Emelie

letar nya äventyr

födelsedagsbarn

Publicerad 2008-03-27 18:29:04 i Allmänt,

japp. idag ankommer moster och kusin, och båda fyller år. så nu håller jag på att vispa vaniljvisp som ska ätas med äppelpaj ikväll då dom kommer fram :D (även med handvisp, så den blir verkligen gjord med omsorg)
himla roligt att få hit lite folk. ny energi..

annars så är jag fortfarande sjuk. men börjar känna mig lite bättre.. är ledig imorgon också. så medans stockholmarna är ute och roar sig i backen så ska jag försöka vila.. :)

Maria ringde idag. va himla trevligt.. synd bara att jag inte han träffa henne i helgen också!

om 4 veckor jobbar vi våran sista dag på hotellet, som de är tänkt iaf. :)

sen är de sommarfest den 1 maj..

ett födelsedags-maskerad-tema-fest i östersund ska också hinnas med om nån vecka..

så tiden går nog rätt fort ändå..

nu fattas bara lite goda nyheter om jobb och framtid..

nu ska jag vispa klart.. sen blir de äventyr på byn..

Puss

sjukling

Publicerad 2008-03-25 20:57:33 i Allmänt,

hosta, snor och en huvudvärk som håller på att ta livet av mig.. snälla låt mig bli frisk. klarar inte detta..

ska lägga mig i sängen igen.. där jag nästan har legat hela dagen. och läsa ut min bok. sen ska jag sova. många timmar....

östersund

Publicerad 2008-03-21 19:03:26 i Allmänt,

japp, här är jag.. syster fyller år idag så en snabb familjeträff hann vi med.. men sen åkte alla hem till Ramsele. så nu sitter jag här själv. :P

ska partaja lite här  ikväll och imorgon blir de kärt återseende med Sofia ! !! !

måste till bussen nu! puss hej.

5 veckor kvar

Publicerad 2008-03-19 18:41:37 i Allmänt,

de är helt sjukt.. kollade kallendern idag och insåg att det endast är 5 veckor kvar här i Åre.. sen är de slut..
jag är less, men när jag insåg att de inte är så länge kvar så blev jag glad.. ska försöka njuta av den sista tiden..

vet fortfarande inte vad som händer sen.. mina funderingar går ju fram och tillbaka hela tiden.. så vi får se..

helt fast i Wallanders tredje bok.. så nu blir de läsning..

klockan 22 ställer jag mig i garderoben  igen.. och tar emot alla fulla människor som ska kolla på Adam Tensta som spelar här på Dippan ikväll.. :)

på återseende.

inte bakis idag heller

Publicerad 2008-03-04 12:30:37 i Allmänt,

shit, vad har hänt.. inte blivit bakis på två dagar i rad, helt otroligt.. får väl passa på att njuta nu.. de lär slå tillbaka..

vart sent inatt, satt på max och garvade som fan hur länge som helst.. de va rikitigt kul.. Tott va iingen höjdare, inte som förra måndagen, men de va okejn där uppe ändå.. Förfest hade vi i huset och de va bra med folk :) har nog aldrig varit så mkt folk i vårat kök nångång..

nu ska jag duscha. tvätta och kanske, förmodligen städa lite.


hej..

Invigning av Phil and Steves

Publicerad 2008-03-03 17:20:13 i Allmänt,

kanon fylla igår..
minnesluckorna blir bara fler och fler..
hade nog rätt kul. och de behövdes.
började jobba klockan 10 imorsen.
har inte varit bakis..

idag är en bra dag ändå. med tanke på hur less jag är på att vara här..
lite saker hände igår. och de känns som att de är en standard för mig va ledsen när vi är ute. men nu är de ändring på de. och de känns kanon.. har nog hittat lösningen till varför jag har så tråkigt här... får se om jag har rätt ikväll . för imorgon är jag ledig och jag är taggad till tusen att festa.. och ge ett försök till att ändra min inställning till utgångarna här...Hoppas på en glad Emelie imorgon..

här får ni lite bilder från gårdagen när de var invigning på Phil and Steve på Dippan

   
   
   
   

varmvatten

Publicerad 2008-03-01 18:38:04 i Allmänt,

skulle precis ta mig en dusch och föröska göra mig lite fräsch.. men jaha, va vamrvattnet slut?? trots att typ ingen har duschat idag!!! så nu fårjag gå runt och lukta apa.. tur att apor är söta iaf :P

ännu......

Publicerad 2008-03-01 16:41:39 i Allmänt,

... ett sånt där klagoinlägg. hann ju bryta mit löfte snabbare än snabbast..
men är de så att man blir lämnad på krogen alldeles själv, så måste man fan få klaga och vara irriterad.

ville ha en riktig partykväll igår, när jag var ledig idag och allt. så vart de ju inte riktigt..
jag var snäll och stannade på dippan, istället för att åka på bygget dit jag egentligen ville.. men nä då åker dom som är på dippan hem utan att säga nåt.. så jag står där själv och övergiven.. sliter mig i håret och skriker dom fulaste orden i världen som ingen vuxen vill att deras barn ska lära sig.. ....så var de ju såklart inte men näst intill..

varför hade vi så mkt roligare när vi var ut förra året? vad gör vi för fel i år??
är de för att man har för höga förväntningar?  eller är folk bara tråkiga?


nu går vi på samma ställe hela tiden. de är samma folk hela tiden och de händer i princip inga tokigheter.. och de kan man ju lungt säga att de gjorde förra året.. nu  ska man faktikst inte jämnföra år till år.. men de är inte så lätt. att inte göra det.


hur ska jag kunna locka med mig folket jag bor med till andra ställen och försöka uppleva dom roliga och tokiga stunderna som vi fick glädjas med förra året? eller är de så att folket är rädd för nya saker.

tycker väldigt mycket om dom jag bor med och jag förstår att dom kan tycka att de är skönt för dom att få sin personalrabatt på ölen och tryggheten för dom att hela tiden ha folk runt omkring sig som man känneroch kan prata med..

men jag vill inte ha de.. när man ändå har ett visst antal krogar här i Åre kan man väl prova fler ställen..träffa nytt folk (vilket är de bästa som finns.. ) skapa nya bekanta och få skratta och ha kul med andra än bara dom i BO huset. vi hänger ju med varandra dygnet runt ändå.. och jag tänker inte prova nya ställen själv. för de fick jag ju försmak på igår hur de var.. ensam övergiven och förkrossad som ett litet barn.. precis som när man blivit utmobbad i skolan.. och de har jag..så jag vet vad jag pratar om...

eller är de helt enkelt så att ALLA har jätte kul när vi går ut, så att de är därför dom inte bryr sig om att prova nåt nytt.. skulle vilja ha svar på detta mysterium.

vad ska jag göra för att förändra? går de att förändra ? eller passar jag helt enkelt inte in i bubblan här i Åre längre.. de kanske är så att jag måste till ett nytt ställe. prova lyckan nån annan stans..

nu  låter de ju som att fest och partaj är de enda så får mig att trivas. men de har faktiskt en stor betydelse om hur man har de när man går ut.. finns de inget bra uteliv är de kört !

jag skulle under sommaren vilja jobba på en uteservering/utecafe, på en camping eller gästhamn, på en skärgårdsbåt eller liknande. vart? de vet jag inte och de bryr jag mig inte så mkt om heller..

hela dagen har jag varit helt själv i huset. och gissa om de har varit skönt. annars hade jag lätt kunnat slå någon, riktigt hårt ! ! ! sov till tjugo över ett och har ännu inte varit utanför dörren. så kanske ska ta en sån där funderar promenad.. då man kan tänka fritt i den härligt kalla vinter luften.


för övrift längtar jag så in i norden till asfalt, lukten av lera, vårblomstertecken. sol, att få ha min nya vårjacka, och veta att de inte är långt kvar på säsongen.. snälla kan de blir vår nu!! (som de tydligen är ner i söder)

3:e månade på detta år är nu påbörjat . Mars. tiden går, ja fort kan man säga..

nu ska jag inte babbla mer utan försöka hitta dom där jobben nån stans i sverige..

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela