Emelie

letar nya äventyr

en uppdaterad blogg

Publicerad 2007-07-12 20:22:51 i Allmänt,

Blogg skrivadet kommer sakta men säkert avta när vi börjar att närma oss den 29 juli.. dtta pga av en Norge resa där Emelie troligtvis inte kommer att kunna uppdatera hennes nära och kära och övrigt folk som kanske läser hennes blogg?!  

Så de kommer finnas några alternativ att få tag på henne.. Ni som har Emelies nummer, ja vilken tur för er. för där får ni garanterat tag på henne.. :) Ni som inte har de... synd för er ! kanske kan få de om ni är riktigt snäll. och vill något vettigt. Emelie ska även införskaffa sig ett norskt telefonnummer som de alltid är välkomnade med samtal, efter som att hon själv inte betalar för samtalen :) Sen kan man vara riktigt snäll mot Emelie och skriva mail, vilket uppskattas mycket varmt! (även om hon inte kan svara så snabbt) Men enligt Emelie så kan hon lova en uppdaterad blogg fram till den 29 juli.. om inte får ni väl klaga på henne !

Hon vill även tillägga att hon just nu myser på hennes inglasade altan med mor och far + gäster. och det tycker hon är otroligt trevligt! Mycket hög mys faktor !
image109

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2007-07-13 12:38:55

Men emelie! NU har du ju faktiskt inte uppdaterat din blogg på 16 timmar!? hmf, att du inte skäms. Uppdatera mera, moahahaha! Velvet, det är min hund som jag ska skaffa typ inom närmaste året=) om allt går som planerat.. Tänkte ringa dig sen o kolla läget.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela