Emelie

letar nya äventyr

jajaja...

Publicerad 2007-05-28 17:21:45 i Allmänt,

sorry, sorry, sorry! men jag trodde verkligen att nar jag kom ner hit att jag skulle ha jatte mkt tid att skriva.
men jag har verkligen inte haft motivationen till de. har haft fullt upp.. eller nja. men haft sjukt kul och varit trott dom flesta dagar, legat pa stranden i princip hela dagarna, da de inte har varit daligt vader!!! (som de for ovrigt har varti idag) boring!! men sorry. vid datorn kan jag sitta hemma, da jag har tid och skriva precis allt jag vill. den tiden har jag inte nu... de hander sa mkt annat kul har nere ! !

men vi har de bra! riktigt bra. vill inte aka harifran, kanns som vi bor har och vi trivs verkligen med alla! men samtidigt langtar jag hem, till en riktig vardag.. da man kan ringa alla man vill och bara ga nagonstanas utan att behova forklara sig pa engelska! men pa torsdag mina vanner da kommer jag hem!!!

shit sitter pa ett internet cafe, och de ar sa fruktansvart varmt har inne! haller pa att doooooo !!

som sagt regnar de idag, sa vi ska ha film och mys kvall:) med tva tjejjer som jobbar har nere som vi traffat fran dag ett, sa trevliga! ! ! ! konstigt att aka ifran dom....

ar lite besviken pa min branna, sa forvanta er ingen peparkaka (som emma sa fint kallade de) :P men men, ska nog kunna fuska till mig de hemma sen ocksa. maste ju halla igang de lilla man har nar man kommit hem! :D hehe

inga bilder blir upplagt heller, vill hellre gora de i lugn och ro nar jag kommer hem.. hoppas ni inte blir allt for besviken..  na, gott folk, vi hors om nagra dagar !

Hoppas alla har de helt otroligt bra dar hemma..

PUSS OCH KARLEK

Kos

Publicerad 2007-05-21 20:51:42 i Allmänt,

Galet vilka dagar jag och Anna har haft ! och an ar de inte over...
Nar vi kom hit i torsdags sa var de jatte fint vader, sa vi packade upp lite saker och la oss vid poolen pa en gang. Nar vi efter en stund kom pa att vi ville utforska byn lite sa vi tog oss en liten rundvandring i Kos Stad. jatte mysigt har faktiskt, en mysigt liten stad :)
fredag och lordag har vi haft jatte daligt vader, sa da har vi faktiskt inte gjort sa mkt, kollat runt lite, sovit borta halva dagarna for att vi har varit sa trotta efter partyt vi ar med om har :D
Nu har vi varit ut i fyra dagar i rad och de kanns vill jag lova, de gar inte lugnt till nar vi val ar ute ska ni veta, igar, eller ursakta imorse kom vi hem halv 7 gick senare upp vid 9 for att inte missa soltimmar... HAHA, helt galet ! ! ikvall ska vi bara va hemma och inte gora nat alls, tror vi.... men va fan vi ska vara borta 2 veckor, sa lite vilokvallar maste man ha...men shit alltsa, tidigare nar jag varit ivag har man verkligen fatt mkt alkohol gratis men de har tar verkligen rekord.. men man mar ju darefter.. hehe..

Solbrannan har tagit fart men eftersom att vi endast har haft 2 soldagar, sa kommer val mera sen skulle jag tro..

Blir lite stressad over att sitta har nar jag vet att klockan tickar ivag, de ar sa mkt jag skulle vilja skriva om men hinner inte med allt.. Vi bor iaf pa ett VALDIGT fint hotell, de ar verkligen tipp topp :) och vi trivs verkligen.. forsta dan gick vi pa typ "grillfest" som agdes av en svensk kvinna och hennes grekiska man, dom ar urtrevliga, sa vi hanger dar mest varje dag !  ! de ligger vid stranden sa de ar perfekt  ! ! dom som jobbar dar ar ocksa urtrevliga samt dom som jobbar inne pa baren i stan.. mkt svenskar som jobbar dar och dom ar hur harliga som helst ! !


na nu ska jag avlsuta, maste ju hinna lasa allas bloggar ocksa!!!!!
Hoppas alla har de underbart dar hemma, for de har verkligen vi, en annan dag ska jag ocksa forsoka lagga in lite bilder, men de tar ju sin tid !

Puss och massssssssa KRAMAR

dress for success.

Publicerad 2007-05-16 14:38:03 i Allmänt,

image39
Nya klänningen, som jag är så nöjd med!  Sitter hos Anna nu, ska snart dra ut i stora Stockholm och spendera lite pengar ( som egentligen inte existerar) men men, de är måste-ha-innför-resan-saker. så de är bara att punga ut..(och ja, jag har glasögon egentligen. men använder dom inte)

Ett stort leende på läpparna är vad jag har haft hela dagen, hmm, undra varför?! :)
Men de dog ut lite när jag kollade på smhi att de typ skulle vara regn dom första dagarna i Kos.. inte kul.. men tur att vi ska vara borta 2 veckor. :D imogon åker vi. galet men sant. och väskan är packad, bara dom sista sakerna som ska inhandlas idag som ska ner. annars är jag färdig att åka typ nu...
Anna och jag kommer få dunder kul, så härligt att få åka iväg. njuta en massor av allt som Kos har att erbjuda !
Anna´s katt Elvis är bra gullig, men lika tokig också! han springer runt i hela lgh tok fort :P hehe.

Nä nu ska vi åka , ska ta mig själv och min fina klänning och glassa lite i solen med AnaBanana !

Hoppas ni får de bra här i Sverige och att ni får lite fint väder iaf.. Kommer ge er en liten tanke om dan, när jag ligger där på stranden och leker med sanden. !  :D

See Yaa
Puss Puss

vilsen i storstan...

Publicerad 2007-05-15 18:04:12 i Allmänt,

Ja va säger man.. brukar aldrig känna mig vilsen eller orolig för att hitta saker och ting. vet jag inte vart jag ska så frågar jag ju vem som helst.. men idag har jag känt mig som världens minsta person och sett ut som en virrpanna.!
     skulle åka ut till Sköndal för att träffa en person om ett jobb (som jag för övrigt har fått, tror jag..d lät som de iaf.. men jag ska ringa igen på måndag för vidare information fick ju inte träffa han jag skulle träffa... så vi får se, men de lät bra iaf.. ) men i alla fall, tog mig dit utan problem, först tvärbanan, sen byte till buss. och då var jag ganska stolt över mig själv som hittade på en gång. kunde ju välja mellan tusen uppgångar. men bara man använder sina ögon och läser "brukar" de gå bra :P
    de gick jätte snabbt när jag väl träffade dom, och skulle sedan åka vidare till Anna i Skärholmen..sätter mig vid en busskur och känner mig helt lost i Stockholm. vart fan är jag och hur tar jag mig till Skärholmen.. använde återigen mina ögon och läste mig fram, frågade lite försynt busschaffören vart den gick.. men jag var hela tiden så osäker... brukar aldrig känna mig ett minsta osäker vid sånna här situationer, men tydligen kom de idag.. 
     när jag väl hade åkt klart buss, vart de byte till tunnelbana igen, för att sedan hoppa av och byta linje.. jag klarade de.. gick faktiskt ganska snabbt till Anna.. Stockholm är rätt stort ändå, har nog inte tänkt på de tidigare. Men man lär sig nog ganska snabbt också, vart och mot vilket håll man ska åka.. men fatta att man är lite vilsen nu från början. kom ju hit igårkväll, så man har ju inte hunnit på rundvandring precis. :) sen att jag skulle till ett ställe som jag knappt visste vart de låg.. hade de varit i centrum hade de inte varit några problem.. men men..
    Ska som sagt ringa på måndag och höra vidare om jobbet, när och om jag ska komma ;) hehe.. Anna slutar 7 då kommer hon och möter upp mig så vi kan förflytta mitt liv, dvs mina väskor :) 

Sen måste jag säga de att kladdkakan jag gjorde igår, va nog de godaste jag ätit på länge ! + poäng till mig, helt suverän vart den.. bra duktig jag ! 

imorgon hoppas jag på fin väder så jag och Anna bara kan gå runt och njuta lite. shoppa lite, ja uträtta lite ärenden på stan helt enkelt.. 
    nu ska jag packa ihop mina väskor, sen kolla om de är nåt bra på tvn, medans jag väntar på Anna. 

Kommentera mera :D 

Huvudstaden !

Publicerad 2007-05-14 22:11:05 i Allmänt,

Ja då var man nere i Stockholm. känns konstigt, är så långt ifrån alla på nåt vis!

Fick en hemsk huvudvärk efter att ha suttit på ett tåg i 3,5 timmar som luktade avlopp i princip hela vägen ner.. ussh, fy och bläää... inte så trevligt...men jag möttes upp vid tåget och fick skjuts hem till moster+familj, fick lite mat på de, så nu känns de bra! Efter att jag hade fått i mig lite mat så var jag duktig och bakade kladdkaka och chokladbollar, eftersom att kusin Kevin fyller 15 år imorgon. och snäll kusin som jag är ställer jag upp och bakar! de va kul :)

Imorgon är de full rulle, måste planera lite så jag hinner med allt ! och på onsdag blir de nog ännu mer, har typ tusen saker att köpa innan vi åker... men som sagt jag ska försöka uppdatera så mkt som möjligt när vi är nere.. med bilder också hoppas jag. Och då hoppas jag att ni kommenterar också ! ! ! ! ! !

Puss och Kram

nya funderingar..

Publicerad 2007-05-13 22:21:43 i Allmänt,

Kom till Östersund igår mitt på dan nån gång.. Och efter två dagar i denna stad så känner jag att jag verkligen saknar tiden här.. och massa funderingar på att kanske va lite mer här i sommar.. skulle kännas så skönt på nåt vis. då så många man känner kommer att tillbringa mkt av sin tid här! vore härligt att få träffa alla en massa innan man drar iväg till Norge. Men, som med alla andra mina funderingar så kan jag typ ändra mig i morgon och då ska kanske bestämt vara i sthlm 2 månader.. men vi får se hur det blir! tiden lär väl visa hur det går för Emelie Lindberg egentligen :) kanske Sthlm hela sommaren, eller halva där, och halva här ?! förvirrad kan man lätt säga att jag är, när de gäller de mesta..

Igår va de mat, biltvättning och film med Mattias (han som ska stå ut med mig i Norge) :P sen vart de hem till syster på Frösön och sömn i en för kort soffa.. men man anpassar väl sig efter de som erbjuds.. Idag träffade jag Emma, fikade på news, pratade en massa, smög oss in på Jamtli markanden där hennes mamma stog och sålde grejjer.. Sen åkte hon hem, jag drog vidare till Jock´s, hämtade upp Sandra och vidare hem till henne... Så nu har vi myst med supergott te och bara snackat en massa! så härligt att få träffas och bara prata ur sig med sånna som känner en! Är åter hos syster, så nu kanske man ska vara lite social med henne :) 

fast de blir en heldag med syrran imorgon. gå på stan och kika en massa. sen ska jag lämna in min bil och sen blir de tåg resa till Sthlm..  nu är de banne mig inte många dagar kvar tills Anna och jag åker. weei !

behöver mys och omtanke NU!

Hej då Ramsele....

Publicerad 2007-05-12 11:13:02 i Allmänt,

image38
Saknar min gamla dansklass, saknar att dansa, saknar den där glädjen som man fick av att bara röra sig lite till musiken, saknar gymnasiet, saknar rutinerna, saknar alla vänner, saknar tiden i Östersund ! Den va guld värd..                                                                       (synd att inte alla dansstjärnor va med på denna bild !)

Nu åker jag från Ramsele, kan bli spännande och se när jag kommer hem nästa gång. förhoppningsvis i slutet av juli, innan YRAN och Norge.. Lite drygt att köra hela vägen in till ösd, ensam ! jag får prata med mig själv helt enkelt..  nä, ska packa klart allt..  Ska försöka vara duktig att uppdatera även nu när jag inte är hemma :D

Bye Bye ! !

 

Cornelia

Publicerad 2007-05-11 20:29:59 i Allmänt,

Har nog inte så mkt att berätta idag. Anna har varit här vi tog en lång promis.. Snackade en massa om allt och inget. längtade lite extra mkt till våran resa. 6 dagar kvar.. :P

Fasters lilla gullskrutt är här, så ska gå och gosa med henne nu !
Puss och Hej
image36

lär sig av sina misstag

Publicerad 2007-05-10 17:46:00 i Allmänt,

image34
Jag och Maria eller förlåt Marilyn, på Sommarfesten ! texten "ASPACKAD" ska stå på min klänning, men den är ej färdigdesignad. (och för ni som inte ser så har jag gladpack på mig, i en fin liten egen designad klänning !)Lite sent ute med bilder men, bättre sent än aldrig. Måste få alla andra bilder också, då ska jag göra en stor bildblogg om ÅRE vistelsen. :)



jo så sant som de är sagt.. nu skrattar jag bara åt de!  men fy fan va förbannad jag blev på mig själv tidigare idag.. tänker inte berätta, de är för pinsamt.. Men nu har JAG lärt mig, lär ju inte göra om misstaget!men  kära vänner, gör inte som jag utan läs först.. mer säger jag inte!!!

nog om de (som ändå ingen kommer fatta nåt av, haha)  Jag och brosan har varit till Strömsund idag, med Bonzo, stackarn har fått nåt på hornhinnan så de är som ett jack in rätt på ögat.. vetrinären sa att om de hade gått någon mm till hade de kunnat sluta illa! men nu har vi fått droppar och salva till honom. Så vi hoppas de blir bra snart.. Annars har dagen varit väldigt ohändelserik, om man nu kan skriva så.. snooza kanske 2 timmar imorse, så skönt ! verkligen vänt på dygnet.

exakt en vecka kvar. wow! tiden går fort.. ♦imorgon ska jag söka lite mer jobb och va allmänt duktig.♦ på lördag åker jag in till stan. ♦på söndag blir de en slappar dag och träff med vänner. ♦Måndagen har jag givit till min syster, ska gå på stan och kika lite, kanske fika. sen ska jag lämna bilen på styling efter alla skador ! sen 13.40 går tåget till huvudstaden. Moster + familj möter upp mig vid tåget. sover hos dom en natt. ♦På tisdagen fyller kusinen år, så då blir de sång och tårta?! kan man ju hoppas på iaf. ♦så på tis och ons är de träff med massa folk om jobb,. sen är de shopping som gäller. allt som ska inhandlas innan resan på torsdag måste ske på tis el ons.. Ber till gud att jag hinner med allt... kommer bli ett fasligt flängade på mig när jag kommer ner..

Ja för er som inte har hört om detta, så ska jag nu berätta!
förra veckan, natten mellan söndag och måndag så är det någon/några, (antagligen fulla idioter) som har hoppat upp på motorhuven på min bil, därefter hoppat upp på taget och bankat ner de.  när jag hämtar bilen dagen efter märker jag först ingenting, är ganska trött, så jag åker bara hem.. tar sedan bilen igen för att åka tillbaka till byn, märker inte nåt även denna gång, konstigt nog! men sen.. oj, undra vem som har klivit på min huv, skrattar lite och tror att de är någon som drivit med mig genom att ha tagit av sig skon och bara gjort massa skoavtryck, ställer mig sedan brevid bilen för att låsa upp. och ser att hela taket är nertryck!  Förbannad/ledsen/förtvivlad/arg you name it.. vem gör nåt sånt?!  så de är därför den ska på styling efter alla skador, så att alla hänger med om vad jag snackar om.. men nu känner jag mig lugn i kroppen, har ju typ glömt att de har hänt, men ilskan som fanns inom mig den måndagen, de va inte och leka med.. tur den är försäkrad !min lilla maggan. 

Nu är de tacogratäng som väntar, mummsfilibaba! 

Lång promenad

Publicerad 2007-05-09 17:37:11 i Allmänt,

Efter att ha suttit och ringt hela förmiddagen till massa folk om jobb, så kände jag att de ända som skulle få mig på andra tankar var en lång lång promenad med Bonzo. de hjälpte till viss del.. men är fortfarande jätte less och opepp till allt....

Men nu har jag en tv kväll att se fram emot. Grey´s Anatomy, lovely :D och massa annat bra..hoppas de får mig på bättre tankar.
Igår, eller omde va i förgår så beställde jag och Anna på Taxfree. 2 parfymer blev de, lite hudvårdsprodukter och lite sprit ;)  
Här är parfymerna som kommer finnas i mitt badrum framöver.. ljuvligt !
                                                                         
Nu ska jag hoppa in i duschen ! Puss så länge

Nipsippan.

Publicerad 2007-05-08 20:21:58 i Allmänt,

Idag, lika händelserik som alla andra dagar här i Ramsele :D
Tänk att jag knappt nån dag har vaknat av mig själv eller ring -klockan. de är alltid nån som ringer och väcker mig.. men de är väl tur antar jag, annars skulle jag väl sova bort halva dan, och de är ju onödigt !

Pratade med Anna ett bra tag på morgonen (eller ja vid lunch, den tiden jag brukar kliva upp) de var för övrig thon som ringde och väckte mig idag. haha! men de är alltid lika trevligt att prata med henne, eller ja de mesta vi pratar är om resan! vi längtar båda två så vi håller på att dö :) 9 dagar kvar.......

än en gång ska bror ha skjuts, och snäll lillasyster som jag är så skjutsar jag hem honom! åker hem käkar frulle sätter mig och kollar på alpha dog. riktigt bra ! älskar verklighetsbaserade filmer, får som en helt annan känsla ! och ja då hade halva dagen gått.. hade inte alls hunnit göra de jag skulle ha gjort. men men.. har iaf tagit tag i mitt rum nu, så nu ser de någorlunda "BRA" ut ! ! ! sen har jag som vanligt sökt lite jobb.. de är ingen som vill ha mig... är jag så dålig?! :)

Sen åkte jag mor och far på en liten road tripp, till Storfinn, hälsade på kusinen och Håkan. gjorde lite ärenden. sen åkte vi runt och ragga lite.. haha.. åkte och kolla på nipsipporna (fridlysta för övrigt, för er som ej vet... finns bara i Ramsele och på Gotland) :P

så jag missade massa internet tid av den lilla roadtrippen. så nu försöker jag ta igen dom.. haha!

Faster Emelie och Cornelia ! gullungen ;)
image28

Biltvätt och jobbsökande.

Publicerad 2007-05-07 17:26:51 i Allmänt,

imorse blev jag väckt av att telefonen ringde, en mycket stressad bror säger att jag måste komma och hämta honom! yrvaken som jag är så fattar jag ingenting, komma och hämta han, varför då? jaja, de slutar med att jag får på mig lite kläder tar bilnyckeln och åker. just ja dom skulle till Sundsvall i dag och bilen krånglade, så jag måste skjutsa Fredrik till Storfinn för att sen ta pappas bil och lämna min så att Fredrik, Linda och Cornelia kunde åka med pappas bil till Sundsvall.. ojoj, vilken morgon! tror att jag fortfarande sov medans jag körde.. illa !

Jag kommer hem, går ut med Bonzo, stannar på ett ställe, myser lite i gräset, Bonzo gör sin härliga rullning i gräset medans jag ler glatt mot honom ! underbara hund, avd skulle vi göra utan honom !?

Jag kommer hem, duschar ! (vilket va behövligt) och, ja sen sätter jag mig självklart vid datorn. vad annars skulle jag ha gjort?! :) kommer på mig själv att magen behöver lite föda, så jag käkar lite frukost vid 13.15 ! !

Hjälper mamma att damsuga hela huset, jag är ett så duktigt barn ;P Sen får jag värsta cp-rycket och tycker att nu är de dags för bilstädning. Eftersom att jag redan hade börjat dammsuga hela huset så kunde jag ju lika gärna fortsätta med bilen. haha. ! så ja, jag putsar och donar. sköljer av mattorna. och ja, känner mig nöjd. går in och vad händer jo de börjar regna, och inte lite regn de bara vräker ner!! snacka om tur.. tvättning av bilen utvändigt får vänta till en annan dag, kan inte vara för aktiv på en och samma dag ju =) 

Sen va de dags för de dagliga jobbsökandet.. och ussh va tråkigt de är! funderar på att inte göra nåt i sommar. bosätta mig i en husvagn långt ute i ingenstans och bara va där. leva på typ vatten.. vore väl ingen dum ide. behöver inte betala för nåt :D fast å andra sidan är de ju inte de jag strävar efter, att få bo i en husvagn.... men men, jobb de löser sig alltid som alltig annat.. eller?

Jaja. nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag för tillfället! Lycka till Emelie ! 

Tror man på sånt här?

Publicerad 2007-05-07 01:18:08 i Allmänt,




You Are 22 Years Old



Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.



13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.



20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.



30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!



40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.

What Age Do You Act?






Testa själv och se hur gammal ni egentligen är? haha

Lära mig!

Publicerad 2007-05-06 16:19:30 i Allmänt,

Måste verkligen lära mig lite mer om hur bloggen fungerar! såg kaos ut i de förra inlägget.. ser fortfarande lite knaisgt ut, men orkar verkligen inte ändra nu. då kommer de bli ännu mer konstigt! :) men som sagt mer bilder kommer de att komma! och sorry för att dom små bilderna inte går att klicka upp, vet inte vad jag har gjort för fel?!?! haha

Måste förändra sig lite.

Publicerad 2007-05-05 23:11:33 i Allmänt,

image2  

Har lämnat fjällvärlden i Åre för denna säsong.. Både med glädje och sorg.

Satt här i min ensamhet och funderade på att nästan alla mina väner har blogg.se, så varför ska jag vara annorlunda?! ska prova och se vad jag tycker är bäst.

Är ensam hemma och det är  väldigt skönt faktiskt. att bara tänka på sig själv och inte behöva anpassa sig efter någon annan. men imorgon kommer mor och far hem! ska bli kul att få umgås lite med dom innan man drar vidare nästa vecka.

nä undra om man ska försöka komma på alla funktioner på denna sida också.. kan vara ett projekt i sig innan man kommer på de, eller?!

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela