Emelie

letar nya äventyr

mp3

Publicerad 2007-10-29 21:44:57 i Allmänt,

Har rivit ut hela min garderob idag. och en hel del åkte iväg till soporna och resten till röda korset. mitt rum såg ut som en enda stor klädhög ett tag :)

Sen åkte vi iväg till Ovanmo.. Tyvärr så hade ju Corenlia precis somnat..typiskt.. Men jag och mamma satt oss och kollade på 
Beck -guds namn. medans fredrik och pappa höll på med bilen. Innan vi åkte hem så fick man såklart träffa lilltösen. som vart jätte blyg när hon såg mig först.. så jäkla söt hon är! men sen vart de full rulle..
 
Sen hem och slänga i sig mat. då vi alla tre var jätte hungriga. :) Därefter fortsatte jag lite på mitt rum. städade klart..känner mig rätt nöjd faktiskt. nu står de visserligen två stora feta resväskor på rummet.. men dom ska ju snart bort !
 
Tv-tittande och te-drickning har skett under kvällen.

nu ska mp3 laddas med ny musik, känner att de är dags.

imorgon blir de en lång lång promenad, eftersom att dagens uteblev. sen efter promenaden ska jag hem och påbörja min "spa" dag.. ska bli as skönt :D

Tjing.

Kommentarer

Postat av: Frippi

Publicerad 2007-10-30 16:51:23

Hej gumman!

Det är fortfarande lika tomt utan dig här i lägenheten..
Ja, det är lite tankar som går fram och tillbaka. Sjukt jobbigt. Idag bröt jag ihop på jobbet när Jorg började prata om en tågolycka bara helt sådär sporadiskt.. Usch.. Kan fortfarande inte ta in det..

Blir jag, Emma och Klara som åker :)
26 februari til 25 april, ska bli fettnice :D Hinna mmed typ Thailand, Vietnam och Malaysia ^^

Pusslove

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela