Emelie

letar nya äventyr

muskler

Publicerad 2011-11-10 23:16:48 i Allmänt,

Idag känns det att man har jobbat vill jag lova, det värker i alla kroppens muskler efter gårdagens boxpass.. Dessutom fick jag en blå-röd knoge (tänk hur man hade sett ut om man slagits på riktigt?) ;)

Snart ett avsnitt av the mentalist som jag för övrigt har blivit besatt av.. Har inte sett serien från början, men den är lika spännande för de, tyvärr har det blivit en sen vana på vardagskvällarna då avsnitten går 23.20-00.30 mån-tor..
sen sova så att det äntligen kan få bli fredag.

godnatt

dags att fira.

Publicerad 2011-11-10 00:17:38 i Allmänt,

Jag har en helg framför mig som jag tror kommer finnas kvar i minnet ett tag :) Jag lägger plugget helt åt sidan, för att göra saker som jag tycker är roligt. dvs att dansa, fylla år och fira detta. Nu menar jag inte dansa som på ett dansgolv med kletigt golv och glassplitter, utan i en sal med andra dansfantaster. Med energifyllda instruktörer på en scen framför oss, som förmedlar något till oss som sedan blir magi.

På fredag är det dans 15-17.30, sista fredagspasset med Magdalena på SATS. Hon bjuder på gamla godingar och lite förträning inför lördagens konvent.
Lördagen spenderar jag på Älvsjömässan, det är Allt för hälsan mässa men framför allt Best of the best konventet. Helt enkelt ännu en dag fylld med dans. 8-17. LYCKA! Dessutom fyller jag år på lördag så det kan inte bli mer passande att få dansa hela dagen och sen avsluta kvällen med mina fin fina stjärnor. (saknar dock en hel drös, men som jag förstår inte har möjlighet att komma). Middag står på schemat och jag kan nog tänka mig att det även blir lite dansande på kletigt golv med glassplitter. ;)

inte helt övertygad..

Publicerad 2011-11-07 22:55:44 i Allmänt,

Presenterar idag lite små vardagsproblem i en students liv..
Förra månaden köpte jag en klänning, som i min tanke vore perfekt till min födelsedagsmiddag som jag har på lördag. Snygg, härligt och mjukt material, samt perfekt passform för en middag ute :) Mitt problem är dock att jag nu idag hittat en till klänning. Som har samma grymma egenskaper som den första klänning, ändå är dom inte ett dugg lika varandra. Så nu har jag riktigt svårt att välja vilken jag ska ha på lördag, det blir nog dagsformen som får bestämma.

I övrigt har jag svårt att bestämma mig angående hur jag vill ha det i nya lägenheten. Det är så svårt att planera när man inte är på plats och ser den lilla skolådan. Jag har gått från tankarna  till att ha mörkt brunt, till mina nuvarande tankar om romantiskt vitt. (vilket det troligtvis blir). Det är så mycket man vill få plats med, men jag inser att det inte är så stort som jag vill ;)

Nästa vecka åker jag hem till Ramsele, vilket just nu känns skönt. Men ni alla vet väl vilken lappsjuka jag får efter en dag ;) Ska dock försöka sysselsätta mig med lite grejer så att det inte blir allt för långtråkigt, blir ju trots allt där några dagar.

nä, jag gav det en chans, men efter dagens inlägg är jag inte helt övertygad. Måste hitta lusten till bloggande igen..

hörs hej.en app som inte fungerar?!

Publicerad 2011-11-02 00:05:02 i Allmänt,

Finns varken tid eller intresse för att skriva här.. Jag fick upp hoppet då jag såg att blogg.se fixat en app för telefonen.. men den verkar uppenbarligen inte fungera som den ska (?).. Kanske att om den ordnar upp sig att det kommer lite sporadiska inlägg med bilder..

så länge blir det nog inte mycket gjort här inte... sorry!

Om

Min profilbild

Emelie

Livsnjutare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela