inte ska man klaga.. 

nu ska jag fixa mig lite, fr se hur länge sminket sitter kvar, med tanke på att svetten bara rinner..:P 


nu ska jag diska åt snyggot som jag bor hos!!! underbara vän!

nya glasögon

Publicerad 2008-07-24 06:57:30 i Allmänt,

just de, dom nya glasögonen kom igår, ser jag smart ut eller vad :P

jag lyckades inte hitta spindeln igår.. hoppas den stack sin väg..eller så låg den kanske under kudden hela natten, vad vet jag....

5 minuter tills jag öppnar portarna, sen är de nära! nära nära nära...

kvart över 5 går flyget. yahoooo!

hur botar man spindelfobi??

Publicerad 2008-07-23 18:30:44 i Allmänt,

stänger idga också, och har iof haft ganska mycket folk här sen jag blev själv..
men hoppas på en lugn avslutnig på dagen..

nu ska jag göra sånt där kul pappersarbete sista halvtimmen.. dvs om de inte droppar in massa folk..

sen hem och packa klart. äta, leta rädd på spindeln som skrämmde livet ur mig i morse, (vet inte vart den tog vägen) förmodligen ligger den i min säng och väntar.. ussh.. stor som satan. äckliga jävla svin!

om jag hittar den ska den få en snabb och smärtsam död!!?!?så jag kan sova lungt sista natten...

hur fan botar man spindelfobi???
fan de kryper på hela kroppen nu bara för att jag tänker på det..

imorgon tar jag en bil från jobbet till Arlanda. XC90, riktig glassar bil, efter c70 då ;) sen flyget hem, där väntas kebab och bio och trevligt sällskap! :P

på återseende.

tillbaka nuuuu..

Publicerad 2008-07-22 08:12:27 i Allmänt,

vill tillbaka till sängen nu... sitter på jobbet och klockan går oerhört sakta. för sakta....och ingenting händer.. inga telefonsamtaL, inga kunder.. varför kan folk inte hämta sina bilar på morgonen istället för 5 minuter innan stängning?

fick lite gjort igår ändå, såt där som jag aldrig orkar ta tag i, tänkte att de va bäst att göra allt på samma gång. tvätta, packa, färga ögonbrynnen, måla naglarna. Diska (för övrigt sjukt mkt disk) sen tog jag en lång välförtjänt dusch. och la mig och sov, kanske lite för sent.. därav min trötthet..

när jag slutat idag ska jag motionera, sola, tvätta lite mer, träffa Anna P och Julia.. sen försöka komma någorlunda tidigt i säng.. får se hur de går..

mamma: jag köpte ett par nya skor i söndags också... träder fram med de lite fint nu:)
men dom var (som allting annat jag köper) på rea!!!!
svarta tygskor från vagabond, en lite mer höstdojja :P 

vill vinna pengar nu...så jag kan köpa och unna mig saker jag vill göra/ha, utan att känna en viss ångest i kroppen...
men man ska väl unna sig även om man knappt ha råd..eller?? ;)

jag blir lite tokig på mig själv då jag inte kan gå på stan utan att ha nåt nytt inköpt.. Skärp dig Emelie (som mamma så fint sa i söndags, då jag berättat att jag köpt två koftor) även dom på rea :)

så nu säger jag lite fint till mig själv..
Fan, skärp dig! :D

får se hur länge detta håller... jag känner mig själv allt för väl för att förstå att detta inte kommer vara mer än några timmar...
för på lunchen måste jag gå och handla sånna där, bra att ha saker. ni vet!!

fan också.

hunger...

Publicerad 2008-07-21 19:19:03 i Allmänt,

de bara skriker i magen... så himla hungrig. snart får jag åka hem och trycka lite mat :)
en lugn stängning blev de idag.. så himla skönt! fast har ju iof inte låst dörren än, så man vet aldrig om de kommer iN nån...

kollar jobb för fullt. vette fan vad man ska söka. men ska ringa runt lite mot slutet av veckan..så jävla dyrt med boende i Oslo bara.. sjukt dyrt! men men .


typiskt... kom ju fan i mig in hur många som helst nu bara för de..
 

hungrig och på dåligt humör.... inte bra!!
behöver jag säga att jag längtar till torsdag och semester!!!!!!

tack och hej... 

nya fina naglar.

Publicerad 2008-07-20 20:05:00 i Allmänt,

fixade naglarna idag. är mycket nöjd. känner mig extra fin nu, när jag snart ska på semester och allt :D

annars är jag på lite dåligt humör, eller var.. känns lite bättre nu.. 

nu ska jag msn dejta med maria.. skriver kanske mer sen. om helgen. och så.......

ensam på jobbet..

Publicerad 2008-07-16 18:56:21 i Allmänt,

rätt trist..
eller ja, man får ju massa tid till internet.. :) de är nice.
stänger om 10 minuter. skulle inte förvåna mig om de kommer in massa folk då, bara för att de har varit lungt sen klockan halv 5 då jag blev själv....

försöker hitta nå bra ställe här i stan där jag kan fixa naglarna... när jag skriver bra, menar jag såklart billigt... tips??

skulle va nice att få dom iordningjorda, på riktigt...:) innan man åker hem på minisemester.

håret skulle också va kul att fixa.. frågan är vad och vart?  får lov att forska lite i det.

nu blir de hem, promis med moster, käka, duscha och sova. öppnar imorgon halv 7..

På fredag kommer Anna hit. och på lördag kommer Sandra. kommer bli riktigt kul.! sjukt länge sen jag träffade Sandra nu.. vi kommer ju inte ens ihåg när de va ju...

nä nu tar jag och bommar igen!

glasögon

Publicerad 2008-07-15 08:36:11 i Allmänt,

idag ska jag iväg på synundersökning. och förhoppnigsvis hitta ett par bågar som ska bli mina ! !
spännande med lite nytt. kommer förmodligen bli lite mer glasögon framöver. blir ju som en helt annan människa då. skönt att förändra sig.. lite pirrigt bara eftersom jag inte har någon med mig som smakråd. får helt enketl klara mig själv och med hjälp av personalen :)

stockholms jazzfestival startar igång imorgon. visst har man lyckats få en biljett från jobbet.. frågan är ju bara vilken dag man ska pallra sig dit?!?  :)

Moster har bokat cab i helgen, tro om man får tjuv åka lite med henne.. glänsa lite :D

längtar till hemresa nästa vecka. förhoppningsvis får jag 7 dagar istället för 5.. hoppas hoppas hoppas!!!!!
de blir bio, grillfest med massa skönt folk, stråket, marite, mys, picknick, glass, bad, sol. häng, ja allt sånt där roligt man kan tänka sig när man är ledig och med nära och kära....

back to work..

spybar

Publicerad 2008-07-13 21:40:58 i Allmänt,

vad är de för ställe egentligen?
har besökt denna nattklubb för andra gången.. och, ja ad säger man, inte speciellt imponerad...
vart fan finns dom här klubbarna i Stockholm som är i stil med Bygget och Dippan i Åre???

snälla kan någon säga mig vart man ska gå ut i Stockholm? inga små barer på söder och inte Stureplan? vart går man?
fett jävla dans golv stora, luftiga och många lokaler. måste få en guidad visning på detta, frivillig? 

annars hade jag en mycket trevlig kväll igår.. Jag, Julia, Elin, Cicki och Ellinor var hemma hos mig, drack öl, vin cider och pratade strunt. trevliigt !!! :D sen åkte vi vidare ut och de var då kvällens problem dök upp.. vart man går man? hamnade som sagt på Spybar. lite folk ( men alla noll åttor har väl dragit till Båstad, för att sen åka vidare till Visby)  men de var inge vidare där..som sagt...


mot slutet av kvällen bestämde vi oss för att idag åka till Årsta och käka världens godaste kebab på palmyra.. men dom jävlarna hade sommar stängt hel fucking jävla juli... så irirterande när man sett fram emot och längtat.. men men, då vet jag vart jag ska infinna mig 1 augusti :D 

hamnade på en pizzeria istället för att bakis äta... hittade ett svart hårstrå på pizzan, behöver nog inte säga mer om det...


nu väntas 5 arbetsdagar.. sen helg, sen är de bara 4 dagar innan tar flyget hem till östersund :) 

igår på jobbet var de sjukt mycket att göra. sjukt mycket folk, han inte äta andas eller tänka.. men sålde på bra med extra försäkringar och sånt! så klirr klirr i kassan.. :)  

just nu önskar jag att jag hade obegränsat med pengar.. så jag kunde åka runt och hälsa på alla söta vänner runt om i världen.! men  den drömmer kommer ej slå in, så de gäller att spara och planera bra...


fan tror jag har hamnat i klimakteriet.. svettas som om jag sprungit maraton 8 ggr ! ! ! !

nu, jobb sök. oslo !

hey!

hundvakt, fynd och regn.

Publicerad 2008-07-07 18:48:10 i Allmänt,

idag regnar det.. suck.. eller egentligen är de väl okej när man jobbar hela dagen..
i helgen har jag haft Bonzo. vi har varit ute mest hela helgen. myst i solen och tagit långa promenader.. 

nu har även mamma och pappa återkommit från Riga. så jag får umgås med dom några dagar...

2 jackor inhandlades igår. hur glad som helst belv jag när jag fyndade två snygga jackor på Vila för 450:- (för båda) snacka om rea! 

slutar om ca 15 minuter, så bäst jag återgår till arbetet...

24 juli går planet upp till  Östersund, längtar efter lite norrländsk miljö..

 

bäbis

Publicerad 2008-07-01 22:18:21 i Allmänt,

en bebis väntas i familjen. jag ska bli moster ! ! 
the one and only liksom. kommer bara finnas en moster och de är jag. speciellt :) 

troligen kommer man kunna snusa på en liten knodd i början av januari. :D
väntar och längtar

bränd..

Publicerad 2008-07-01 22:15:00 i Allmänt,

haft en riktigt härlig dag.

vaknade och tog en powerwalk runt Årstaviken. sjukt skönt. tog sen med mig lite frukost och en handduk och la mig utanför huset och solade.. läste lite tidning och lyssnade på radio.. kan ju säga att solningen gav resultat. kanske lite för mycket i mitt ansikte.. sen vart de dusch och mat för att sedan åka på jack jakt.. dock utan något resultat.. eller jo, blev en till ny kjol och ett linne. :D 

igår vart de också en kjol och ett par skor..
får leta vidare imorgon efter en jacka..
alltid kul med lite nytt i garderoben.. kan bara inte riktigt förstå vad jag hade på mig förut.. vilka som var favorit kläderna innan dessa. har jag slängt dom eller bara förträngt att dom finns. 

på torsdag kommer mor och far och Bonzo som jag för övrigt ska ta hand om i helgen medans mamma och pappa roar sig med bekanta på båt till Riga. :) ska bli kul. så de är 3 jobb dagar nu, sen ledig igen. :P








Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela