Emelie

letar nya äventyr

förr i tiden

Publicerad 2008-02-27 19:36:10 i Allmänt,

shit, läser gamla blogginlägg. och de ger mig rysningar..

har verkligen haft de upp och ner hela tiden. roliga och tråkiga händelser.. men de mesta som hänt är tokiga och händelserika saker som man inte glömmer. och de är pga av människorna i min omgivning.. de är ni som formar min vardag och mitt liv. och gör så att jag mår bra! och när de inte är bra i mitt liv är när, jag har fel sorts människor som inte vill mig väl. som påverkar mig negativt..

jag ska ge mig själv ett litet löfte och de är att försöka må bra i alla lägen, försöka ha rätt inställning.. inte klaga på små saker som egenltigen inte spelar nån roll..som egentligen bara får mig att må ännu sämre, då man går runt och ältar.. försöka att ta framtiden med en klackspark och sluta gå runt och vara förrvirrad.. försöka ta dagen som den kommer ,helt enkelt med en mkt positiv inställning till livet och alla härligheter som de bjuder på... 

jag hade 2 veckor i juli förra året, då jag var i östersund och bara va.. va ledig. umgick med underbara människor och bara njöt av livet.. saknar den tiden. och saknar er vänner! som bara tusan..

fridag

Publicerad 2008-02-27 18:31:28 i Allmänt,

    

    

lovade ju lite fler bilder...är lite drygt att lägga upp dom på bloggen när man nyss lagt upp dom på facebook...
men här kom några iaf...

nu ska jag powernapa lite efter att ha tok städat huset.. får se hur länge de håller sig fräscht???!?!

lyckad kväll

Publicerad 2008-02-26 21:09:50 i Allmänt,

image302

helkväll med singstar, massa alkohol, för fest, fest och efterfest som varade fram till små timmarna..
När Elina går upp halv 6 på morognen för att ta sig till jobbet.. har festen inte dött än.. jag slocknade nång gång där vid halv 4, 4. och vaknade mer paj än någonsin.. men klarade dagen och ärsnart redo för en liten utekväll till.. får se bara om de blir så :) är ledig imorgn och de ska bli skönt som fan..

  


emma ska sova nu så de blir fler bilder imorgon....

mamma, emma har städat deras rum nu... BILDBEVIS ! :D fint va
image305

Tott

Publicerad 2008-02-25 19:55:41 i Allmänt,

bara håret kvar att fixa, sen är man klar för fest. de blir för ferre här i huset med singstar och mängder va alkohol..
sen drar vi upp till Tott. stället jag egetnligen inte gillar. men man ställer väl upp för laget. bara jag hinner dra i mig lite alkohol så funkar Tott :)

fan, har aldrig nåt vettigt att skriva.

söndag

Publicerad 2008-02-24 21:40:28 i Allmänt,

då var helgen över. fast här i åre så är de ju helg hela veckan..eller vardag hela veckan..de är vilket som..

mamma och pappa har varit här på kort besök. vi var på afterskii på dippan sen ett besök på Broken(såklart) :D va härligt med lite fin besök. nu har dom dock åkte hem.. hade helst av allt hoppat in i bilen och åkte med hem. eller liftat och hoppat av vid någon lämpligt ställe och bara komma bort från denna bubbla ett tag.

imorgon har vi föresenad födelsedags fest för Amanda som fyllde 21 i fredags och en hej då fest till Anna som åker tillbaka till London. så jäkla synd att denna brud ska åka härifrån. så sjukt rolig tjej :) men nu har jag en anledning att ta mig till London nångång snart för att hälsa på.. kan bli skoj :)

söndag är för vissa standard dagen att gå på dippan och röjja.. men själv har man alltid frukost på måndagar. så de funkar inte riktigt. går och lägger mig snart. och försöker ladda för imorgon istället.

så nu dunkas de musik i huset och jag kan medge att suget att följa med ut ökar för varje minut...

fortfaranade helt jävla stört förrvirrad om vad jag ska ta vägen efter detta. men de är väl som de bruka då.. har blviit ganska van att "vela" och inte veta vad jag ska göra.. men vet med mig själv att de alltid löser sig. kanske inte alltid till de bästa, men de löser sig....

nu är de stockholmarna som har lov.. och de kommer bli en hektikst vecka har jag hört..men är glad över mina 4 frukost passa denna vecka vilket bara ger en dag över till städ .. YEAH, i like it!

har inhandlat lite nya saker sen sist också. har insett att jag varit så duktig att spara pengar så jag unna mig lite extra :P 2 nya cheap monday jeans.och ett par gula skor(samma märke) även en jacka från WE som jag är helt galet stört förälskad i, en vårjacka... ja de va nog de.. :) men nu måste jag nog hålla i slantarna lite.måste ju kunna leva här i Åre också.:D

nä tack och godnatt säger nån av Elvisarna från Wallmans showen :)
image301 

kort

Publicerad 2008-02-19 17:31:01 i Allmänt,

    
   
image289

    
   

de va de. lite bilder från personalfesten igår..
 nu ska jag nog sova en sväng..
bygget ikväll kanske!! förmdligen :)

puss hej

måste bara nattblogga lite

Publicerad 2008-02-19 03:43:38 i Allmänt,

personalfest dåra........

har massa kort och massa "berättelser" till vardera :)


de jag mest ville säga var att vi hade 5 camp nere på camp åre. 6 lag var vi, vilka vann? jo mitt lag.. så jävla nöjd är jag ;D har nog aldrig vunnit nåt förut. eller jo. men kanske inte så.. så de vinnande laget fick varsin cardigan från Hansson där de står skiracing Åre..


japp. ville bara berätta de. så ska jag lägga upp lite bilder imorgon :) yeah!


Puss och godnatt


Anna fyllde föresten år igår. Grattis gumman i efterskott (på bloggen alltså, har faktiskt grattan henne) :P

personalfest

Publicerad 2008-02-18 15:01:38 i Allmänt,

ska försöka att knäppa en massa kort idag/kväll.

snart drar de igång.
jag har gjort mackor till hela jobb ligan (nästan, alla som ska vara med på camp åre iaf.)
och nu ska jag och Karin göra lite varm choklad (spetsad, såklart)
tokkväll.
ny outfit och allt.!
kanon :D

frulle

Publicerad 2008-02-17 20:04:31 i Allmänt,

haft en rätt så lång dag på jobbet. först frulle (älskade frukost pass) ;P sen städ. skönt att få några extra timmar på söndagar.. är ju inte så jätte mkt mer betalt, men lite :)

kom hem städade, duschade, tvättade. åt lite och sett ett o.c avsnitt. läst lite tidning. givande dag va.? nu ska jag packa inför imorgon.. utekläder. badkläder. partykläder. imorgon kommer bli en grym dag.. längtar fyrhjulsåkningen :D

efter packning blir de ett till o.c avsnitt. kanske fler. för de blir inte dippan ikväll.. har frulle imorgon. sen måste jag ju var pigg och laddad för morgondagen.. :D sen tappar de sin charm att gå ut varje kväll. samt att de är massa onödiga pengar..

ähh.. tack hej...

shopping tur till Östersund

Publicerad 2008-02-16 19:41:34 i Allmänt,

en galen kväll igår med mkt alkohol.. efter stängning åkte jag och Emma (en förbannad och vrång, emma) hem.. de sista Emma sa var att hon absolut inte skulle åka till stan idag (läs imorgon) sen slängde hon igen dörren och gick och la sig.. jahapp tänkte jag och gick och la mig... Amanda skulle ju ändå med så tänkte inte mer på de.. ställde klockan och somnade fort som fan.. vaknade när alarmet ringde (alldeles för tidigt för min smak) fösökte få tag på amanda, så att vi kunde bestämma nåt om dagen.. fick inget svar.. jahapp, de blir inget östersund å.. vill inte åka in själv... somnade om.... vaknar av att emma kommer inrusande i rummet, med glatt humör och säger att vi nu ska vi till stan.. jahapp tänkte jag, hon har ändrat sig.. glad blir jag att vi ska åka.. väcker amanda.. beställer en taxi och åker in.. alla 3 har varit ruggigt bakis hela dagen och de var inte precis upplagt för en shopping tur i Östersund.. men om vi ändå tagit oss dit, så må man ju shoppa lite också.. 

tack och lov för de. :)
har köpt:
2 par skor..300:- för båda yeah! älskar rea.. ett par vita (sofia du köpte likadana i sommras, med öppen tå. fattar du:D ) och ett par knall blå :) jätte nöjd
4 par spets bh:ar med tillhörande trosor i knalliga färger.. as läckert.
5 par strumpor
ett par guldiga örhängen
ett par tjocka naturvita strumpor (långa)
en knall blå klänningstopp
nya leggings
3 body butter
hårnålar :P
ja de va nog de.. känns skönt. och imorgon ska jag köpa en jätte fin svart skjortklänning på Vero Moda. så sen är min outfit till måndagens personal fest fixad.. längtar..

de va himla skönt att få lite miljö ombyte trots baksmällan. hann träffa syster och Sören en sväng. och ett besök på lilla siam.. vilket inte var den bästa maten, så där dan efter.. men annars är de ju sjukt gott där..

imorgon är de jobb. tidigt. sen blir de solning skulle jag tro :D

nu blir de o.c och sen sovaaaa

godnatt.puss

  

em, an and am is the best

Publicerad 2008-02-15 23:03:04 i Allmänt,

nu är de fredag och de är lika med utgång. eftersom att vi är ledig imorgon..måste medge att jag är lite påverkad :)
och de känns bra.. taxin går om en timme ungefär..så de finnstid att bli lite mer påverkad..

imorgon blir de östersund. och jag hoppas på en del fina "party" plagg :D och annat fint :)

 tankespridd är vad jag är just nu, (typ alltid) saker som man inte kan förklara och saker man inte kan göra nåt åt... men de är väl livet antar jag.. bara att leva med.. tyvärrr.

Hoppas iaf på en super bra kväll.

just nu pratas en maaaasssa engelska brevid mig.. så ska nog försöka prata lite själv. öva sig lite när man har en engelsk tjej här :P

puss hej

lön

Publicerad 2008-02-14 21:21:48 i Allmänt,

de är imorgon de gäller.. är sjukt taggad för en utekväll :) ska bli skoj.. idag fick vi lönespec. och blev faktiskt glatt överaskad :) trots mina 12 arbetsdagar i januari. vi fick även ett litet månadsbrev med, där de stog ett litet schema över personalfesten på måndag.. ahh, jag längtar.. jag sa jag att jag var ledig på tisdagen efter :) lovely

mask

Publicerad 2008-02-13 21:26:51 i Allmänt,

Hej mitt namn är Emelie och jag är typ. eh, öhh, virrigast i världen.
skrev ett inlägg. hmm, få se igår. och sa att de skulle bli lugna hemmakvällar med OC, typ..(fram till fredag)
och tidigare idag skrev jag att de vankades en liten utgång ikväll.. utgången uteblir!. kan ju inte gå emot mina egna ord och de jag skrivit.  :) haha
eller rättare sagt så orkar jag inte och är lat som en öhh, latmask..
blir bäst med några avsnitt av OC och sen sömn i nyabäddad säng :) love it.


ambitiös

Publicerad 2008-02-13 20:02:42 i Allmänt,

eller vad. har gått och dragit ut på att byta sängkläder och att färga ögonbrynen i evigheter nu. nu äntligen är de gjort. efter några timmars sömn efter jobbet fick jag nya krafter och gjorde det. känner mig mkt nöjd :D  haha.
snacka om lat man blir....

Just nu går Emma runt och provar skor. inte hennes egna utan alla andras. de är onsdags nöjet här i huset..bra rolig hon.. ;)
kanske att de blir mer nöje ikväll då en liten utgång vankas.. (kanske) :P

vind,storm,orkan

Publicerad 2008-02-13 13:46:44 i Allmänt,

man kan helt enkelt säga att de blåser rejält ute.. när jag promenerade till jobbet imorse kunde jag knappt andas pga av att de blåste så mkt.. så jag gruvar mig lite för hemfärden strax..en kort dag blev de, med de känns skönt..är grymt trött så de blir hem och ta en powernap på en gång..

shit,sitter nere i personalmatsalen och har ett fönster snett ovanför mig och har nog aldrig sett moln som rör sig så snabbt över himlen, faccinerande:P 

imorgon hoppas jag på att lönespec. kommer. ska bli spännande att se hur lite man får för 12 dagars jobb :) bäst av allt är att jag har varit så oerhört duktig att spara från förra lönen.. så jag kommer nog inte alls känna mig fattig...framförhållning kallas de :D

de ser som vanlig förjävligt ut hemma hos oss.. men orkar inte bry mig längre. spelar ingen roll hur eller vad man gör, får ingen uppskattning ändå! så om alla andra vill bo i en svinstia så får dom väl göra de.. då låser jag in mig på rummet :P nä, men jag fattar inte vad som är så svårt med att plocka bort efter sig och ta reda på sina egna saker. kan de va så svårt..eller har mamma plockat efter er sen ni föddes fram till nu, så ni inte ver hur man gör?!.. man börjar ju undra..fast måste säga att dom flesta är eller har blivit duktigare på att "städa" i vårat kök..som är vårat enda "sällskapsrum"(bortsett från den nya loungen i källaren, där jag fortfarande bara spenderat en kväll framför tvn :D ) men om en endaperson skiter i det, så rasar de för alla.. så oftast ser de ut som att en orkan har svept förbi... men jag är inte bitter....

imorgon, Alla hjärtans dag. har redan fått min uppvaktning. av MAMMA :)
en sån dag som egentligen bara spelar roll för alla par där ute som kan uppvakta varandra och mysa.
(om man inte har en snäll mamma förstås, förmodar föresten att den var från pappa också. sötnötar:P)
borde finnas en speciell dag för alla singlar som behöver lite extra kärlek.:) för de får man väl inte som singel imorgon?!?! :D
eller borde vi ha alla hjärtans dag året om? alla skulle bara sprudla av kärlek till varandra...vore väl nåt..
nä som sagt jag är inte bitter.....?!

tröttheten som skriver.
Hörs, HEEEEEJ!

underhållande va?

Publicerad 2008-02-12 22:07:37 i Allmänt,

kan väl försöka vara duktig att ge er en uodate såhär dagen efter wallmans kvällen.. showen är ju kanon bra, tyvärr är de samma show som vi redan sett en gång tidigare. men med god mat och gott sällskap så blev de en bra kväll..  med alldeles för röda läppar (rödvin)och en längtan till sängen så föröskte jag hålla humöret uppe hela kvällen :D

idag har de jobbats. och jag är sjukt less på att städa, så ser verkligen fram emot mina frukost pass i veckan.. de passar mig bättre trots tidiga mornar..

på fredag är de löning. och på lördag är vi lediga. så de är redan spikat för kalas.. kommande dagar innan fredag kommer att vara lugna hemmakvällar med massa OC tittande. de kan man aldrig få nog av .. skulle bara vilja haft säsong 4. har ju som missat den.. och alla andra nya säsonger av dom flesta serierna som går nu förtiden...trist

för här i Åre har vi ju annnat för oss än att kolla på tv... eller? kanske inte.. men en hel dag/kväll framflr tvn var sjukt längesen..

köpte en ny klänning igår, en svart såklart.. en tubskjortsklänning. hajjar ni? :P
mer shopping blir de på lördag i östersund.hoppas jag..

En helt vanlig dag i åre byn med Emma och Elin..
image283

igår och idag har de varot grymt väder här i byn.. (dock inte dagen på bilden ovan..:P) och vår känslorna kommer mer och mer.. och även om jag föredrar att jobba frukost och därmed börja 06.00, så uppskattas de dom dagar man blrjar 10.00 då de är sol och ljus ute när man ska ta sen dagliga promenad till jobbet.. så skönt :)

De är nog de jag behöver,Sol, Ljus och Värme :D

wallmans show ikväll

Publicerad 2008-02-11 17:25:39 i Allmänt,

ikväll ska vi på Wallmans.. mini personalfest. :) blir bjuden på maten iaf och showen. så de ska bli skoj..
Nästa måndag har vi "riktig" personalfest, med hela åregården och hela dippan gänget. ska bli as skoj.. ute aktiviteter på dan och sen middag och fest på CC på kvällen. De ser jag fram emot mkt.

På lördag åker nog jag och Amanda in till Östersund. ska bli skönt att komma från byn + att vi får lön på fredag ;) YEAH !
Nästa helg v 8 kommer mamma och pappa hit.. ska bli så himla skönt att få lite kvalitetstid med dom. synd att inte resten av familjeligan kommer.. men de ger mkt att bara få lite utomstående besök..

v 11 åker jag till Umeå och hälsar på Anna och Linnea. de är typ helt bestämt att de blir så iaf :) Kommer att få massa bra energi från dom sötisarna..

så jag har en hel del att se fram emot. och de känns bra.
Det känns lite bättre här uppe. trots nyligen tråkiga händelser. men de är bara att gå vidare.
Med rätt inställning så kommer de bli bra här uppe :D hoppas jag!

måste börja smida planer för sommaren också.. börja med att skriva om mitt CV, och de är ju inte KUL !  !! men måste göras..

syns i dimman..

åre

Publicerad 2008-02-05 19:31:25 i Allmänt,

image280
image281


seg datorn. annars hade de kommit fler bilder.. men har inte tålamod nog..
haft en ledig göra ingenting dag idag.. tvättat lite och strosat runt på byn.(lite bakis). ikväll ska väl majoriteten i huset ut, men jag stannar hemma.. pallar inte en kväll till.. så de blir sängen rätt snart skulle jag tro:)

hostig och snorig. när ska de gå över??

nån som har både jobb och boende att erbjuda? skulle uppskattas. :) kontakta mig.

ähh. hej på er.

bajssnack

Publicerad 2008-02-03 21:08:42 i Allmänt,

skitsnack kalla de va ni vill. grymt less på allt som händer här uppe. allt beteende och dåliga stämmningen.

jobbar och står i gör jag.. försöker ta på mig så mkt som möjligt,. för vad annars ska jag göra här uppe om jag inte ska jobba.. för som sagt de händer inte så mkt här uppe än skit..

funderar som fan över sommaren. lika förvirrad som vanligt och lika velig som vanligt.. inte  undra på att mamma inte bryr sig när jag säger vad jag funderar på att göra.. de blir typ: jaha. okej......punkt!!

men måste ta tag i saker nu..ska försöka få en lite bätte inställning till "livet" också.

puss hej!

föresten fest ikväll och jag känner mig sjukt snygg! :P typ julsnygg som nedan :D 
image264

hals

Publicerad 2008-02-02 19:45:34 i Allmänt,

sån jäkla otur.. igår packade jag väskan med träningskläder och tänkte att nu jävlar får jag lov att vara frisk, så jag kan ta mig iväg till Tott.. så planen var att gå och träna direkt efter jobbet.. så vart de ju inte... för när jag kom på jobbet hade jag ingen röst och skit ont i halsen. typsikt när man planerat. men men. får ta nya tag om några dagar.:P

nu är de lite öldrickning och en "liten" utgång. börjar ju trots allt 6 imorgon bitti, så de blir tidig hemgång..
imorgon har vi temakväll här i huset: oktoberfest, så då blir de ännu mera öl.:)

ähh, vete fan vad jag ska skriva, händer inte som så mkt här uppe.
 mest konstig stämmning i huset..

har en stor längtan till att köpa kläder. men vill inte göra de här uppe.. så får se om jag drar in till östersund nån dag framöver..

jaja.. over and out

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela